J
joklis
Gość
Oj dziewczyny, tyle opowiadan i opisow slubow, ze normalnie zazdrosna sie robie... ;-):-)
Pinka dekoracja na samochod to tez sie mi pierwsza najbardziej podobala .Maggusia nie martw sie, do slubu jeszcze troche czasu, na pewno dasz sobie rade z tesciem :-);-)... Skoro o tesciach mowa, to ja tez wlasnie wrocilam z odwiedzin... :-( Widuje ich co prawda rzadko, i nic do nich nie mam, ale "zlote rady" tesciowej, co do tego jak mam sobie dziecko wychowywac... I pomyslec, ze na urlopie jeden apartament bedziemy dzielic :-
-)... Ale obiecali dac nocke odpoczynku, zebysmy z moim mogli wyjsc i sie zabawic... Ostatni raz to bylam gdzies jeszcze przed ciaza... Pozdrawiam dziewczyny
Pinka dekoracja na samochod to tez sie mi pierwsza najbardziej podobala .Maggusia nie martw sie, do slubu jeszcze troche czasu, na pewno dasz sobie rade z tesciem :-);-)... Skoro o tesciach mowa, to ja tez wlasnie wrocilam z odwiedzin... :-( Widuje ich co prawda rzadko, i nic do nich nie mam, ale "zlote rady" tesciowej, co do tego jak mam sobie dziecko wychowywac... I pomyslec, ze na urlopie jeden apartament bedziemy dzielic :-
Ostatnio edytowane przez moderatora:

kurcze, piwko za mna chodzi ale niestety na razie pomarzyc moge

na razie planujemy na weekend pojechac do znajomych pod liverpool ale jak nam to wyjdzie to jeszcze zobaczymy, bo to jest 6 godzin jazdy autobusem:-( a fajnie byloby w koncu wyrwac sie z tego Londynu