Witam Mamusie!
Dziekuje za pocieszenie i cenne rady wielki ciumas dla was!
Ja tez podaje wlasnie ibuprofen,smaruje vickiem i podaje kropelki do noska jakies mi dala pani w aptece:-)
Wiecie troche panikuje i dmucham na zimne tyle sie tu mowi o tej swinskiej grypie ze wyglada jak normalna grypa i dlatego sie troche martwie masakra tak sie boje niech to przeziebienie znika bede miala glowe spokojna
Dzis nocks byla lepsza nie budzil sie tak tylko nad ranem przyszedl do mnie do lozka sie przytulic slodziak
szkoda mi go tak sie meczy...ten katar chyba jest najgorszy!
Dzis mam zakonczenie roku w szkole wkoncu!
hehe.
Ada to ja zycze zeby wsztsko bylo po waszej mysli i zebyscie sie przeprowadzili bo widze ze bardzo chcesz:-)
Kwiateczek jak to na spiaco ci kula dziecko?szok
Joklis ja pralam od urodzenia w proszku jakims dla dzieci a teraz piore w Ariel i jest ok
a do plam hm to tylko chyba wanish
;-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!
Dziekuje za pocieszenie i cenne rady wielki ciumas dla was!
Ja tez podaje wlasnie ibuprofen,smaruje vickiem i podaje kropelki do noska jakies mi dala pani w aptece:-)
Wiecie troche panikuje i dmucham na zimne tyle sie tu mowi o tej swinskiej grypie ze wyglada jak normalna grypa i dlatego sie troche martwie masakra tak sie boje niech to przeziebienie znika bede miala glowe spokojna

Dzis nocks byla lepsza nie budzil sie tak tylko nad ranem przyszedl do mnie do lozka sie przytulic slodziak

szkoda mi go tak sie meczy...ten katar chyba jest najgorszy!

Dzis mam zakonczenie roku w szkole wkoncu!
hehe.Ada to ja zycze zeby wsztsko bylo po waszej mysli i zebyscie sie przeprowadzili bo widze ze bardzo chcesz:-)
Kwiateczek jak to na spiaco ci kula dziecko?szok

Joklis ja pralam od urodzenia w proszku jakims dla dzieci a teraz piore w Ariel i jest ok

a do plam hm to tylko chyba wanish
;-)Pozdrawiam i sle ciumaski!
:-)
),żeby się nie męczyła tak...