ada1989
Mama Konradka :)
witam
u nas dzis spokojny dzien bylismy na spacerku, podeszlam do apteki po minipigulki wiec teraz moge rozrabiac do woli
mlody wlasnie spi a ja odpoczywam przed komputerkiem
u nas na weselu bylo ok 80 osob i wyszlo gdzies tak ok 30 tys zlotych razem z poprawinami
chce jeszcze raz taka imprezke!!! normalnie nie napilam sie lyka alko a bawilam sie swietnie:-) i pomimo ze bylam w ciazy to bawilam sie do bialego rana i nawet zmeczenia nie czulam, tylko rano stopy strasznie bolaly i to wsio:-)wczoraj mi sie zebralo na wspomnienia i sobie obejrzalam film z wesela:-) mowie wam dziewczyny, czeka was cos pieknego!
:-)zazdroszcze ze macie to jeszcze przed soba
ogolnie to poszlabym na jakies weselicho....
u nas dzis spokojny dzien bylismy na spacerku, podeszlam do apteki po minipigulki wiec teraz moge rozrabiac do woli

mlody wlasnie spi a ja odpoczywam przed komputerkiem
u nas na weselu bylo ok 80 osob i wyszlo gdzies tak ok 30 tys zlotych razem z poprawinami
chce jeszcze raz taka imprezke!!! normalnie nie napilam sie lyka alko a bawilam sie swietnie:-) i pomimo ze bylam w ciazy to bawilam sie do bialego rana i nawet zmeczenia nie czulam, tylko rano stopy strasznie bolaly i to wsio:-)wczoraj mi sie zebralo na wspomnienia i sobie obejrzalam film z wesela:-) mowie wam dziewczyny, czeka was cos pieknego!
:-)zazdroszcze ze macie to jeszcze przed soba
ogolnie to poszlabym na jakies weselicho....
pomalu licze koszty....i jak patrze na cene dobego fotografa...to cena od 2500zl
.
Moze to glupie, ale takie moje zdanie. Nie ma nic piekniejszego niz wspolne podejmowane decyzje dot tej jedynej chwili w zyciu

wystraszylam sie bo sama z dzieckiem jeszcze garnek na kuchni