Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ostatnio tez jezdze na rolkach ,a maly na rowerze.

albo sprowadze kwasy z polski i sama sobie bede nakladac
ostatnio robie sobei refresh z jazdy, bo jakies 5 lat nie jezdzilam, z instruktorem idzie mi swietnie, tylko sie zastanawiam co bedzie , jak w koncu z dziecmi bede musiala jechac, a cale zycie jezdzilam sama.
auto stoi mi pod dome ze 2 lata, a ja zebrac si enei moglam, ale teraz to bede musiala, bo corka idzie do secondary, mlody moze szkole zmieni , to jeszcze musze przemyslec i maly w przedszkolu, rozerwe sie normalnie.

mam nadzieje ze to nie koniec pieknej pogody!!!!!!!!1
zaraz cos z pazurkami wymysle....ihihhi
musialam expresem sie zbierac i zasowac do szpitala, dostalam urzadzenie, do ktorego mialm podlaczyc malego na noc, a rano do tego lekarza. no wiec pozlismy, pozagladal w buzie, uszy, nos . maly ma migdaly jak dzwony, a ten do mnie ze sa jeszcze w normie
i dal mu krople do nosa, zeby udroznic nos i zeby maly nie chrapal. fakt krople pomocne na nos, ale co maja wspolnego z migdalami
wczoraj to normalnie dzien na wariackich papierach.
pokazalam im list od lekarza, ktorego okazalo si e,z e nie maja, a jest postawa do dalszych badan. normalnie prze poltorej godziny gadalam, az mnie szczeka zaczela bolec
tylko szkopol w tym , ze i tak nic teraz to nie zmieni, poki nie przejdzie wszystkich badan i dostanie papier potwierdzajacy. w koncu wrocilam z bolem glowy do domu i tyle.