• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam:)
u nas dzis spokojny dzien bylismy na spacerku, podeszlam do apteki po minipigulki wiec teraz moge rozrabiac do woli:-D:-Dmlody wlasnie spi a ja odpoczywam przed komputerkiem:tak:
u nas na weselu bylo ok 80 osob i wyszlo gdzies tak ok 30 tys zlotych razem z poprawinami:tak: chce jeszcze raz taka imprezke!!! normalnie nie napilam sie lyka alko a bawilam sie swietnie:-) i pomimo ze bylam w ciazy to bawilam sie do bialego rana i nawet zmeczenia nie czulam, tylko rano stopy strasznie bolaly i to wsio:-)wczoraj mi sie zebralo na wspomnienia i sobie obejrzalam film z wesela:-) mowie wam dziewczyny, czeka was cos pieknego!:tak::-)zazdroszcze ze macie to jeszcze przed soba:tak::sorry2:ogolnie to poszlabym na jakies weselicho....:tak:

reklama
ada- wierze ci bo ja wlasnie wybieram podziekowania dla rodzzicow i czytam wiersze i pobeczałam sie jak bóbr:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: oraz szukam dekoracji do samochodu..............i mam dylemat

kwiaty na auto..........
ślubny stroik na samochód (666670910) - Aukcje internetowe Allegro.
DEKORACJA SAMOCHODU ŚLUBNEGO+ 4 STROIKI NA KLAMKI (666430192) - Aukcje internetowe Allegro
PIĘKNA DEKORACJA SAMOCHODU BIAŁE RÓŻE (666056686) - Aukcje internetowe Allegro

a podziekowania to beda takie ksiazki z wierszem jakims.................

Podziękowania dla rodziców , itp . + GRATIS (665620053) - Aukcje internetowe Allegro

Pinka- to sporo na tyle osob ? Wydaje mi sie ze nie, co ? Ja juz mysle ile nas wyniesie :-p pomalu licze koszty....i jak patrze na cene dobego fotografa...to cena od 2500zl :shocked2:

Maggusia- bozie.... czym ty sie przejmujesz..tesciem.... luzik. Dobrze ze zadalas mu to pytanie czemu on bral koscielny...domagala bym sie odpowiedzi i nie dalabym milczec, a jak milczal to trzeba bylo zadac kolejne pytanie czy z tego wynika ze kiedys juz myslal o rozwodzie z zona jesli tak wan sugeruje :nerd:.
Uwazam ze za przygotowania do slubu, wesela musza sie wziasc dwie osoby, nie tylko ty.... u nas tak bylo prawie 3 lata temu, ze ja tylko sie zajmowalam tym i tamtym...i pewnego dnia powiedzialam DOSC i cale plany poszly w niwecz :cool2: Moze to glupie, ale takie moje zdanie. Nie ma nic piekniejszego niz wspolne podejmowane decyzje dot tej jedynej chwili w zyciu

Wieczorkiem wrzuce wam fotki z tej farmy

pinka pierwsza dekoracja najbardziej mi sie podoba!:-):tak: i ksiega tez cudowna, na pewno rodzice beda wzruszeni:tak: my na podziekowania wypisalismy ladne kartki ze specjalnie ulozonym tekstem i w prezencie duze kosze z kwiatami, smakolykami i alkoholem w srodku:tak:
u nas autko tak wygladalo
baae817f.jpg

Cześć Dziewczyny, jestem mamą ze Szkocji :-)
Tak sobie Was czytam i wspominam własny Ślub, faktycznie super przeżycie!!!!!
Jednak przerażają mnie ceny jakie podajecie!! Ja brałam ślub prawie 4 lata temu i wesele nas wyniosło razem (na dwie rodziny) niecałe 30 tysięcy ale na 100 osób!!!
Chyba już wypadłam z obiegu w tej kwestii i cieszę się, że to już za mną. Fakt jest fakt - przeżycie z niczym się nie da porównać!!! Najwspanialsze na świecie!!!! Piękne wspomnienia ale najlepiej wszystko planować i organizować wspólnie!! To ma być dzień Młodych i ich święto!!
Jeśli tylko mogę Wam coś poradzić to nie kupujcie sukienek ( co słyszałam, że jest bardzo modne). Ja miałam suknie wypożyczaną z dobrego salonu, poprosiłam o suknię nową i rzeczywiście nie była wcześniej noszona, dostałam drugą na zmianę a po wszystkim obydwie oddałam bez prania i miałam spokój. Natomiast wszystkie (!!) moje koleżanki, które kupowały suknie do tej pory mają je w szafie i żałują. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode ;-)

sara- no ale nie kazdej sukienka da sie wypozyczyc taka jak ja np chce w zadnej wypozyczalni nie ma niestety wiec wole ja sobie kupic fortuny nie wydaje na szczescie wiec nie jest zle a mam taka jak sobie wymarzyłam.........................

a tak na marginesie to witam i pochwal sie fociami ze slubu jak masz:tak::tak::tak:

reklama
Witam
Magusia nie sluchaj nikogo a ze swoim porozmawiaj i powiedz ze wie czego ona chce i ze Ty tez wiesz czego on chce ale uzgodnil.iscie dla siebie jaki slub bedzie wie cniech cie tescie nie mecza:tak:Albo mu powiedz ze to Twoj dzien i chcesz go przezyc jak Ty chcesz a on mial swoja szanse wiec niech wiecej nie daje rad ze jak bedziesz potrzebowac to sama zapytasz:evil::evil:
Rozmarzylam sie przy was:sorry:

strasznie zle sie dzis czuje,brzuch mnie bolal bardzo,teraz ciut lepiej ale az slabo mi sie zrobilo:no:wystraszylam sie bo sama z dzieckiem jeszcze garnek na kuchni :no:bioshhhh

Oby do jutra bylo lepiej bo ide na panienskie:-p:-p kolezanki:tak:za tydz slub i obiad w resteuracji a potem maly poczestunek w mieszkaniu i po jedym:-p:-pale fajnie:-)
ide wypoczywac przed jutrem:sorry:maly spi wiec w koncu moge :tak:mlego weczoru;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry