• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

przepraszam że wcinam wam sie w rozmowe ale odkad zaszłam w ciąże mażyłam tylko o jednym a mianowicie o Snickersie do kanapek. Tylko że w Polsce już go nie sprzedają:szok::angry::szok: napiszcie mi czy sa one dostępne u was? nie jadłam go już od skonczenia podstawówki, a marze o nim od tak dawna. Dzięki

reklama
Co do samochodu i autobusu, to moja Chloe uwielbia przejazdzki... Nieraz to sie zaczyna drzec jak sie zatrzymujemy np. na swiatlach i uspokaja sie dopiero w momencie, jak znowu jestesmy w ruchu... :tak::-D Pinka przykro slyszec, ze Cie pare osob tak wystawilo, tym bardziej, ze jak piszesz zaproszenia wyslalas wczesniej, i mieli okazje troche odlozyc... Szkoda, ale wlasnie w takich okolicznosciach zazwyczaj sie okazuje na kogo mozesz liczyc... Tak przy okazji to Wasza mala tez sliczna agentka ;-):tak: A pomysl z wakacjami tez dobry... Gdyby nie to, ze wszystko zaplanowane, i do slubu juz niedlugo... Glowa do gory, to ma byc przeciez najpiekniejszy dzien w Twoim zyciu...

aaaaaaaa dib2 nie jestem pewna snickersa chyba nie widzialam, wem, ze na pewno jest cos takiego jak Milky Way, chociaz sama juz nie wiem... Jezeli Ci bardzo na tym zalezy to jak pojade jutro na zakupy to zagladne... Sprawdzaj stronke, od czasu do czasu, ktos da Ci znac :-);-);-):tak:

wiem joklis ze tak jest tylko to byly osoby ktore na wiesc o naszym slubie kwiczaly z radosci:tak::tak::tak::tak: i zapewniały ze na 100% beda a teraz????????? i to osoby na ktorych naprawde mi zalezało bo w polsce nie mam wielu znajomych ehhhhhhhhhhh szkoda gadac cały dzien do dupy zastanawiam sie kto jeszcze mnie oleje????nawet swiadkowej nie mam bo najlepsza przyjaciółka z reszta jedyna w polsce tez odmowila

nie rozumiem przeciez czlowiek nie pobiera sie co roku tylko raz na całe zycie......

No to faktycznie troche do d... Najlepsza przyjaciolka mowisz? Nie wiem, masz jeszcze przeszlo miesiac, wiem, ze bylo by troszke pozno, ale moze masz kilka osob, ktore sa Ci w miare bliskie, a dalyby rade w ciagu miesiaca sie zebrac? A ja wiem, ze Ci ciezko, wiem, jak to jest... Ja siedze tu prawie 5 lat, od poczatku sie prosze siostr (!!!), zeby nas tutaj odwiedzily, nawet chcialam bilety fundowac, dla jednej siostry z facetem, dla drugiej z siostrzencem, a tu nic... To ja musze jezdzic caly czas, i to ja zawsze sie musze prosic, zeby pogadac... Ach szkoda gadac...:-(:-(

czesc kobietki :)
ja tez chcialabym dolaczyc do waszego jakze zacnego grona :) ja jestem mamusia miesiecznej Diany. wlasnie sie przeprowadzilismy do leicester i planujemy wyjazd do polski ale musimy wyrobic paszport czy ktoras z was wie jak dlugo sie czeka na wyrobienie?
lucina- cz mozesz mi podac numer na ktory dzwonilas w sprawie health in pregnancy. ja tez dawno temu wyslalam i wciaz nie mam odpowiedzi.
szkoda ze nie zajrzalam wczesniej tutaj.bardzo fajne forum :)

Hej Kobitki,
Dzięki piękne za miłe słowa, strasznie miło mi się zrobiło :tak:
Szczerze mówiąc to nie patrzyłam na modę przy wyborze sukni tylko zawsze wiedziałam, że taką właśnie chcę mieć. Wtedy była troszkę inna moda - na suknie drapowane i na takie lekkie "a'la baleriny" z wielu warstw tiulu. Miałam lekki problem i dopiero w pewnym salonie babka pokazała mi katalog i tam JĄ zobaczyłam. Czekałam na tą suknię ponad pół roku bo to była dopiero przyszła kolekcja. Cieszę się, że Wam też się spodobała:-)
Joklis strasznie mi się podobało to co napisałaś, że fotografowie teraz dużo mogą zrobić - to prawda, zwłaszcza, że fotograf to mój tata :-D:-D:-D
Jest artystą fotografikiem już od ponad 40 lat więc spróbowałby zrobić złe zdjęcia!!!!!!:-D:-D:-D
Pinka nie przejmuj się ludźmi, wiem, że łatwo się mówi ale Kochana zawsze w życiu możesz polegać tylko na sobie a co do otoczenia to tak na 3/4. Mnie też odmówiły osoby co do których byłam naprawdę zaskoczona. Z tą tylko różnicą, że my robiliśmy wesele sami tzn wynajeliśmy salę, osobno zaufanych kucharzy, ugotowali to co chcieliśmy i jak chcieliśmy a to jedzenie co zostało podzieliliśmy na dwie rodziny i spokój. Wyszło z tego dwie super imprezy bo wesele i poprawiny i goście na do widzenia dostali solidne porcje ciast i owoców. Tylko,że więcej z tym zachodu bo nawet sami robiliśmy zakupy według menu. Jesteśmy jednak na 200% zadowoleni z wesela.

witam wieczorkiem.

pinka, jesli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o kase. czasy s ajakie sa i nie kazdy moze sobie pozwolic na wesele. bo to niestety jest wydatek. dla ciebie to jeden dzien w zyciu, dla innych moze nie. i niestety taka to rzeczywistosc. mnie czeka 5 slubow, w tym jeden w pl, juz teraz zastanawiam sie ile kasy mi na to pojdzie. tak wiec sa dwie strony medalu.

Pinka -fajna ta najlepsza przyjaciolka. Z tego co piszesz to chyba odmowila z niezbyt "powaznych powodow" co jest z pewnoscia jeszcze bardziej przykre. Ja planuje wziasc brata na swiadka ;) i moj tez pewnie wezmie brata :) wiec bedzie 2 facetow hehhehehe Ja nie mam siostry a moja niby "najlepsza" przyjaciolka.... jeszcze niedawno wydawalo mi sie ze jest najlepsza i moglabym ja poprosic o swiadkowanie, ale teraz.... jak pomysle tylko to mi az przykro sie robi. No ale zycie plynie dalej...tyle przegadanych razem dni...ehhh
Mam nadzieje ze juz nikt was nie wystawi na ostatnia chwile, a przewaznie tak jest ze ci co najwiecej "krzycza" najmniej z siebie daja. No i mowili ze beda a jednak ich nie bedzie.

reklama
Kornasia widze, ze po sasiedzku z leicester... :-);-)
Sara to sie tato postaral... Zreszta pod grozba corki, to i zdjecia musialy byc pierwsza klasa... Co do Twojej sukni, to ja tez pamietam okres kiedy sukienki, to wygladaly jak gora falbanek, tiulu, im wiecej tym lepiej ( :no::no::no::no:)... A wracajac do tematu, to my sie tez chcemy wybrac z mala gdzies do fotografa, chcemy sobie jakies profesjonalne zdjecie zrobic (bo jak wiesz potrafia teraz cuda ;-):-D) i powiekszyc na sciane... Moze po wakacjach...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry