• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Asia ogromne gratulacje dla Was.Niech Ci sie synus zdrowo i grzecznie chowa!!! Mikus witaj po drugiej stronie brzuszka:-) :-) :-)

juz myslalam asiu ze znowu piszesz ze jeszcze 2w1 jestes, no super kochana teraz zajmij sie swoim slonkiem i odpoczywaj duzo a w przerwach miedzy karminiem przewijaniem i odpoczywaniem zajrzyj czasami do nas:tak: :tak: :tak:

buziaki dla was , ale masz prezencik na swieta:-D :-D :tak:

ja to od wczoraj nie ma weny na sprzatanie. cos tam porobilam ale sprzatac mie sie tak koszmarnie niechce:no:

Sluchajcie dziewczyny norlalnie jeszcze czegos takeigo to ja nie przezylam.wczoraj wieczorem moj synek oszalal, czulam sie jakbym mila aliena jakiegos w brzuchu , normalnie archiwum x:szok: :eek:
jezu co on mi z brzuchem robil :szok: :szok:
chyba sobie w brzuchu imprezke urzadzil:happy: :tak: :-D

dzisiaj od ran atez zaczyna, to chyb aznaczy ze maly urosl i teraz czas zeby brzucho znowu uroslo bo synek sie ledwo miesci:szok: :-D

przyszedl juz nasz prezencik . aparat ale jescze nie wiem jak sie nim poslugiwac. jest zupelnie inny od naszego malego i teraz musze 200 stronicowa instrukcje przeczytac zeby ladne fotki robic i wam dziewczyny wklejac.
chociaz ja ostatnio tak sie zmieniam ze mnie znajomi nie poznaja , ale to przez te dodatkowe kilogramy i wiekla twarz:szok: :baffled:

milego dzinka dziewczyny

reklama
ASIU GRATULACJIE:-)
Z okazji narodzin waszego maleństwa,
życzymy mu beztroskiego
i zdrowego dzieciństwa,
a Wam - odkrywania nowych uroków
wspólnego życia.
:happy:

SUPER ZE JUZ JESTESCIE RAZEM,SWIETA NA PEWNO BEDE URODZE,DUZO ZDROWKA WYPOCZYWAJ:-)

Asiu-:-) :-) :-) Moje ogromne GRATULACJE dla Was i waszego malenstwa niech bedzie najszczesliwszym skarbkiem na swiecie niech rosnie pieknie i zdrowo i uszczesliwia cie kazdego dnia:-) :-) :-)

ja tez nie mialam dostepu do internetu bo nasz landlord zapomnial zaplacic:eek: haha ale juz to zrobil i jestem

miloku- kobito ty tak ciezko nie pracuj bo maluch ci sie moze juz zaczyna buntowac i kreci sie w brzuszku lez na kanapie pilot w reke i niech sie dzieje co chce, ale tak naprawde to cie rozumie ja tez robilam dziki szl w tamtym roku bo pierwszy raz tylko ja z mezem swieta spedzalismy i bylo super ale sie napracowalam z gotowaniem:tak:

czarnula- ja stosowalam z mothercare ale nie pamietam jak sie nazywal nie mam rozstepow ale mialam maly brzuszek wiec moze to ta przyczyna w kazdym razie cala ciaze stosowalam i oliwke ten krem, oliwke pod koniec bo brzucho byl strasznie napiety:tak:

kalusia - jak twoja Juleczka ciagle a mam przed oczami jak sobie o was pomysle jak sobie spala slodko na spotkanku i te jej usteczka hmmm sliczne malenstwo

maxin-jak Natalka, mam nadzieje ze jak wychodza jej zebolki to szybko to nastapi zeby sie juz nie meczyla i spala slodko:tak:

a my mielismy dzis ranna batalie o kupke mala sie strasznie spinala i nie wiedzialam jak jej pomoc dopiero jak wypila koperku to wszystko ladnie poszlo:-D , ale bylo ciezko, potem pojadla sobie i nastepna batalia o spanie ona nie chce ani troszke teraz spac w dzien a czytalam ksiazke jezyk niemowlat i tam byla mowa o 3,4 godz cyklach u nas nie jest to mozliwe wiecchcialam ja przymusic to efekt jest taki ze mala wyla w nieboglosy i tak dostala normalnie ataku placzu musialam ja wziasc na raczki i ze zmeczenia dopiero zasnela, ale mi na rekach a nie w lozeczku i co ja polozylam spowrotem to znowu placz szok, wic stwierdzilam ze u nas bedzie poki co wolna amerykanka je sie spi sie i bawi kiedy chce przez 5 tyg tak bylo i bylo ok przynajmniej nie plakala i potrafila sie soba zajac albo ja nie umiem nie wiem bo mala je co 1.5 godz i jak ja przetrzymalam to tez byla baaaardzo zdenerwowana, a tak czy siak w nocy spi tylko budzi sie na papu, hmmm co jeszcze juz chyba wszystko o naszych problemach wychowaczych, korcze u mnie sie nie sprawdza ten LATWY PLAN, ale np ruchy ciala i co oznaczaja tak i ogolnie rodzaj placzu wiec pomogla mi troche ta ksiazka poznac moja malutka, ach i juz 3dni sie mecze z tym planem i dzis rezygnuje i mam nadzieje wszystko wroci do normy:-)

koncze moje nudzenie pozdrawiam pa

Asiu26- a ja wlasnie wczoraj zastanawialam sie co u ciebie:-)Wielkie gratulacje dla ciebie i meza, niech niunio bedzie zdrowy i slicznie rosnie!Duzo zdrowka dla was:-)A to cudowny prezent otrzymaliscie na swieta, najcudowniejszy jaki mozna sobie wymarzyc!Pozdrawiamy goraco!!!

Czesc kochane mamunie :-) Ja tylko na chwilke.
Przede wszystkim Asiu ogromniaste gratulacje dla Was z okazji narodzin najslodszego najukochanszego Waszego skarbka.
Przepraszam, ze nie odpisze kazdej z Was ale wskakuje na neta u mojej siosrty i nie mam za wiele czasu, zeby poczytac. U nas czas zasuwa jak zwariowany, wszyscy skocza wokol Patryka i zachwycaja sie nim :-) Maly juz staje przy wszystkim i chodzi trzymajac sie mebli. Poza tym meczy mamusie zeby caly czas trzymala go za raczki i z nim chodzila :-D Hehehe moze przynajmniej jak mnie tak wycwiczy to mimo wyzerki swiatecznej zbije kg :laugh2: Niuniek ma juz na horyzoncie nastepne zabki. W ogole jest go wszedzie pelno ;-)
Bardzo tesknie za pogaduchami z Wami :tak: Buziaczki dla Was wszystkich i ciepluchne pozdrowionka.
PS. Aha dzis spadl snieg wiec moze swieta beda snieznobiale :happy:
Ciumaski

hej hej, dawno nie zagladalam, bo moja mama bardzo sie rozchorowala i byla w szpitalu, na szczescie juz ja wypuscili i bedzie z nami w swieta.
widze ze nowe Bobo sie pojawilo. GRATULACJE ASIU!!!

Majeczko to podobnie jak moja tez w dzien nie chciala i spac i do dzis malo w dzien spi :) ale zmusic sie chyba nie da, ciesz sie ze spi w nocy :tak: nie wiem co to za plan ale chyba jedzenie co 1.5h to jest normalne, moja w dzien potrafi co 2h czasem wcinac hihi, wazne chyba zeby w nocy sie przerwy wydluzaly.

Maxin pozdrowienia dla Natalki!! jak wrazenia z chodzika, moja mama mi sugeruje zebym kupila, ale ja sie boje o stawy biodrowe, a mala tak sie rwie do chodzenia ze mi jej zal, moze jednak niech sie narazie pomeczy "na czworaka"?? :confused:

Anetka pozdrowionka dla Patiego, i gratuluje mu sukcesow w chodzeniu, no z mama to zawsze bezpieczniej, zawsze zlapie wrazie czego

kallusia caluski dla twojejgo Zlotka!! szkoda ze jej nie widzialam :(

Anulka jak tam Olenka?? ucaluj ja odemnie i pozdrow Lukaszka

tigger trzymam kciuki za znalezienie dobrego mieszkanka

kasiula matula sorki za brak wiadomosci, odezwe sie jak znajde wiecej czasu, caluski dla Emi!!

Krysiunia zdrowa! ma juz 2 zabki, przemierza coraz wieksze odleglosci na brzuchu (technika nieopisywalna - cos pomiedzy pelzaniem, raczkowaniem a niewiadomoczym), lubi ogladac Teletubisie (czym wprawia w zdumienie wszystkich) i jest taka zywa ze utrzymanie jej w rekach wymaga nie lada wysilku i koncentracji. Byla juz w kinie i na kreglach, zabawki sie juz znudziily i przyszla pora na piloty, komorki, papcie, obrusy i tym podobne ciekawostki.

Szykujemy sie do swiat, czekamy na tate i pakujemy sie do wyjazdu. Pozdrawiamy mamy z UK bardzo goraco!!

Aśka :-)
Witam serdecznie Twojego synka na świecie !!!
I z niecierpliwością oczekuję fotek

...a Tobie....
życzę wielu uśmiechów własnego dziecka

175a.jpg

Aśka :-)
Witam serdecznie Twojego synka na świecie !!!
I z niecierpliwością oczekuję fotek

...a Tobie....
życzę wielu uśmiechów własnego dziecka

baby%20boy.jpg

642225_BabyBoyWords.jpg

Asiu ogromniaste:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:gratulacje z rozdwojenia, niech Mikus zdrowo sie chowo, ty odpoczywaj i gratulacje dla meza!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny mam nowine:tak::tak: jade na swieta do polski:eek::szok:nic nie wiedzielismy do soboty a teraz sie szykujemy, normalnie niemoge w to uwierzyc:szok::szok::szok::szok::szok:. Wyjezdaamy raniutko w piatek na dwa tygodnie wiec jak co zycze wesolych i szczesliwych swiat i hucznego sylwestra;-):-):-):-):-):-)
Buzki dla wszystkich;-);-);-);-);-)

reklama
Asienko kochana!!!!Jak bardzo sie ciesze Twoim szczesciem!!!!Zdrowka Wam zyczymy i usmiechu na buzi.Niech synus rosnie zdrowo!!!!Ucaluj go w nosek od ciotki Iwony :-D

Dziewczynki sorki, ze nie pisze ale glowy mam urwanie z tym wszystkim przed swietami :szok:

Odezwe sie obiecuje niedlugo i wtedy nadrobie zaleglosci!!!

Sciskam Was mocno wszystkie.Buzka.Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry