• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc
Sluchajcie Wy macie telewizory, chyba wiekszosc (u nas brak, a w radio ciezko mi wyczaic) ale czy wiecie moze kiedy sie cieplej zrobi???????? Mowia cos, jakas wiosna idzie, albo choc samo ocieplenie? Przeciez ja wymiekam naych spacerach, a dzisi jako, ze slonca nawet nei bylo darowalam sobie. Zimno jak w psiarni i to wiatrzysko poprostu mnie do szewskiej pasji doprowadza ::)

Lwica sliczny synus, rosnie chlopczyk pieknie i ja tez widze w nim mamusie :laugh:

Izusia dziekujemy z Alusiem za mile slowka.

Z tym biustem, to niestety jest tak, ze troche sie zmienic musi, a jak bardzo to chyba zalezy od wielkosci i predyspozycji, no i czy sie o niego dba tez. Pozyjemy zobaczymy. Ja do "malobiustnych" nie naleze, jako, ze karmie ma to swoje plusy i minusy.

reklama
Martuska- ominelam Twoje zdjecie z Alusiem :-) Wygladacie bardzo ladnie razem. Twoj synek wyglada na takiego grzeczniutkiego chlopca :-)

lwica- nie wierze, ze to Twoj skarb na zdjeciu. Przeciez Ty niedawno urodzilas, a pokazujesz nam duzego chlopaka. Jakas sciema :-) Oj ten czas naprawde leci, ani sie obejrzymy, a wszystkie nasze pociechy wyrosna, a my nadal na tym forum bedziemy gadac tylko juz jako stare babuszki- bedziemy wtedy juz o wnukach pisac HAHAHA ;-) Olivierek jest przystojny. A nad kupnem fotelika, ktory ma tez sie zastanawialismy, ale stwierdzilismy, ze chyba draznilaby nas ta melodyjka jakby caly czas kopal nozkami w te stopki :-)

Ale mnie mama zaskoczyla!
zaskoczenie.jpg

Umiem juz sam trzymac grzechotke!
grzechotka.jpg

Tak sie usmiecham...
usmiech.jpg

U mamy na rekach jest najlepiej
mama.jpg

Anya dzieki za kmplemety. Alus moze i na grzecznego wyglada, ale jest chlopak z charakterkiem ;) Wlasnie go wykapalam, nakarmilam i spi.

Natomiast Wy z Joshem wygladcie wspaniale!! Widac, ze mamusia z Ciebie przeszczesliwa, Josh slicznie sie usmiecha i rosnie naprawde szubko.

Masz racje piszac, ze czas leci. Mnie te tygodnei leca jak oszalale mimo, ze w domu jestem.
Co dopracy, to ja sie wybieram na jesien dopiero, wtedy Alek do zlobka pojdzie. Napewno bedzie mi bardzo ciezko sie z nim rozstac, no ale nie ma wyjscia ::)

Hej dzuiewczyny!!!!
Dawno nie pisalam juz! Juz dzis tu bylam , napisalam big posta, normalnie na pol strony moze, a tu plas i page has expired. Oj ale to wkurzajace jest!
No nic, ppomimo ze nie odpisuje, to jestem na biezaco i czytam wszystkie posty!
Dzieciaczki wasze sa sliczne!!!!!Poprosze o duzo duzo zdjec!!az milo popatrzec!!!!Jej Lwica, Twoj synek juz jaki duzy!Juz nie wspomne o twoim synku, Anya!On na kazdej dawce zdjec jest inny, fakt ze widac ze to ten sam chlowpczyk, ale mimo wszystko zmienia sie i zmienia!Super dzieciaczki!

Dziewczyny!Jakie lezaczki polecacie?My sie zastanawiamy nad chicco, ale widzielismy tylko w jednym bootsie w blue water i to nie mieli na stocku ::) i nawet nie wiedza kiedy beda mieli, a wiec moze wy cos polecicie?czy te, z ktorych kozystacie sa dobre?

My juz tak w sumie prawie jestesmy gotowi na przybycie naszej Fazilki. W weekend robilismy zakupy i praktycznie wszystko mamy co najwazniejsze. Jak na razie duze sprzatanie w mieszkaniu mamy. Tak wiec praca wre.
Przedwczoraj odebralismy wozek(wlasnie ten sam, ktory lwaca ma)i mam nadzieje, ze w przyszlosci sie sprawdzi, bo w sumie do najtanszych nie nalezal, ale slyszalam same dobre opinie. Lwico a ty nadal zadowolona jestes z niego??czy wypatrzylas jakies wady, a moze zalety dodatkowe?

Juz spakowalam prawie torbe, jeszcze pare pierdulek zostalo dorzucic i jestem gotowa. Wypralam ciuszki , wyprasowalam, jeszcze tylko pieluchy musze wyprasowac i to wszystko!

Czekam z utesknieniem srody i pt, bo ide do lekarza i na scan, a takze 8kwietnia bo mama przyjezdza. Jakos tak czas sie dluzy ostatnio! ::) a potem pewnie, jak juz mala bedzie z nami, bedzie tak uciekal ze bede chciala go zatrzymac:):):):)

Dobrze!ide juz sobie. mam nadzieje, ze strona nie wygasnie :P

Pozdrawiam!!!!!!

Hej!
to jeszcze raz ja:):):)
Przesylam link do petycji, ktory jest na londynku. Wczesniej byl tu link do gonca i byla to petycja skierowana do ministerstwa finansow???jak mi sie zdaje. Juz ja wyslalam(trzeba bylo ja sciagnac , wydrukowac i wyslac), natomiast ta jest do premiera RP. i nalezy sie tylko zalogowac, lub zarejestrowac, jesli ktos keszcze nie jest zarejestrowany. Fajnie by bylo zeby wszyscy sie podpisywali!bo w sumie kto ma zadbac o to?wlasnie ci, ktorych to dotyczy:)
http://londynek.net/petycja/

pozdrawiam:):):)

Cicho tu w weekend ale to nie dziwne bo kazda z nas chce pobyc z rodzinka.Ja tez tylko na momencik tu zajrzalam:)
Tamarunia-mam nadzieje ze wizyta u lekarza przebiegnie ok i wszystkiego dokladnie sie dowiesz co do porodu.Niestety zawsze tak jest ze te ostatnie tygodnie i dni bardzo sie dluzej tym bardziej ze nie mozemy ssie doczekac naszych maluszkow!Fajnie ze juz wszystko gotowe i torba spakowana.Ja tez juz bym chciala byc na tym etapie a tu jeszcze ponad dwa miesiace.Te przygotowania do przyjecia dzidzi sa cudowne, prawda?!:):):)
Anya-Josh jest uroczy i wydaje mi sie ze jest podobny do ciebie:)A razem wygladacie slicznie.
Pozdrawiam wszystkie mamy i brzuchatki:)

czesc dziewczynki!!!
mam nadzieje ze zdrowko dopisuje zarowno Wam jak i waszym Pociechom..

Martuska.. fajoskie zdjecie, super razem wygladacie..
zreszta to samo dotyczy Anyi i Josha i Tygryska Lwicy... i... mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam  ::)

Martuska.. jesli chodzi o pogode to polecam stornke www.weather.com ale nie widze tam nic pocieszajacego, choc dzis na spacerze znalazlam to... [zdjecie chyba bedzie na koncu wiadomosci??]

Baasiu.. eee.. to strasznie malo Ci zostalo do zrzucenia, a jesli wszyscy mowia, ze teraz wygladasz rewelacyjnie to ja bym juz nic z tym nie robila  :laugh: :laugh: :laugh:... jesli chodzi o polskich lekarzy.. to jak zwykle bede upierdliwa  ::) :P :laugh: i powiem, ze to bardzo dobrze ze Cie ostrzegli przed ewentualnym, mozliwym uszkodzeniem sluchu... to byl sygnal zebys zwrocila na to szczegolna uwage...
a jesli chodzi o "cycki"  ::).. no coz kazdy orgamizm reaguje bardzo indywidualnie, ale przewaznie niestety po zaprzestaniu karmienia maleja :(..

Maxin.. powtorze sie po Martuscie .. ale jestes niesamowita z tym pamietaniem o wszystkich!!!.. w tym takze o mnie  :o ;D..
i dziekowac za zainteresownie.. Mlody rosnie jak na drozdzach, starzeje sie i chwilami za nim nie nadazam.. czasami jest stasznie niznosny, czasami slodki jak miod.. pewnie jak kazdey dzieciaczek ::) :laugh: :laugh: .. fotki wstawie w drugim poscie..

Ciezarowki.. trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o swoje brzuszki...

pozdrowionka dla reszty Dziewczynek

buziaki

Aro
jesli chodzi o lozeczko... oczywiscie najlepiej byloby gdyby malenstwo spalo razem z Wami, ale jesli jest to niemozliwe to chyba lepiej abys zorganizowala to tak jak Maxin.. tj malenstwo spi w drugim pokoju, a Wy razem [oczywiscie zalezy to od mezczyzny, nie generalizuje, ale podobno bardzo czesto czuja sie odrzuceni itd itd.. nie bede tu sie rozwodzic..] choc wiem ze to bedzie dla ciebie bardzo trudne :(

no nie wiem.. ale ja bym chyba tak zrobila...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry