• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

pinka prosze bardzo, kilka wspomnien z mojego slubu:-)

d92af795.jpg

0d28ad77.jpg

8f02dc4c.jpg

2ad427f9.jpg

4c0accc8.jpg

48b85709.jpg

96364a99.jpg

29e0a6c5.jpg

8c009dfd.jpg

ooo ale duzo tego wyszlo:szok::-D:-D
wtedy Kondzio byl w brzuszku juz 7 miesiacu:tak: a sukienke mialam szyta na miare bo na moj wzrost i jeszcze tak zeby do brzuszka pasowala to byla szyta:tak:

reklama
Pinka no te kiecki to super, bardzo mi się podobają.

Ada śliczna była z Ciebie Pani Młoda.Bardzo ładnie wyglądałaś. Super fryzurka i w ogóle.

Dziewczyny spróbuję wkleić zdjęcia, ale będę musiała pokombinować, bo wtedy nie mieliśmy cyfrówki, więc muszę zrobić zdjęcie zdjęcia. Popróbuję.
My też braliśmy ślub po prawie 7 latach bycia razem...

Ada w ogole bym nie powiedziala, ze w ciazy bylas... Pinka sukienki kosmiczne, ale panna mloda chyba nie bylaby zadowolona, gdyby sie ktos w takiej pokazal, to ma byc przeciez jej dzien ;-):tak::-D./ Zreszta do cypryjskiego ciepla nie bylyby odpowiednie, wszystko by sie chyba do ciala kleilo ;-)... Natomiast jesli kiedykolwiek bym brala cywilny, i wrocila do mojej wagi sprzed ciazy (;-)) to sukienki sliczne... Pokazywalam je nawet mojemu i o dziwo sie ze mna (z nami) zgodzil :szok:... A myslalam, ze faceci gustu nie maja ;-).... Oj, ty sie juz na pewno slubu doczekac nie mozesz... Pozazdroscic...

Ada suknia piekna:tak:nie widac wogol ze w ciazy bylas:-)
ide sapc kolezanka przyszla do mnie ta co bbierze slub za 2 tyg:-)jej chlopak dzis kawalerskie robi,mojego jeszcze ani widu a do pracy jutro:baffled:a my za tydzien:-)_juz sie nie moge doczekac:-)

PINKA - no te sukienki sa boskie....jakbym miala wybierac to zdecydowanie ten granat... oh eh ah :tak: no jakbys taka na wieczor potrzebowala albo na przebranie w czasie wesela to powiem ci ze z twoja sylwetka wygladalabys POSH

ada - ale super focie, wspomnienia wracaja , co ?

Ja uciekam bo zarz mamy gosie na obiad, potempodwieczorek i kolacja...uhhhh

dziewczyny jak to jest ze szczepionkami w uk. wszystkim daja te same czy mozna sobie np. dokupic lepsza wersje tak jak w Polsce? my z mayka w srode idziemy na 8 tyg szczepienia i tak sie wlasnie zastanawialam....

aggi z tego co sie orientuje, to tutaj wszystkie szczepionki sa wliczone (nawet te ktore w Polsce musisz dokupic) i masz je za darmo... My wybieramy sie w tym tygodniu na trzecia serie i chyba bedziemy miec spokoj na 8 miesiecy o ile dobrze pamietam...
Z innej beczki... Kupilam sukienke!!! Po calym dniu lazenia po sklepach i praktycznym poddaniu sie, weszlam do jednego sklepu i znalazlam kiecke, ktora sie mi spodobala... Czerwono-rozowy odcien, do kolana, z kokardka z przodu... Prosta, a jednoczesnie elegancka... Moge powiedziec, ze misja udana!!!!!!!!!!

Gosia mi też podobałasię ta granatowa :-)

Joklis to super, że w końcu udało Ci się kupić sukienkę, teraz tylko dodatki i zabawa :-)

aggi nie słyszałam o tym, że można dopłacić za lepszą szczepionkę :no: tu w UK i tak jesteśmy w lepszej sytuacji, bo dają dzieciaczkom szczepionki przeciwko pneumokokom i meningokokom, a to moim zdaniem jest teraz bardzo ważne.

A ja dziś dostałam takiej alergii, że szok, tak się źle czułam ehhh, szkoda gadać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry