• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam:)
dzis troche ciezki dzien byl , mlody nie chcial spac, ciagle marudzil:zawstydzona/y: po kapieli byl bardzo spiacy a zarazem marudny bo nie mogl sam usnac i budzil mi sie trzy razy:-( dopiero jak tata przyszedl o 21 to go utulil i spi do tej pory:tak:
aneczka wspolczuje ogromnie!! dobrze ze chociaz szczeniaczki sie znalazly ale reszty rzeczy szkoda....:-(
pinka kiecka ekstra!! :-):-)ehh ja bym chciala jeszcze raz ten dzien przezyc, to byl jeden z najpiekniejszych dni w moim zyciu....:-):-)

reklama
ale forum nabrało tępa, wow :-)

Widzę, że temat ślubu poruszyłyście he he. Ja to w tym roku będę już szóstą rocznicę obchodzić ;-) Ja miała suknię szytą - dół sukni wybrałam z takiej ekskluzywnej gazety, potem szukała tego w sklepie żeby przymierzyć, a górę sama sobie zaprojektowałam. Wtedy była moda na bordo. Dół miałam biały, do tego gorset biały z bordowymi kwiatuszkami. Mi się podobała ;-) Ja to skromnie chciałam wtedy wyglądać, bo taka zawsze byłam, nie chciałam się aż tak bardzo w oczy rzucać. Dziś jak bym brała ślub, to bym chciała mieć jakąś wytworną kieckę :-)

Pinka te suknie wieczorowe nie bardzo mi się podobają, wariant III i IV jeszcze jako taki, ale one mi na niewygodne wyglądają.

Edytka to nieźle doradziły HV, zacząć od początku... Mam nadzieję, że małemu to spanie się szybko unormuje.

Alex miłego pobytu w Polsce. Ja lecę za 2 tygodnie i już nie mogę się doczekać.

Oki, lecę spać. Trzymajcie się kobitki i piszcie, piszcie. Dobranoc

hello
Gosia
- syla -no wiadomo nie kazdemu te sukienki sie podobaja bo wiadomo ze kazda z nas gustuje w czyms inny mnie sie naprzykład bardzo podobaja:tak::tak::tak::tak:

Alex- miłego wypoczynku w polsce:tak::tak::tak: zapraszamy po powrocie:-D:-D:-D:-D
ada- no to kochana wklejej nam tu focie:tak::tak::tak: bo weselicho widze nie dawno bylo wiec prosze sie tu chwalic ale juz;-);-);-);-);-):-D

Syla masz jakies focie- to dawaj kochana zobaczymy jak to bylo 6 lat temu:tak::tak::tak:

my ja bedziemy slubowac to bedziemy 6 lat ze soba wiec juz tez chyba najwyzszy czas bo o Gosi juz nie wspomne heehehh 12 lat:szok::szok::szok::szok::szok::szok: w styczniu mielismy zareczyny i zaraz zaplanowalsmy date slubu bo moja mowi ze kolejnych 6 lat nie chce czekac no i tak w ciagu miesiecy od zareczyn mamy slub:tak::tak::tak:szybko i sprawnie poszło........................czego i wam planujacym zycze:-D:-D:-D

Witam
Pinka kobito o ktorej ty wstajeszx biedna:baffled:
dziewczyny n wlsanie dawac foty:-)
Gosia to rzeczywiscie czass najwyzszy:tak:my jestesmy raz 4 lata,to jeszcze 8:-D:-D:-D po tylu latach to mi sie odechce.nawet zareczyn nie m ielismy:no:
oki lece bo dzis do kolezanki jedziemy:-)

Alex -milego pobytu w PL. Mam wrazenie ze ciagle tam latasz....ehhhh szczesciara !

syla- wczoraj tak pomyslalam ze zaraz zrobi sie mini slube forum hihihihi no ale kazda z nas dzieli sie danymi radosciami i smutkami z dnia.
Swietny pomysl nadala PINKA -wrzuc pare fotek.... dla wspomnienia jak to bylo 6 lat temu...pliiiiiiiisssssss :-)

kwiateczek- to czas sie zareczyc :happy:

A u nas tak jakos wyszlo, bo poznalismy sie jak mialm lat ...19-scie...poszlam na studia, on na studia.... pieniadze szly na czesne i jeszcze dawalismy na tzw zycie rodzicom. Zaraz po studiach wyjechalismy tutaj. Zarabialismy grosze no i troszke "ogladalismy" Anglie....potem byly dosc kosztowne zareczyny :-pbo sam piersicionek mojego kosztowal £1100 do tego robilismy przyjecie w Pl no i tak smignelo 12 lat... no ale teraz, mobilizacja w pelnym wydaniu :-D juz zadne z nas nie chce popuscic...hihihihi

Wczoraj odpisali mi z tego salonu w sprawie tej sukni co wam pokazalam-tej mojej ulubionej...no i kosztuje 2500zl. Pojade tam i ja przymierze jak bede w PL. Zobacze jak w niej bede wygladac :-p

My zaraz uciekamy do lasu na plac zabaw...i lunch. :cool2:

Oj pogoda dzis taka sliczna, szkoda bylo w domu siedziec... Wlasnie wrocilam z zakupow, bo tej nieszczesnej kiecki na slub szukam... Nic mi sie nie podoba, a jak cos juz sie spodoba, to albo nie ma rozmiaru, albo jak paczek wygladam (bo po ciazy brzuszek zostal), albo cena nie taka... A tu juz nieduzo czasu zostalo... Jutro wybieram sie do Birmingham, moze tam troche wiecej szczescia mnie spotka... A moze wy macie pojecie w jakich sklepach ladne kiecki? Pinka tak cywilny wziac mozemy, tylko jak wspomnialam, mojemu to marzy sie slub w pieknej scenerii, a tro niestety kosztuje... Trzeba sie wziasc za oszczedzanie :-);-):tak:!!!

joklis -tu kochana sa cudne kiecki:tak::tak::tak::tak:
SL373653.jpg
oze cos dla siebie znajdziesz hehehe

Sheath / Column Straps Floor-length Silk-like Satin Evening Dress (GYE151) - US$ 149.99
P4378 - Flirt by Maggie Sottero
P5380 - Flirt by Maggie Sottero
P4379 - Flirt by Maggie Sottero
P4377 - Flirt by Maggie Sottero

chciała bym kiedys wystapic w takiej kiecusze ehehhehe

Gosia- 2.500 to wcale nie duzo jak na taka sukienke:tak::tak::tak::tak:

Pinka taka jak ta rozaow 4 ta chyba przymiezalam slubna:tak:tylko miala ogon jeszcze,bardzo podobna:tak::-)
a te suknie sliczne boshhh a ja potrzebuje teraz na slub kuzynki.ile one kosztuja:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry