kwiateczek
majowa mama `08
Ada badz dobrej mysli,w koncu cos znajdzie
a byl we wszystkich agencjach???zeby cos na poczatek mial a potem jak sie cos pojawi to zmieni
ze znajomych nikt go nie moze wkrcic:???
a byl we wszystkich agencjach???zeby cos na poczatek mial a potem jak sie cos pojawi to zmieni
ze znajomych nikt go nie moze wkrcic:???
ze znajomych to ciezko i to bardzo, bo niewiele ludzi znamy
chcialabym by w koncu cos sie ruszylo.....
a nie moze podjac pracy tej co sa 3dni?zadzwonisz wtdy do ravenue i powiesz zema mniejsza ilosodz i pojdz jeszcze do counsilu o hausing wtedy.powinni caly zaplacic czynsz ,na 2 bed jest max 96 f,juz pisalam kiedys roznice ewentualnie zaplacicie.no i jak max dostaniecie to nie placisz counsil tax wogole:-)
chodzi mi wlasnie o papiery na housing benefit, juz kiedys je u kogos przegladalam i mniej wiecej wiem co tam potrzebne, problem tylko bo moj kumpel ktory nadal pracuje tam gdzie ja nie wyslal mi jeszcze poczta moich ostatnich payslipow, musze go ochrzanic
ja jak zadzwonilam do counsilu i chcialam sie zglosic to tylko adres kazali podac ze niby jakis formularz maja wyslac
jaki to nie wiem kompletnie, bo moja kupela co tu mieszka nic takiego nie dostala tylko wszystko przez tel zalatwiala, wiec jutro tam zadzwonie, no chyba ze przyjdzie rachunek za tax