• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kasiula matula nieraz przy starcie i ladowaniu jak sa najwieksze zmiany cisnienia dobrze jest dawac dzidzi picie bo wtedy przetyka sobie uszka (tak jak my zujemy gume albo przelykamy sline na odetkanie ) ponoc pomaga :tak:
Tamarunia Hafsa jest faktycznie duza :tak: i ja pieknie sie usmiecha :-) Juz nie moge sie doczekac swojej Julki ;-) ja ją chyba na smierc zacaluje :-D

reklama
Kiedys pytalam sie ciebie Maxinko o zajecia na ktore mialas chodzic z corcia czy sa one platne i gdzie takie znalazlas?wlasnie chcialabym troszke isc z Brianem na takie cos bo poprostu juz w domu nie moge wysiedziec!
A jakiego rodzaju sa te zajecia, bo ja bym sie na jakies z Patim z mila checia wybrala :tak:
Maxin78 tatoo sliczny, ja tez mam jeden, ale w miejscu dostepnym tylko dla wtajemniczonych :laugh2: a Twoja Stokrotka jest slodziutka :biggrin2:
Evoska sufit sie naprawi, nie ma czym sie przejmowac :no: tym bardziej nie rozumiejacymi kobiet w ciazy facetami ;-) Ale ci juz malutko zostalo do konca, Bedzie dobrze!!!
Kasiula_Matula oplata za dzidziusia w Ryanair wynosi £7. Nasz Pati juz lecial 4 razy. Poplakal tylko jak byl spiacy, a tak to bylo ok, nawet zatykanie uszek mu nie przeszkadzalo.
Maja33 super fotki. Ach kiedys tez sie mialo taki brzuszek ;-) Mi tez dokuczaly bole krzyza pod koniec ciazy, ale nie ma co sie martwic bo juz niedlugo Ci mina :tak:
Tamarunia corunia cudna, a jak slodko sie usmiecha :-)
Izusia ale Oskarek jest fajniutki :tak: no i maja z Patim podobne kapelusiki :cool2:
Lo matko ale sie spisalam za wszystkie czasy. Teraz karmionko i spanko :-)

Hej kobietki i jesien juz na dobre zawitala,znowu trzeba sie cieplejk ubierac a tego nieznosze,wrr.......
Maggusia milo,ze o mnie myslalas:-) a te zajecia najlepiej jak moze poszla bys do biblioteki,tam czesto maja rozne zajecia,mozna ich tez zapytac,czy gdzies w poblizu sa jakies kluby dla dzieci.Ja zaczne chodzic na masaz,potem spiewy,boobleclub(gdzie sa zabawki,muzyka,malowanie,materace i rozne drabinki do wspinania tip) oraz chce chodzic na basen,wszytko kosztuje i to roznie,ja place od sesji ok 3f,ale jak zapiszez sie jako member to placisz ok 20f za pol roku i potem bilet wynosi ok 2f.Do biblioteki zaczne chodzic jak mal bedzie siedziec.A tansze kluby mozna tez znalesc przy kosciolach,tam sie nie placi,albo jakies drobne np.1f,rowniez mozna znalesc community club,gdzie orgaznisuja zabawy,miejsca na rysownaki,kolorowanki,klocki,podaj tam tez picie i ciastka w przerwie,trwaja one ok 3h i koszt to chyba 2f,wiec naprawde mozna poszukac wile ciekawych miejsc na wychodne,tylko trzeba sie dowiedziec gdzie w waszym miejscu cos takiego organizuja.Ja gdzie mieszkam opikowalm sie dziecmi od 6 lat wiec juz pochytalam miejsca,a wciaz otwieraj sie nowe:-)
kasiula matula mala na pewno bedzie spokojna;-)
TAMRUNIA WIERZE,ZE NIE MASZ CZASU,ja starm sie jakos zroganizowac aby miec chociarz chwilke dla sibie,czasmi to trudne,tak to jest z dziecmi,potrzebuja od kogos sie uczyc,miec kompana do zabaw,Natalko uwiebia jak robie z nia wszystko,nawet jak gotuja biora ja na lerzaku i caly czas do niej mowie co robie itp:-D Hafisnka jest slodziutka,fajnie sie rozwija.I co zdecydujesz sie na skoczka,na majowkach czytalm,ze sie tym interesowalas???
Maja a z waszym mieszkankie co tam????Jakies wiesci???A ty wogole na duza nie wygladasz,no ale mozesz sie tak czuc,ale chyba ogolnie jest dobrze co??!!!Wiekszych bolesci nie masz???
Evoska moja droga te remonty co!!!Ciagna sie i ciagna,ale ty sie niczym nie przejmuj,na pewno uda sie wszytko skonczyc do przyjscia Rocca,badz dobrej mysli,nadal pomagasz w restauracji???Ktow wie moze cie juz niedlugoi wezmie,nie moge sie doczekac jak zobacze ta kruszynke,a potem Kallusia,Maja,superancko noew bobaski na forum:tak:
Izusia u siebie tez powinnas znalesc takie klubu,to fajna sparwa mozna sie wyrwac z domu i poznac nowe osoby.Jak nasz Oskarek sie miewa,A ty jak???Szkola juz sie zaczela,nadla bedziesz chodzic???

ok ja zmykam mala sie obudzila wiec idziemy na spacer,dzis ropoczynam trening wozkowy,w kraju caly czas nosilam ja w nosidelku i potem lezec nie chiala,mam nadziej,ze z tym wozkiem w koncu sie perzeprosi,bo coraz ciezsza jest i nie mam sily ja nosic.Uff zobaczymy jak pojdzie:szok:
buziakiczki milego dnia

a mialm pytac co z lwica,Magda,Beta,Ara ,Anya tak zadko sie odzywacie,czasu nie ma na BB co????Szkoda bo BARKUJE WAS TUTAJ:elvis: :elvis: :elvis:

Witam Mamusie!
Dzis mielismy nie przespana noc.Brian zasnol kolo godziny 21:00 pozniej obudzil sie o po 23:00 i ciagle plakal.Myslalam ze moze to zeby dawalam mu rozne zabaweczki zeby mu ulzyc lecz pozniej pomyslalam ze to moze mega kolka:confused:
Podalam mu wiec Infacol ale gdy kladalam go do lozeczka jeszcze bardziej plakal i u mnie na raczkach tez az tupal nozkami tak sie wystraszylam ze sama o malo sie nie poplakusialam:-(.Po dlugim lulaniu wrezszcie usnol mi na rekach wlozylam do lozeczka a on otworzyl oczy i musialam go od nowa kolysac i chyba z tego calego zmeczenia wreszcie usnol znow wlozylam go do lozeczka i zaczelam lulac w lozeczku spiewac glaskac.Spal sobie tak smacznie przez dwie godziny a poizniej do rana ciagle sie budzil co 30 min :baffled:poprostu dzis jestem zmeczona i padnieta:sick:
Ciagle zastanawiam sie co to bylo:confused:czy zeby czy kolka:confused:
Mowie wam jak on tupal nozkami to szok!:szok:

Maxin dzieki za odpowiedz w sprawie tych zajec dla dzieci postaram sie tu co poszukac;-)i wcale nie duzo kosztuja wogole to mysle ze warto:tak:

Kasiula Matula wlasnie nie wiem czy z tym suwaczkiem cos sie zrobilo bo chyba moj suwaczek pokazuje miesiace i tygodnie a dni raczej nie:eek::happy:

Tamarunia zycze ci wytrwalosci!;-)Tak jak Maxin pisala bierz Hafsinke na lezaczek jak cos robisz np obiad itd ja tez tak robie z Brianem bo on ciagle chce mnie widziec jak ide nawet do wc to placze:eek:
Jak tam twoja uczelnia:confused:juz zaczelas:confused::-)

Kallusia piekny brzuszek!wygladasz slicznie:happy2:

Juz nie moge doczekac sie zdjatek wszytskich dziewczyn dzieciaczkow ktore przyjda na swiat:happy: znow bedziemy wszytskie podziwiac:-D

Evosia mialam ci tez napisac co do tego sufitu wczesniej lecz zapomnialam hehe ze my przyczepialismy dzis Brianowi zyrafe taka na sciane pluszowa co bedzie mogl sie zmierzyc :-) i jak wbijalismy gwozdzie to poodpadala sciana i znow musze szpachle kupic i kolor ten sam do pokoju wydaje mi sie ze takie sciany to juz tutaj sa i te domy.

Anetka o zajeciach opisala Maxin poczytaj;-)

Wiecie tak sobie mysle czasami ze chcialabym miec tutaj was wszytskie i na te spotkanka chodzic szkoda ze tak daleko od was mieszkam mam nadzieje ze kiedys bede mogla z wami sie spotkac bylo by rewelacyjnie:happy: was wszytskie zobaczyc:wink:

Pozdrawiam i sle ciumaski!:laugh2:

Czesc dziewczyny :-)

Mam pytanko o jedzonko dla naszych maluchow.

Sa u was kaszki na mleko, sloiczki z deserkami, soczki i mleczko Nan (takie akurat niunia moja pije) oraz herbatki ?

Bo sama nie wiem czy zabierac z domku.

Dziewczyny wasze dzieciaczki sa cudowne :-) :-) :-)

Kallusia sliczny brzusio. Ciesz sie nim bo pozniej bardzo ci go bedzie brakowalo :-) Ja tak mialam hihi

Pozdrawiam i milego wieczorku

reklama
hejka!!!
dzieki mamuski za wsparcie i slowa otuchy,
wiem wiem ze sufit sie naprawi ;))
ale nie jestem pewna co znowu spadnie albo przecieknie albo albo he he
a to tylko dlatego ze jakis jelop to robi i tyle
Simone dal mu tydzien extra wiec firma sprzatajaca jest na za tydzien
poniedzialek wiec 3go we wtroek moge sie wprowadzic do pustych scian narazie he he he
nie zrozumcie mnie zle ja tu sie nie zale na zly los bo tak w rzeczywistosci bywa - no coz
ja mam tylko zal do calego swiata ze jak ta kura na jajku niespodziance ( a raczej bombie) siedze a tu ni ma gdzie mieszkac
pomieszkujemy tymczasowo u tesciow z torba podreczna
a cala reszta w nowym domu w 1 pokoju na podlodze w kartonach

gdybym nie byla w 9tym m-cu ciazy to bym siusiala na te latajace sufity z gory hle hle hle hle

wiec mialam dzis dzien strajku i przelezalam caly dzien w lozku
A CO???? pokazalam calemu swiatu fige - ale dlugo sie nie umiem gniewac he he he he

wyobrazam sobie jak Rocco bedzie wygladal - pod tym wzgledem
chce go juz miec w ramionach ale wzglad nr 2 DOM..... i blagam malenstwo aby siedzial sobie w swojej skorupce cierpliwie

nie narzekam - czuje sie swietnie i jestem w swietnej formie
owszem objawy ciazowe typu boli tu cierpnie tam norma
ale da sie to wszystko niesc - ze spaniem hmmmmm
biedny Simone bo od kilku dni okupuje go noga he he he
bo wygodniej (tzn klade moja noge klode na nim) he he he

mam od 4 dni nocne zapowiadajace skurcze w dzien mniej
nasilaja sie wieczorowa pora jak mnie czasem scisnie to
mam wrazenie ze sie zaraz zacznie he he he
na razie nie mam srala chyba dlatego ze nie mam czasu o tym myslec

musze kupic umywalke do lazienki a teraz modne sa Geisze
bezuzyteczne he he he no dobra zanudzam wiem

IZUNIA - malutki przeslodki caly tata!!! na cycu mamy wykarmiony od razu widac, mam nadzieje ze nia masz juz klopotu z buzka??
a jak sie czujesz moje serce?? poznalas jakas mila polke u siebie
kiedy nas odwiedzisz???

MAXINKA - Ty to podroznik globtroter he he he
kiedy sobie wyskrobalas to cacko nad pupka (niezla zreszta):)))
ja juz widze Cie za pare lat na disco z Twoja stokrotka
juz nie moge sie doczekac kiedy Cie ujrze i usciskam malenka

KASIULA - pytalas o lot - na forum ,dla pocztkujacych mam' na rodzinkach z zagranicy znajdziesz caly opis latania z dzieciakiem, ale na kazdej stronie lin lotniczych w najczesciej zadawanych pytaniach znajdziesz info co ile za ile i jak ;0 ;)
zycze udanego lotu - Maggusia ma racje najlepiej malenstwo przed lotem ukoic i uspac;)

ANETKA - dzieki za wsparcie - y lepiej trzymaj kciuki aby juz nic mi z nieba nie lecialo;)))

KALLUSIA - Ty moja leb w leb bratanko ciazowa - no to niebawem stukniem sie brzuchem hle hle hle
mam nadzieje ze ten zyrandol to wazyl malo???? i zes cala i zdrowa
my to chyba przyciagamy jakies zjawiska he he he
jak sie czujesz???? mala daje Ci spac czy sie wierci jak moje amore????

MAJA - dzieki za sms - chociaz jedna tu o mnie dba i uprzejmie donosi he he he - milo bylo Cie zobaczyc slonce - pieknie wygladasz!!!
jak ja Cie rozumiem z tymi bolaczkami ciazowymi - ale jak pomysle i IZUNI nodze na m-c przed porodem to przestaje narzekac he hehehe
ta to sie bidula wycierpiala, mi najlepiej sluzy reka mego wybranka jak mnie po pleckach pokizia to bol przechodzi a.....sex tez pomaga i rozluznia
e tfu ale ze mnie swintuszek hihihi

MAGGUSIA - serce, jak mi smutno bo......remont, automatycznie mysle o Tobie i sobie wmawiam no coz nie ja jedna to przechodze, mam nadzieje ze mieszka Wam sie wygodnie chociaz????? nie karm malego przed spaniem jakimis papkami bo moze go brzuszek boli - kup mu misia lawendowa oliwka dla dzieci po kapieli - maja w Tesco - uspokaja mnie wiec i na niego zadziala, moze to cos pomoze i pomasuj go po kapieli to go moze uspokoic;) nie zebym sie madralowala ale pomyslalam ze to moze byc pomocne;)))))
Poza tym musiasz koniecznie wpasc do Londynu !!!!!!!!!

Martuska, Anya, Beta, Lwica, Magda (po slubie sie schowala jedza no!!!)
a Wy to co???? meldowac sie czasem!!!
pozdrowka dla Ivonka!!!!
caluje Was wszystkie
papatki i Ciumaski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry