Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wtedy właśnie baaaardzo się przydają właśnie ciuszki które od kogoś dostaniesz. Ja dostałam ciuszki od mojej siostry i dwóch koleżanek, jak obie mi wyrosły - ciuszki szły dalej. Nawet jak dostawałam ciuszki to co miesiąc coś tam kupiłam nowego - tak dla mojej własnej przyjemności. Ale to była jedna, max dwie rzeczy bo później doszły słoiczki, lepszej jakości owoce i warzywa, mleko, jakieś deserki, czasami obiadki gotowe dla dzieci... a z wiekiem lista rośnie. A gdzie zabawki, gdzie inne rzeczy. Przyznaję jak wyszłam ze szpitala z Kają to wysłałam męża żeby kupił jej 8 ciuszków bo to co dostałam to miałam wszystko od 62cm... a Kaja tonęła w rozmiarze 54 który kazałam małżowi kupić. Więc tu się przyznam na pierwszy miesiąc życia Kaja miała wszystko nowe.. bo w reszcie ginęła Oby się szybko rozkręciło a poród przebiegł bez kompilacjiDrugie ktg tez prawie godzine trwalo, ale sie poprawilo i bylo ok. Za to jak tylko wstalam i czekalam na lekarza to tak skurcze po tym masazu ruszyly, ze myslalam, ze juz stamtad nie wyjde, ale dotarlam do domu, wzielam kapiel i sie troche wyciszyly. Dalej sa, ale rzadziej, za to jak zlapie to kosmos. No coz, juz blizej niz dalej.
Oby się szybko rozkręciło a poród przebiegł bez kompilacji [emoji177]
Ważne ze już coś się zaczęło dziaćPoki co ucichlo. Cos tam lapie, ale.pojedyncze i nie takie silne jak wczoraj.