Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
?? Przeciez to ich pieniadze nie moje

na dodatek powiedziala mi ze becikowe w zadnym wypadku mi sie nie nalezy!
jakos wyslalam formularz i za pierwszym razem sie udalo, pani z biura chyba lekko niedouczona byla
ja musialam pozniej do revenue dzwonic iwszystko poprawiac

my odrazu wyrobilismy mu tez dowod taki na 5lat jest wazny.mamy z glowy wyjazdy do Londynu
odrazu jest pesel nadaja o pesel
podpisac sie musza oboje rodzice
do wszytskiego potem upowaznienie dla mojej mamy zeby odebrala dowod.Becikowe zalatwili mi szybko bo na urlopie 3 tyg wypelnialam i odebralam
kwestia tego kiedy dany urzad wyplaca zasilki.u nas 2 4go chyba kazdego miesiaca wiec zdazylam odebrac
do dowodu jeszcze dwa zdjecia chyba
wszytsko wypelnisz na miejscu.zalezy od babki tez z jaka bedziesz zalatwiac,jak pojdzie na reke to szybko
szkoda tylko ze przyszla pani z counsilu i zorientowala sie ze miszka wieksza ilosc osob niz bylo podane w aplikacji i nie dostali benefitow

normalnie jak sie wkrzylam to powiedzialam ze moge sobie robic jedna jak chca ale ja ide na 2 bo jestem glodna i zmeczona, Wyobrazacie sobie kobieta w zaawansowanej ciazy w ciagu 9h tylko jeden posilek
no ale czynsz jest wtedy na pol,rachunki tez i jak zaplacic te pol,musi byc jakies rozwiazanie,zapytaj moze w citicenieJesli chodzi o dofinansowanie do mieszkania to dla mnie to jest jakas paranoja. Oni patrza ile zarabiaja osoby z ktorymi mieszkasz. Jesli ja mieszkam z para ktora tyg ma 600f to mam nikle szanse. Ale co ich zarobki maja ze mna wspolnego?? Przeciez to ich pieniadze nie moje
![]()

. wszdzie jest oprucz naszego pokoju ale tylko czekac az sie pojawi.