• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziewczynki pomozcie, chcialabym wrzucic zdjecia Oskarka ale nie wiem jak bo ten sposob co dotychczas nie dziala, no i druga rzecz to taka, ze chcialabym zmienic zdjecie Oskarka na suwaczku a po tych zmianach w nowym forum nie mam pojecia jak to zrobic.Probuje ale bez efektow.N starym forum wszystko sie dalo a tutaj nic nie moge zrobic.Pomozcie plis.
papa

reklama
Czesc Mamuski :-)

Ja tak tylko na chwilke.Maz mi wyjezdza do Polski na caly tydzien i zostajemy tu z Julcia same :-(
Wpadlam na sekundke, poczytalam co sie u Was kochane dzieje i wkleje moze fotki jesli mi sie uda, bo na tym nowym forum jeszcze nie probowalam :oo:

Sciskam Was wszystkie mamusie i te co sa jeszcze "dwa w jednym" i buziaki dla maluszkow :happy: :happy: :happy:
A to fotki Julci z dzisiaj :-) Rosnie mi corcia jak na drozdzach :-D

Kasiula_Matula nic sie nie boj, tak jak pisza dziewczyny nie jestes sama i zawsze sluzymy pomoca :-) . Kazda z nas na pewno miala jakies obawy jak tu przyjezdzala :baffled:
Tamarunia ja tez kupuje wieksze ciuszki, choc Patryk wg. tabeli wzrostu i wagi jest ciagle ideealnie na glownej linii. Odkad Pati skonczyl pol roczku nosi spioszki na 9-12 mies :tak:
Troszke czuje sie zagubiona na tym watku, bo dopiero dolaczylam no i nie nadazam co i jak. Chyba musze przeczytac wszystkie posty od poczatku :tak: zeby Was lepiej poznac.
Tymczasem gorace buziaki dla dzieciaczkow i pozdrowionka dla mamus :happy: ;-) :happy:

hej!!!

anetka- a ty gdzie mieszkasz bo ja nie wiem i napisz cos wiecej o sobie a jak masz jakies pytanko to pytaj to moze bedziem w skrocie pisac o sobie he he ale oczywiscie namawiam cie do przeczytania calego watku jest super:-) i dowiesz sie wszystkiego, buziaki, ach a Twoj Pati naprawde jest przesliczny i ja tez go pomylilam z dziewczynka:tak:

Ivonek- oczywiscie sie powtorze, ale jak tu nie powtarzac nawet codziennie, Juleczka jest przesliczna chcialabym ja poznac na zywo i oczywiscie Ciebie tez, bedziesz na spotkaiu za tydzien?

dziewczyny czy jak was bolal kregoslup jak bylyscie w ciazy to mdlilo was przy tym bo ja od wczoraj nie moge wytrzymac czuje sie okropnie, mam nadzieje ze to minie:-(,

izusia- ja tez nie wiem jak te fotki wklejac, Ivonek moze nam pomoze bo wkleila zdjecia Juleczki to na pewno wie jak to sie robi:happy:

pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich

Witam Mamusie!

Ivonek piekna corcia!:-):tak:O jej zostajecie samiutkie ale tydzien to niedlugo prawda:confused:

Maja mnie bardzo bolal kregoslup wszytskie zebra nie moglam znalesc sobie miejsca jak spalam poprostu ciagle sie budzilam i jak poczulam zapachy to bralo mnie na wymioty i na pocztaku ciazy i na koncu;-)

Pozdrawiam i sle ciumaski:happy:

hej!!!

anetka- a ty gdzie mieszkasz bo ja nie wiem i napisz cos wiecej o sobie a jak masz jakies pytanko to pytaj to moze bedziem w skrocie pisac o sobie he he ale oczywiscie namawiam cie do przeczytania calego watku jest super:-) i dowiesz sie wszystkiego, buziaki, ach a Twoj Pati naprawde jest przesliczny i ja tez go pomylilam z dziewczynka:tak:
A wiec pare slow o nas. Mieszkamy sobie w trojeczke (tzn. ja - mamusia, tatus i Pati) w Londynie w okolicach Monor House. Patryczek vel Pati :-) tutaj sie urodzil. Niedawno skonczyl 7 miesiecy...ale ten czas leci :szok: Juz siedzi, choc narazie pare sekund, narazie raczkuje tylko na lozku albo w lozeczku :tak: spryciarz pewnie sie boi, ze sie potlucze na podlodze :laugh2:

hej

anetka- no to juz wiecej o Tobie wiem :-) , a bedziesz na spotkaniu za tydzien byloby super

maggusia- dzieki za odpowiedz, ja wlasnie czuje sie zdezorientowana bo przez cala ciaze nie bolalo mnie nic w taki sposob, ach ale jeszcze tylko 6 tyg:tak: i malenka bedzie z nami

izusia-piekny jest Oskarus i jaki juz duzy (kochana jak ty wklejasz te zdjecia bo ja nie miem na nowym forum)

reklama
Dziewczyny dziekuje serdecznie za mile slowa w imieniu mojej corci :-)
JA, jak to juz w zwyczaju bywa, nie bede na spotkaniu w nastepna sobote, a to z tego prostego powodu, ze maz moj wybyl na tydzien do Polski :oo: i nie bede miala jak sie dostac do POSK-u
Dziewczynki ja Was blagam zorganizujcie spotkanie kiedys tylko "pode mnie" plissss??Bo jak znam zycie to nigdy nie dotre do PoSku, bo zawsze cos wypadnie.A tak bardzo bym chciala Was poznac i maluszki tez...

OOoo Izusia widze ze ci sie udalo wstawic fotki :) A ja wlasnie produkuje ci instrukcje jak to robic...Ale widze ze nie jest ci potrzebna...

Jaki juz duzy twoj Oskarek :) I mama tez niezla laska ;-) Sliczne fotki...

Uciekam spac.Ledwo siedze.Buzka dla wszystkich naszych mamus i maluszkow...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry