K
kallusia
Gość
Czesc Dziewczyny:-)
MAJUS cudnie Martucha wygladala na chrzcinkach
no a ty to jak byus wogole nie rodzila:-) no i wiem teraz do kogo mala jest podobna;-) to caly TATA
Superek ze siostra byla u ciebie,napewno duzo ci tez pomogla (szkoda ze byla tak krotko
)a brakiem czasu sie nie przejmuj, u mnie to samo
MILOKU uwazaj skarbie na siebie
ja podobne przygody mialam ale z przezarciem
raz oliwkami i wyladowalam w szpitalu a drugi raz nazarlam sie (sorki ale inaczej tego nieda sie nazwac
) plackow ziemniaczanych i znowu szpitalik
ale tylko zeby sprawdzic czy z mala wszystko OK (ale sie baby smialy
)
Domina widze ze mamy ten sam problem,w ciagu dnia nie masz czasu siasc na kompa a wieczorem juz przez mezusia zajety
Asia26 juz sie nie moge doczekac zdjec twojego skarbusia
pogadaj z nim zeby juz wylazl
Maxim sprobuj co do suchego powietrza w pokoiku to sprobuj polozyc na kalaryferku miseczke z woda albo mokry recznik.aaaa mam do ciebie pytanko
ty mialas nosidelko z baby bjorn?? powiedz czy bylas z niego zadowolona??wlasnie mysle o kupnie jakiegos i niewiem jakie wybrac
Evoska a gdzie ty sie podziewasz
wracaj do nas lasko
bo naslemy pana dyzurnego
A u nas niunka ma jakies zatwardzenie czy cos :sick: bidna tak walczy z kupka i nic :sick: juz pije rumianki i anyzki i nic:sick: niewiem co jeszcze mozna zrobic:sick: pojade dzis kupic ta herbatke z Hippa ponoc jest dobra, zobaczymy,mam nadzieje ze pomoze
aa do polandu tez nie jedziemy i swieta spedzamy tutaj:-( kurde wlasnie wczoraj umowilam sie na NAJBLIZSZE spotkanie w naszym cudnym konsulacie na 30STYCZNIA !!!to jest CHORE !!! POTEM 3-4TYG. czekac na paszport i moze na wielkanoc zdaze
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH
aaa cudne te wszystkie zdjecia na zamknietym
MAJUS cudnie Martucha wygladala na chrzcinkach
no a ty to jak byus wogole nie rodzila:-) no i wiem teraz do kogo mala jest podobna;-) to caly TATA
Superek ze siostra byla u ciebie,napewno duzo ci tez pomogla (szkoda ze byla tak krotko
)a brakiem czasu sie nie przejmuj, u mnie to samo
MILOKU uwazaj skarbie na siebie
ja podobne przygody mialam ale z przezarciem
raz oliwkami i wyladowalam w szpitalu a drugi raz nazarlam sie (sorki ale inaczej tego nieda sie nazwac
) plackow ziemniaczanych i znowu szpitalik
ale tylko zeby sprawdzic czy z mala wszystko OK (ale sie baby smialy
)Domina widze ze mamy ten sam problem,w ciagu dnia nie masz czasu siasc na kompa a wieczorem juz przez mezusia zajety
Asia26 juz sie nie moge doczekac zdjec twojego skarbusia
pogadaj z nim zeby juz wylazl
Maxim sprobuj co do suchego powietrza w pokoiku to sprobuj polozyc na kalaryferku miseczke z woda albo mokry recznik.aaaa mam do ciebie pytanko
ty mialas nosidelko z baby bjorn?? powiedz czy bylas z niego zadowolona??wlasnie mysle o kupnie jakiegos i niewiem jakie wybrac
Evoska a gdzie ty sie podziewasz
wracaj do nas lasko
bo naslemy pana dyzurnego
A u nas niunka ma jakies zatwardzenie czy cos :sick: bidna tak walczy z kupka i nic :sick: juz pije rumianki i anyzki i nic:sick: niewiem co jeszcze mozna zrobic:sick: pojade dzis kupic ta herbatke z Hippa ponoc jest dobra, zobaczymy,mam nadzieje ze pomoze
aa do polandu tez nie jedziemy i swieta spedzamy tutaj:-( kurde wlasnie wczoraj umowilam sie na NAJBLIZSZE spotkanie w naszym cudnym konsulacie na 30STYCZNIA !!!to jest CHORE !!! POTEM 3-4TYG. czekac na paszport i moze na wielkanoc zdaze
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH
aaa cudne te wszystkie zdjecia na zamknietym