• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Magussia- istne dzielo sztuki :)Ile ci to zajelo ? Ja to tak sie zastanawiam jak to jest miec tak dlugie paznokcie??? ? Ja bym majtek nie potrafila z nimi zalozyc :-D a co tu mowic o reszcie dnia :-)

pojechana jestes popłakałam sie ze smiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D a co do nocnika to spoko i na twoja czas przyjdzie moja narazie tylko 2 celne trafienia dziennie bez zmuszania reszta po siebie:happy2::happy2::happy2:

maggusia-dawali linka do nk chetnie pooglondam pazurki:tak::tak::tak: co do obraczek to kupilismy je bez zadnej okazji tak poprostu zeby było wiadomo ze jestesmy razem a dla osób trzecich ze jestesmy zajeci ehehehe

dzis dowiedzialam sie ze moja kolezanka z ktore 2 lata temu rodziłam prawie w tym samym czasie znów zaciazyła około 3-4 tyydzien ale sie ciesze heehhe i zarazem podziwiam za odwage:-D:-D:-D:-D
pogoda sie zepsuła lele poprostu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mala-gorzatka hahhaha:-D da rade zlaozyc majteczki da a jak nie to maz ci pomoze:-p

Pinka wyslalam na pw:-)
ja tez bym sie nie odwazyla teraz jakos miec jeszcze drugie dzieciatko choc czasem mysle,ze bym chciala ,ale chyba jeszcze nie teraz jest czas na mnie:cool2:
mysle ze pierwsze jakis interesik itd troche sie ustawic tu ,a pozniej drugie:-)

Hejka
Magusia ja tez chcem na priv,lubie ogladać pazurki.
Gosia mnie tez rozbawiłaś dzis.No i jak Magusia napisala twój by Ci pomagał:-).
Moja mama też zawsze się dziwi jak ja nosze takie długie,jak ja moge co kolwiek robic.no własnie u nas ez tak było dlatego musiałam zmienic na krotsze.Co do dziadkw to współczuje ptrzerabiałam to Z pierwszym dzieckiem.teraz mam spokój jak tu mieszkam.
Pinka dawaj nie czekaj zaraz po slubie ty taka obrotna jestes i z 3 poradzisz sobie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry