maxin78
MAJOWA MAMA 06`
Hej kochane nie bylo mnie tu toche i nadrobic to wszytko ciezko,przeczytalam uffff wsze posty,ale juz mam maly metlik w glowie,tyle nas jest,fajowo.Teraz bede na bierzaco.
sorki,ze kazdej z osobna nie opisze
W kraju bylo super,milo zobaczyc rodzinke,znajomych,Natalk zadowolona z pobytu usmiechala sie do wszytkich i to mnie cieszy.A tak urosla,ze szok,wyciagla ja bardzo,wlasnie dzis zrobilam wymiane garderoby i odlozylam 3 reklamowki ciuchow,dobrze,ze mam zapasy,jedynie to musze kupic skarpetki,vesty.Jak chyba juz wczesniej wspominalam pediatra poradzil malej zmienic melko na 2 stopien,bez problemu sie przezucila,a probowala juz ostatnio trzy rodzaje
A od dzis bedziemy podawac zupki,zaczniemy od sloiczko,choc nie bylam za tym sposobem bo sam chcialm gotowac,ale lekarz poradzil aby na poczatku podawac takie wlasnie,bo tutejsze warzywa niewiadomo jak byly naworzona itp.Zobaczymy,czy jej zasmkuja,sprubuje moze kupic z roznych firm i zobaczymy ktore jej spasuja.
Ja czuje sie swietnie,zrobila sobie w kraju odnowe,czyli wloski ,solarium i w koncu mam tak dlugo oczekiwany tatu,jest super
:-)
PO tak dlugim pobucie milo znowu byc w domku,och sprzatana bylo co nie miara,bo mieszkali u nas moj tato i brat meza,ale juz sie wyprowadzili i od paru miesiecy w koncu mieszkamy znowu sami:-)
witam nowe forumowiczki
iwonek,malvina,izusia wasze bobaski sa cudowne,kazde sliczne i radosne i pieknie rosna
;-) :-)
a dla was moje kochane kolezanki sle wiele buziakow i caloskow,A DLA WASZYCH POCIECH DUZO CUMKASOW jak to MAGGUSIA mowi,milo znowu byc na BB,
TESKINLAM ZA WAMI
a to pare fotek z naszego pobytu
sorki,ze kazdej z osobna nie opisze
W kraju bylo super,milo zobaczyc rodzinke,znajomych,Natalk zadowolona z pobytu usmiechala sie do wszytkich i to mnie cieszy.A tak urosla,ze szok,wyciagla ja bardzo,wlasnie dzis zrobilam wymiane garderoby i odlozylam 3 reklamowki ciuchow,dobrze,ze mam zapasy,jedynie to musze kupic skarpetki,vesty.Jak chyba juz wczesniej wspominalam pediatra poradzil malej zmienic melko na 2 stopien,bez problemu sie przezucila,a probowala juz ostatnio trzy rodzaje
A od dzis bedziemy podawac zupki,zaczniemy od sloiczko,choc nie bylam za tym sposobem bo sam chcialm gotowac,ale lekarz poradzil aby na poczatku podawac takie wlasnie,bo tutejsze warzywa niewiadomo jak byly naworzona itp.Zobaczymy,czy jej zasmkuja,sprubuje moze kupic z roznych firm i zobaczymy ktore jej spasuja.Ja czuje sie swietnie,zrobila sobie w kraju odnowe,czyli wloski ,solarium i w koncu mam tak dlugo oczekiwany tatu,jest super
:-)
PO tak dlugim pobucie milo znowu byc w domku,och sprzatana bylo co nie miara,bo mieszkali u nas moj tato i brat meza,ale juz sie wyprowadzili i od paru miesiecy w koncu mieszkamy znowu sami:-) witam nowe forumowiczki
iwonek,malvina,izusia wasze bobaski sa cudowne,kazde sliczne i radosne i pieknie rosna
;-) :-) a dla was moje kochane kolezanki sle wiele buziakow i caloskow,A DLA WASZYCH POCIECH DUZO CUMKASOW jak to MAGGUSIA mowi,milo znowu byc na BB,
TESKINLAM ZA WAMI
a to pare fotek z naszego pobytu