Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Młody będzie wdzięczny.
Po tych zębach jestem mu w stanie nieba przychylić. Nic dziwnego, ze był okropnym łobuzem i niegrzecznym nicponiem.
@julia2s jak tam malutka? Zdrowa? Zadowolona? Jak znosi upały?
@julia2s - lekarzem nie jestem ale też mam wrażenie że to randomowe cysty, choć dla mnie wygląda bardziej jakby coś ją pogryzło. Pilnuj tego. Możesz delikatnie przecierać naparem z rumianku jeśli masz - to powinno złagodzić stan zapalny. Jeśli się zacznie pogarszać jedź z nią do szpitala. Współczuję problemu z wędzidełkiem i współczuję bólu. Mam nadzieję że dadzą wam mimo wszystko referal - choć teraz to ciężkie czasy.
@DarkAsterR jakbym na mieście nie znalazłą to już sobie na amazonie upatrzyłam muahahahaha paczkę 20 kolorów (przydadzą się takie randomki właśnie do robienia pierdółekchoć małż mnie pewnie zatłucze za kolejne włóczki w domu [emoji14] Ale może uda mi się to gdzieś schować żeby nie zobaczył? I będę się modliła żeby spał jak kurier przywiezie... zostane ukamienowana... ok, jutro szukam - choć jeszcze nie wiem gdzie!
Też mam ograniczone zaufanie do GP tutaj. Dlatego mam dwóch ulubionych GP - jeden którego łatwo manipulować - wystarczy mu przedstawić argumenty, a że chyba jest świadomy swoich braków, to o ile twoje argumenty są czymkolwiek poparte - to zrobi jak mówiszMam nadzieje, ze tak jest. Nie ufam tutaj lekarzom pierwszego kontaktu. Z drugiej strony przy infekcji mialaby inne objawy, a nie widze zeby jej cokolwiek bylo.
@julia2s ja tez nie ufam GP.
Specjalistów w szpitalach masz dobrych ale zanim się do nich dostaniesz to trzeba się przedrzeć przez gąszcz wszelkiej maści ignorantów medycznych. Nie jest łatwo. Ale o dobrego GP trudno. Ja mam dzięki Bogu dwóch dobrych pediatrów u siebie w przychodni ale wszystko inne lezy.
Tez mi to wyglada na ukąszenie. Albo moze odparzenie? Ostatnio było gorąco. Ciężko stwierdzić po samym zdjęciu.
@ZwariowanaSol kolory zostawię tobie, ja mam problem z dobraniem guzików do powloczki wiec nie będę ci się wtrącać w projekt. Na szczęście mój mąż nie wtrąca się w ilość włoczki, która jest dostarczana. Moje pieniądze na to idą, jemu nic do tego. Ale skubany nauczył się już co mam a co „wyglada na nowe”. Zwrocilam mu tylko uwagę, ze on ma cztery gitary....temat się skończył. A włóczek mam na dwa największe pudła plastikowe z Ikei. Plus druty, szydełka, igły do włóczek....
Może ukąszenia?