Hej dziewczyny ;D Dzis pierwszy dzien WIOSNY i co gdzie ona jest???Nie zagladalm tu ostatnio bo jak wiecie moj tato przyjechal,a do tego kopm mielismy nieczynny dwa dni bo karta graficzna nam siadla :

Dzis mam wolne wiec nadrabiam zaleglosci.
Anya, Josh niesamowicie szybko rosnie,cudowne fotki i pieknie sie smieje ;D A razem wygladcie tak slodko,bardzo podoba mi sie twoj styl ubierania

A co do twoich obaw,tez bym pomyslalam,ze to zabkowanie,obiawy na to wskazuja.Dzieci czasami odrzucaja mleko jak sie zle czuja,wiec sie nie martw ,ze nie pije tyle co zawsze,podawaj mu wode.Jezeli tak bedzie przez dwa,trzy dni zglos sie do lekarza,a on na pewno cie uspokoi i powie co jest nie tak.Moze male przeziebienie go lapie :

:

:

Mam nadziej,ze szybko ustapia mu te obajwy i poczuje sie dobrze
Martuska jaki zawod wykonyjesz tutaj,maluszka oddasz do przedszkola,oj na pewno ciezko bedzie sie rozstac,no ale parcowac musimy,ciezko z jednej wyplaty wyrzyc.
Leedsana twoj chlopak bardzo zainteresowany zabawka,bladynek na calego,grzeczny chlopak i jakie ma dlugie wloski
Kallusia objawy typowo ciazowe,ale pierwsze miesiace sa ciezkie,juz niedlugo poczujesz sie znacznie lepiej,a parcujesz???
Gwiazdeczka pierwsze USG jest niesmowite,nigdy go nie zapomne ;D ciesze sie,ze malenstwo miewa sie dobrze i rozwwija sie parwidlowo,szczesliwa mamuska z ciebie,ha????A twoj partner byl z Toba???
Coffee kiedy wybierasz sie do UK??? Z cala rodzina postanowiliscie wyjechac???Kiedys na naszym watku juz o tym wspominalismy jak wyglada zycie w Uk wiec moze poczytaj troche,a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie,jest wiel stron do przeczytaia,ale moze sie dokopiesz.Ja mieszkam w Londynie i tutaj jest drogo,nie mam pojecia jak zycie wyglad w mniejszych misteczkach,na pewno jest o wiele tansze i spokojniejsze.Moge jedynie ci powiedziec,ze w Londynie gdzie jedna osoba pracuje i ma rodzine na utrzymaniu zarobki musza byc ok.250-400 funow na tydzien i to na podstawy,czyli mieszkanie,oplaty,jedzenie :

Tak to ciezko powiedziec ile dokladnie wam bedzie potrzeba,wszystko zalezy gdzie bedziecie mieszkac i jakie lokum chcecie wynajac.
Tamurunia widze,ze juz do szpitala jestes gotowa ;D i reszta w tarkcie przygotowania,jeszcze troche a twoja mama przyjezdza,pewnie nie mozesz sie doczekac

Jak brzuszek i nastroje???
Izusia jak sie czujesz???Jak wozek rozlozyliscie juz???Masz jakies nowe fotki brzuszka do przeslij!!!
Ja uciekam na male zakupy.Do uslyszenia laski
Pozdrawiam wszystkie mamuski i brzuszatki ;D ;D ;D
Jak wsze natroje w ten wiosenny dzionek??? ;D