• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej kochane nie bylo mnie tu toche i nadrobic to wszytko ciezko,przeczytalam uffff wsze posty,ale juz mam maly metlik w glowie,tyle nas jest,fajowo.Teraz bede na bierzaco.:wink: sorki,ze kazdej z osobna nie opisze
:confused:
W kraju bylo super,milo zobaczyc rodzinke,znajomych,Natalk zadowolona z pobytu usmiechala sie do wszytkich i to mnie cieszy.A tak urosla,ze szok,wyciagla ja bardzo,wlasnie dzis zrobilam wymiane garderoby i odlozylam 3 reklamowki ciuchow,dobrze,ze mam zapasy,jedynie to musze kupic skarpetki,vesty.Jak chyba juz wczesniej wspominalam pediatra poradzil malej zmienic melko na 2 stopien,bez problemu sie przezucila,a probowala juz ostatnio trzy rodzaje :tak: A od dzis bedziemy podawac zupki,zaczniemy od sloiczko,choc nie bylam za tym sposobem bo sam chcialm gotowac,ale lekarz poradzil aby na poczatku podawac takie wlasnie,bo tutejsze warzywa niewiadomo jak byly naworzona itp.Zobaczymy,czy jej zasmkuja,sprubuje moze kupic z roznych firm i zobaczymy ktore jej spasuja.
Ja czuje sie swietnie,zrobila sobie w kraju odnowe,czyli wloski ,solarium i w koncu mam tak dlugo oczekiwany tatu,jest super:tak: :-) :tak: PO tak dlugim pobucie milo znowu byc w domku,och sprzatana bylo co nie miara,bo mieszkali u nas moj tato i brat meza,ale juz sie wyprowadzili i od paru miesiecy w koncu mieszkamy znowu sami:-)

witam nowe forumowiczki
iwonek,malvina,izusia wasze bobaski sa cudowne,kazde sliczne i radosne i pieknie rosna:tak: ;-) :-)
a dla was moje kochane kolezanki sle wiele buziakow i caloskow,A DLA WASZYCH POCIECH DUZO CUMKASOW jak to MAGGUSIA mowi,milo znowu byc na BB,
TESKINLAM ZA WAMI:sorry2:

a to pare fotek z naszego pobytu

reklama
hejka mamuski

na wstepie wszystkie stare i nowe mamki caluje sciskam i pozdrawiam
dzieciaczki przepiekne!!!!!!
ja ciagle jeszcze u rodzicow Simone - dzisiaj mieli sprzatac w nowym domu przeniesione sprzatanie na jutro a wlasnie Simone zadzwonil ze pol sufitu odpadlo wiec - wiec wprowadzam sie jutro na burdel
ale...... mam to w nosie bo nikt mnie nie zrozumie ani moj ukochany ani jego tatus bo w ciazy nigdy nie byli i nie beda i nie wiedza jak to jest byc na ostatnim etapie maratonu ciazowego to jak siedziec na bombie he he he

na spotkanie sie dowloke 1 pazdziernika 2006 o 11.00 POSK
jak mnie nie bedzie to znaczy ze rodze

pozdrowionka
pa

Hej Babeczki!:laugh2:
Evoska-no to juz niedlugo i Rocco bedzie z wami.Jestem z toba caly czas myslami.Trzymaj sie dzielnie i nie denerwuj sie na sufit bo mozesz wywolac porodzik:)
Maxin-fajnie ze juz wrocilas, ciesze sie ze dobrze sie bawiliscie w Polsce.Natalcia jest cudna no jak cialka nabrala, pannica z niej niezla.Mowisz ze wprowadzasz juz do dietki malej sloiczki, fajnie ja tez nie moge sie doczekac kiedy je zprowadze bo Oskarus ciagle jeszcze tylko na cycu:)Jeszcze nic mu innego nie daje oprocz herbatek oczywiscie.A powiedz mi kochana czy mala byla juz szczepiona na pneumokoki?Bo moj maly bedzie juz niedlugo szczepiony.A i zapomnialabym, super tatuaz!!!Ja przymiezam sie do kolczyka w pepku ale jestem tchoz na bol wiec zobaczymy.:szok:
Maja-ty tez sie trzymaj dzieknie kochana bo to juz koncoweczka.A zdjecia dalo sie wkleic tak jak wczesniej na starym forum:)
Ivonek-corcia super, duza juz z niej dziewczynka,a duzo juz mowi???
Oczywiscie ja i Oskarus dziekujemy za komplemenciki!
Milego dnia :-)

MAM pytanko czy ktoras z was leciala samolotem z maluchem?
dzwonilam dzis na info i wszystko wypytalam ale zapomnialam zapytac ile wynosza oplłaty lotniskowe bo tyle mam zaplacic za mała zamiast biletu
linia ryanair

hej!!

u nas dzis bardzo milo bylysmy na wizycie u midwife ostatnio mam ciagle spotkania z ta sama i juz sie przyzwyczailam tak do niej ze nie chce kogos inego tylko ja he he, sluchalismy serduszka malenkiej, bije w rytmie cza cza albo jeszcze mocniej he he, polozna byla bardzo zadowolona z czestotliwosci bicia serduszka powiedziala ze dzidzia jest barzo silna he he co wprawilo mniw w bardzo dobry nastruj wyniki mam dobre krwi i moczu te dziwne bole w krzyzu o ktorych pisalam wczoraj, chyba nie sa niczym nadzwyczajnym, bo powiedziala zebym przy takich bolach poszla do GP na badanie moczu, bo to moze nereczk, ale dzis mialam badany i byl ok, co jeszcze hmmm bede rodzic w wodzie i obiasniala mi wszystko jak bedzie, mozna powiedziec ze dzieki niej nie moge sie doczekac porodu he he ale zobaczymy co powiem po he he:-) , ale jestem nastawiona pozytywnie to najwazniejsze:-) .

ale sie rozpisalam hmmm

maxin- super ze jestes Natalka pieknie urosla sliczna jest i nawet ma koszulk z wakacji pieknie wyglada

evoska- kochana szkoda mi cie ze wszystko masz na swojej glowie, ale trzymam kciuki zeby juz cala reszta poszla jak spladka i zeby sufit juz nie spadal;-) , buziaki

zaraz sproboje ze zeciami ale nie wiem czy mi sie uda:cool2:

ja lecialam ryanairem 2 miesiace temu, za krystynke placilam okolo 45pln, wozek lecial za darmo
bardzo sie balam lotu, ze mi Malutka bedzie plakac, a ona nic!! cala droge zadowolona byla :) nawet to telepanie sie pociagiem i metrem po londynie zniosla cierpliwie, mala podrozniczka

Majeczko wygladasz uroczo,cieszy mnie,ze dobrze sie czujecie z Martusia,a bole przy koncowe sa nieuniknione,taki urok bycia w ciazy.Jeszce troszke i juz bedziesz rodzic,fajnie,ze tarfilas na super polozna,bo to wazne
Toola twoja gwiazda tez od malego pozdrozuje,chyba dzieci lubia latac,bo co slysze to kazdy jest grzeczny

mykam gotowac obiad:happy:

reklama
Izusia dzieki za kaplemenciki;-) a jak Oskarek?????lepiej sie czuje,a o tej szczepionce nie slyszalam,na co to?musze zapytac,bo 3 pazdz,mamy nastepne szczepienie i przewra,ale chce jeszcze zapytac o zoltaczke,bo w kraju sie szczepi,a tutaj nieprzypominam sobie aby cos takiego bylo:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry