hejka!!!
dzieki mamuski za wsparcie i slowa otuchy,
wiem wiem ze sufit sie naprawi

)
ale nie jestem pewna co znowu spadnie albo przecieknie albo albo he he
a to tylko dlatego ze jakis jelop to robi i tyle
Simone dal mu tydzien extra wiec firma sprzatajaca jest na za tydzien
poniedzialek wiec 3go we wtroek moge sie wprowadzic do pustych scian narazie he he he
nie zrozumcie mnie zle ja tu sie nie zale na zly los bo tak w rzeczywistosci bywa - no coz
ja mam tylko zal do calego swiata ze jak ta kura na jajku niespodziance ( a raczej bombie) siedze a tu ni ma gdzie mieszkac
pomieszkujemy tymczasowo u tesciow z torba podreczna
a cala reszta w nowym domu w 1 pokoju na podlodze w kartonach
gdybym nie byla w 9tym m-cu ciazy to bym siusiala na te latajace sufity z gory hle hle hle hle
wiec mialam dzis dzien strajku i przelezalam caly dzien w lozku
A CO???? pokazalam calemu swiatu fige - ale dlugo sie nie umiem gniewac he he he he
wyobrazam sobie jak Rocco bedzie wygladal - pod tym wzgledem
chce go juz miec w ramionach ale wzglad nr 2 DOM..... i blagam malenstwo aby siedzial sobie w swojej skorupce cierpliwie
nie narzekam - czuje sie swietnie i jestem w swietnej formie
owszem objawy ciazowe typu boli tu cierpnie tam norma
ale da sie to wszystko niesc - ze spaniem hmmmmm
biedny Simone bo od kilku dni okupuje go noga he he he
bo wygodniej (tzn klade moja noge klode na nim) he he he
mam od 4 dni nocne zapowiadajace skurcze w dzien mniej
nasilaja sie wieczorowa pora jak mnie czasem scisnie to
mam wrazenie ze sie zaraz zacznie he he he
na razie nie mam srala chyba dlatego ze nie mam czasu o tym myslec
musze kupic umywalke do lazienki a teraz modne sa Geisze
bezuzyteczne he he he no dobra zanudzam wiem
IZUNIA - malutki przeslodki caly tata!!! na cycu mamy wykarmiony od razu widac, mam nadzieje ze nia masz juz klopotu z buzka??
a jak sie czujesz moje serce?? poznalas jakas mila polke u siebie
kiedy nas odwiedzisz???
MAXINKA - Ty to podroznik globtroter he he he
kiedy sobie wyskrobalas to cacko nad pupka (niezla zreszta)

))
ja juz widze Cie za pare lat na disco z Twoja stokrotka
juz nie moge sie doczekac kiedy Cie ujrze i usciskam malenka
KASIULA - pytalas o lot - na forum ,dla pocztkujacych mam' na rodzinkach z zagranicy znajdziesz caly opis latania z dzieciakiem, ale na kazdej stronie lin lotniczych w najczesciej zadawanych pytaniach znajdziesz info co ile za ile i jak ;0

zycze udanego lotu - Maggusia ma racje najlepiej malenstwo przed lotem ukoic i uspac
ANETKA - dzieki za wsparcie - y lepiej trzymaj kciuki aby juz nic mi z nieba nie lecialo

))
KALLUSIA - Ty moja leb w leb bratanko ciazowa - no to niebawem stukniem sie brzuchem hle hle hle
mam nadzieje ze ten zyrandol to wazyl malo???? i zes cala i zdrowa
my to chyba przyciagamy jakies zjawiska he he he
jak sie czujesz???? mala daje Ci spac czy sie wierci jak moje amore????
MAJA - dzieki za sms - chociaz jedna tu o mnie dba i uprzejmie donosi he he he - milo bylo Cie zobaczyc slonce - pieknie wygladasz!!!
jak ja Cie rozumiem z tymi bolaczkami ciazowymi - ale jak pomysle i IZUNI nodze na m-c przed porodem to przestaje narzekac he hehehe
ta to sie bidula wycierpiala, mi najlepiej sluzy reka mego wybranka jak mnie po pleckach pokizia to bol przechodzi a.....sex tez pomaga i rozluznia
e tfu ale ze mnie swintuszek hihihi
MAGGUSIA - serce, jak mi smutno bo......remont, automatycznie mysle o Tobie i sobie wmawiam no coz nie ja jedna to przechodze, mam nadzieje ze mieszka Wam sie wygodnie chociaz????? nie karm malego przed spaniem jakimis papkami bo moze go brzuszek boli - kup mu misia lawendowa oliwka dla dzieci po kapieli - maja w Tesco - uspokaja mnie wiec i na niego zadziala, moze to cos pomoze i pomasuj go po kapieli to go moze uspokoic

nie zebym sie madralowala ale pomyslalam ze to moze byc pomocne

))))
Poza tym musiasz koniecznie wpasc do Londynu !!!!!!!!!
Martuska, Anya, Beta, Lwica, Magda (po slubie sie schowala jedza no!!!)
a Wy to co???? meldowac sie czasem!!!
pozdrowka dla Ivonka!!!!
caluje Was wszystkie
papatki i Ciumaski