Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Joklis czemu nie zrobisz sobie wigilii po naszemuHej dziewczyny...
Sorki, kazdej nie odpisze, bo tylko przelotem, dopiero z pracy wrocilam, lece sie kapac, a jak sie mala obudzi to na zakupy jedziemy, bo w lodowce pustki... Mialam dzis jechac do kolezanki, ale takiego mam lenia, ze szok... Piszecie o swietach... Ja to nie pamietam jak wygladaja polskie swieta... Odkad tu jestem, kazde Boze Narodzenie spedzam tutaj, a jak wiecie anglicy troche inaczej to obchodza... Tyle co pojde do znajomych to troche polsskiego klimatu jest... Polskiej wigilii to 4 lata nie mialam... Ale niewazne...
mam kolezanke ktora jest z anglikiem,on nie jada tego co my ale ona zawsze robi cos.wczesniej z kolezanka mieszkala i znim i one sobie robily a on na drugi dzien mial swoje u rodzicow
On jeszcze zaboleje nad tym co zrobil,zobaczysz a kaseke moglas brac,niech by wplacal na konto w Pl,kiedys by sie uzbieralo wiecejdla malego

Musisz o nim myslec a tatus jakby chcial to mozesz zdjecie za to wyslac
w sumie dobrze ze teraz tak sie stalo bo co ajkby tak zaraz po porodzie
trzymaj sie kochana,jestesmy z Toba
pytaj zawsze o co chcesz a my pomozemy.A gdzie dokladniej jest ta miejscowosc w ktorej mieszkasz
i jeszcze jedno ile ma lat Twoj ex?
az mi lzy stanely
byle do piatku

i oczywiscie bedzie placil na malego-konto juz zalozone w Polsce :-) a i on jest tego swiadomy. Utrzymujemy dosc zdrowe stosunki-jezeli mozna tak to nazwac na odleglosc no bo przeciez co sie stalo to sie nie odstanie a my bedziemy mieli dzidziusia ktory od czasu do czasu dobrze jakby zobaczyl tate.
kiedys sie mu uzbiera wieksza sumka,bedzie mial na przyszlosc
A co do wieku to ma 28 lat,nie jest to wiek w ktorym nie wie sie czego chce w zyciu
mlodsi daja sobie rade,ja go nie rozumie

boshhh co chwile strzelaja a ja az podskakuje
byle do piatku
ktos dolaczy?
pogoda jeszcze dobijajaca,szaro buro i ponuro

czy ktos tu dzisiaj bedzie???bo ja chyba nawet nie wyjde jak nie przestanie padac