• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc Dziewczyny:-)
MAJUS cudnie Martucha wygladala na chrzcinkach:tak: no a ty to jak byus wogole nie rodzila:-) no i wiem teraz do kogo mala jest podobna;-) to caly TATA :laugh2: Superek ze siostra byla u ciebie,napewno duzo ci tez pomogla (szkoda ze byla tak krotko :zawstydzona/y: )a brakiem czasu sie nie przejmuj, u mnie to samo :-p
MILOKU uwazaj skarbie na siebie :eek: ja podobne przygody mialam ale z przezarciem :laugh2: raz oliwkami i wyladowalam w szpitalu a drugi raz nazarlam sie (sorki ale inaczej tego nieda sie nazwac :-D ) plackow ziemniaczanych i znowu szpitalik:-D ale tylko zeby sprawdzic czy z mala wszystko OK (ale sie baby smialy :-D )
Domina widze ze mamy ten sam problem,w ciagu dnia nie masz czasu siasc na kompa a wieczorem juz przez mezusia zajety :laugh2:
Asia26 juz sie nie moge doczekac zdjec twojego skarbusia :laugh2: pogadaj z nim zeby juz wylazl :laugh2:
Maxim sprobuj co do suchego powietrza w pokoiku to sprobuj polozyc na kalaryferku miseczke z woda albo mokry recznik.aaaa mam do ciebie pytanko:confused: ty mialas nosidelko z baby bjorn?? powiedz czy bylas z niego zadowolona??wlasnie mysle o kupnie jakiegos i niewiem jakie wybrac:baffled:
Evoska a gdzie ty sie podziewasz:dry: wracaj do nas lasko:happy: bo naslemy pana dyzurnego :cool2:

A u nas niunka ma jakies zatwardzenie czy cos :sick: bidna tak walczy z kupka i nic :sick: juz pije rumianki i anyzki i nic:sick: niewiem co jeszcze mozna zrobic:sick: pojade dzis kupic ta herbatke z Hippa ponoc jest dobra, zobaczymy,mam nadzieje ze pomoze :confused:
aa do polandu tez nie jedziemy i swieta spedzamy tutaj:-( kurde wlasnie wczoraj umowilam sie na NAJBLIZSZE spotkanie w naszym cudnym konsulacie na 30STYCZNIA !!!to jest CHORE !!! POTEM 3-4TYG. czekac na paszport i moze na wielkanoc zdaze :baffled: :wściekła/y:

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH

aaa cudne te wszystkie zdjecia na zamknietym:happy:

reklama
Olis moze sprobuj tlyko w noc dawac mu butle,az sie przyzwyczai,BEDZIE ZASPANY I MOZE NIE SPRWAI MU TO DUZEJ ROZNICY,A wczesniej pil juz butli???iesz troche minie zanim sie przywyczaja do smoczka

Kallusia ja bylam bardzo zadowolona z niego;-) Wiesz jak ci nie zalezy aby miec nowy to chetnie ci dam moj,bo ja juz go nie uzywam;-)
przeslij jakies fotki waszej pieknosci:happy:

Maxim jesli go nie uzywasz to chetnie go odkupie od ciebie:tak: Moze jak bedzie spotanko to sie zgadamy :tak: a co do spotkanka to ja sie pisze :tak:

hej dziewczyny..

ja tylko jak zwykle na chwilke....mezus zaraz wraca, obiad w garnku dochodzi,,,a oskarus na lezaczku placzkuje dzis prawie caly dzien:baffled: rece opadaja...ohhh...:-D

Maxim - dzieki za rady odnosnie schematu wprowadzania posilkow. tez mysle zeby zaczac od baby rice... mam nadzieje, ze bedzie mojemu bablowi smakowal... chociaz jemu to wszystko smakuje - jak wprowadzilam modyfikowane mleko - to chyba wcale roznicy z cycem nie poczul :-D :tak: od razu cala butle pochlonal :-D

Olis - tak maxim ma racje, zacznij wieczorem i w nocy modyfikowane podawac, ja tez tak zaczynalam... wieczorem jak oskarus byl spiacy i glodny to pij z butli bez problemu. w mikrofali nie mozna podgrzewac ( mi przynajmniej tak health visitor powiedziala i na puszkach tez jest to napisane ). ja podgrzewam w garnku z ciepla woda, a jak zrobi mi sie za gorace, to schladzam w garnku z zimna woda.

Moze jeszcze pozniej napisze cos wiecej, ale teraz musze zmykac.
Pozdrowienia dla wszystkich.

:-D dziewczyny juz kolejny dzien nic sobi enie zrobilam ,ale to pewnie dlatego ze leze :-) :tak:

Kallusi ja tez sie z ciebie niezle usmialam:-D :-D :-D :-D :-D ale nawet nie wiesz jakiego mi smaka na placki ziemniaczane zrobilas. kochana jezyk mi do tylka uciaka:-D :tak: :-) twoja sliczna corunie juz gdzies podgladalam ale nie moge sobie przypomniec gdzie ? jakies fotki z mezem twoim i ze szpitala widzialam . ale taka kryszyna cudownie wyglada n arekach taty normalnie widok nie z tej ziemi az sie wzruszam:-) :-)
Asia nie glupiej kochana jeszcze troche i sie dzidiz wykluje.:tak: a ty czekasz na synka ? bo ja to gdzies slyszalam ze chlopaki sie nie spiesza z wyjsciem na swiat , juz od brzucha mami synki :-D :-D moj to narazie jesc ciagle wola , ja poddaje sie temu i jem i jemijem:-D :-D :-D

olis ja to jeszcz enic nie umiem nawet skomentowac bo o karmieniu narazie nie mam pojecia, ale zycze wytrwalosci i powodzenia:tak: Napewno maluszek w koncu sie przelamie :tak: ;-)

domina a co ten towj synus tak poplakuje, moze mu sie nudzi :confused: :confused: ,albo mu sie dziisjesz pogoda nie podoba:tak:
Maxin a ty juz spakowana :confused: nie dajcie sie dziewczyny chorobie bo na urlopie maci e odpoczywac i sie byczyc a nie leczyc. a wogule to milego pobytu w polszy zycze:tak: :-)

Melanie dzieki ci kobieto niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi:laugh2: czekam na dopuszczenie mojej osoby:laugh2: :happy: :happy:

Zamowila sobie dzisiaj karpika . juz sie balam ze mojej ulubionej swiatecznej potrawy nie bedzie w tym roku , ale cale szczescie udalo sie zamowic. uciekam bo mezus glodny przyszedl.papapp

straszne puchy dzisija???
my juz na walizkach spakowani,ja padam na przyslowiowego ryja i mam dosc nie nawidze tych pakowan!!!
no ale coz humorek lepszy bo ponoc zima zawitala na jakies 3 dni do polski;))
no i zmiescimy sie w czasie zeby ja ujrzec:-)
a raczej nie my tylko maly..
oki bede spadac bo moj P dokopuje sie do kompa..
szykujemy prezent dla dziadkow na gwiazdke ,kalendarz z oliwierem na czele:-)
pozdrawiam i do zobaczyska jutro...

...przesylam ciumaski dzieciaczkom!!!!

reklama
Olis-bawcie sie dobrze w Polsce, hm fajnie ze spedzicie z rodzinka swieta, w koncu to swieta rodzinne.Ja tesknie za moja rodzinka i przykro mi bardzo ze nie jedziemy naswieta w tym roku.A poakowanie hm ja je uwielbiam gorzej z rozpakowywaniem:-)
A u nas po staremu, tej pracy oczywiscie nie dostalam i z tego powodu przeplakalam caly poniedzialek.Nio niby z powodu slabego ang jej nie dosytalam ale bez sensu bo w zamian za to zaproponowano mi ze wpisza mnie na liste rezerwowa i jak beda potrezbowac wiecej pomocy to po mnie zadzwonia.Bez sensu co, na pol etatu to moj ang jest za slaby a pomoc od czasu do czasu robiac dokladnie to samo co na pol etatu to moj jezyk jest w porzadku.bez sensu, no ale juz koniec na ten temat gadania.
Malo mnie tu ostatnio ale to dlatego ze w sobote tesciowie przylatuja nio i chce aby wszystkow domu bylo zrobione, zeby potem sie tym nie zajmowa.A wogole to ja jestem przeziebiona zarazilam Oskarcia.Biedak ma katar i kaszel, nie moze oddychac.lekarz dal mi krople dla niego wiec mu na sile zakrapiam;-)Nio i tyle zdarzylam napisac bo maly marudzi.To chyba to przeziebienie nio i zabkowanie tak na niego dziala.
Odezwe sie pozniej!
Buzialki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry