Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Melanie- to moze powinnas pomyslec o zorganizowaniu Sylwestra dla mam z dziecmi, ktorych mezowie pracuja. Moze jakies babyboomowe mamy by sie zglosily i nie byloby tak samotnie...wkraczac w ten Nowy Rok. No chyba, ze rzeczywiscie nie masz najmniejszej ochoty. Ja akurat nigdy nei lubilam przepuszczac takich wazniejszych dat. No i niespelna rok temu jak urodzilam Josha (23 grudnia) musialam witac Sylwka- tylko kilka dni po porodzie.

:-)
A ty jak sie masz kochana, jak twoj humorek?Daj znac jak spedzasz urodzinkowy wieczorek:-)
A i dziekuje za przypomnienie info o tych programach do obrabiania zdjec.A praca hm.. wyslalam aplikacje nio i wczoraj zadzwonila menadzer tego przedszkola umowic sie na spotkanie.Ide w piatek ale szczerze mowiac nie nastawiam sie na nic, nie chce sie rozczarowac.Boje sie ze jak kobieta ze mna zacznie rozmawiac i uslyszy jak mowie po angielsku to nici z pracy.Nio ale zobaczymy, nie bede zapeszac.Cho mowie ze ja moge zaczac od asystowanie i zajmowania sie najmniejszymi dziecmi, bo to przedszkole jest od 0-5.A jak sie ma wlasnie dziecko to ma sie praktyke w takiej opiece:-)A jak tam twoj college?

a to dlatego, ze wczoraj dostalam @ no i brzuch mnie boli, a mialo byc lepiej po porodzie
No ale musialam sie rano zwlec i pojechac do collegu:sick: Pati juz sie wspina po wszystkim, na razie staje na kleczkach ale jak tylko kucne kolo niego to zaczyna po mnie sie wspinac i stawac
Moze na swieta juz bedzie chodzic
choc juz niewiele takich zostalo ;-)
No to zuch z niej dziewczyna jak tak bezbolesnie to przeszla. Bravo
A ty bidulko spac nie mozesz bo meza brak :-( A kiedy przenosicie sie z Murzalka do tatusia
A co z nim sie dzieje, ma goraczke
czy to jakies przeziebienie
Mozesz sie starac o ta karte ale ona jest i tak tylko w naglych wypadkach, wiec jesli maly sie przeziebi to nie wiem czy wezma to pod uwage
Ja skladalam juz dawno na nia podanie i miala przyjs w ciagu tygodnia, minal miesiac i jej wciaz nie ma
Wczoraj zadzwonilam do nich o co chodzi
No i gosc mowi ze wyslali ja po 2 dniach
no i zaginela gdzies po drodze
Maja wyslac jeszcze jedna, mam nadzieje, ze dotrze przed naszym wyjazdem
Podobno jak dzieciom ida zabki to traca apetyt. No i wiem, ze Pati mial takie etapy, ze nagle mu brakowalo jedzenia i musialam mu dawac wiecej, po czym za jakis czas tracil apetyt i jadl spowrotem mniej. Nie wiem ale mi sie wydaje, ze on tez rosnie tak etapami, nagle widze, ze jest wiekszy, to moze wtedy tez potrzebuje wiecej jesc, po czym sie w koncu najada ;-) Jesli chodzi o trening nocnikowy to Pati ponad tydzien robil codziennie po kolacji siusiu i kupke do nocniczka :-) Juz sie ucieszylam, ze sie nauczyl bo jak go sadzalam to po 2 minutkach juz byla sprawa zalatwiona, a tu wczoraj nic nie wyszlo
i dzis tez tylko siusiu, ale dobre i to
Ja tez nie licze, ze on sie szybko nauczy, tylko go sadzam, zeby wlasnie sie przyzwyczail i oswoil, zeby sie pozniej nie bal
Jak znajdziesz chwilke to napisz co tam u Oskarka
Ma juz jakies zabki
spi w nocy

;-)
A ty jak spedzasz czas w kraju???Samopoczucie lepiej??Ja w sumie wiel ci nie poradze jak to z nasza sluzba zdrowia,bo z mala chodzilam prywtnie.