Widze, ze wszystkie dziewczynki zasiadaja przy swiatecznych stolach, a ja wlasnie od swojego odeszlam :-) Ledwo oddycham i pomyslalam, ze spale troche kalorii stukajac w klawisze hihi.
Mam nadzieje, ze wszystkie milo spedzacie czas swiateczny. Rodzinka nam sie rozeszla, Josh poszedl spac. Jutro jedziemy do tesciowej na obiadzik.
Oj dlugo do Was nie zagladalam, nie zdazylam nawet sie zorientowac z wiadomosciami na naszym forum, ale zdolalam odczytac, ze Asia urodzila kochana kruszynke. Najszczersze GRATULACJE moja droga. Aby Ci sie perelka chowala zdrowo! My mielismy urwanie glowy, bo 23-ego grudnia moj kochany synus skonczyl roczek (NIE MOGE PO PROSTU W TO UWIERZYC!). Mielismy duzo gosci, 20-stu doroslych i 8-oro dzieciaczkow! Josh byl przeszczesliwy, w ogole nie wiedzial o co chodzi, szalal z radosci, wszedzie go bylo pelno! Dzien przed urodzinami bylam na obiedzie swiatecznym z pracy (No i to swieze wiadomosci, bo juz zmienilam prace, o ktorej wspominalam wczesniej). No, a ze praca nowa to i przy okazji trzeba bylo poznac wszystkich lepiej i nieco dluzej zostalam przy winie...hihi no i na urodziny Josha wygladalam po prostu jak zombi :sick: A mialam tyle bieganiny w ten dzien, ze bania mala. Ale najwazniejsze, ze mimo braku 100% dyspozycji imprezka sie udala i bylo przemilo. Na same swieta mialam jeszcze sprzatanie, bo mieszkanie po urodzinach wygladalo jak po II wojnie swiatowej. No, ale tak te urodzinki Josha mieszaja sie nieco z okresem swiatecznym dzieki czemu mialam wiecej pracy. Cale szczescie nie musialam gotowac. Ale powiem Wam, ze w przyszlym roku postanawiam sie poprawic. Chcialabym nieco "spolszczyc" ta moja rodzine, bo ja calkowicie przesiaknelam Zachodem. Brakuje mi naszych tradycyjnych polskich swiat. To jest moje postanowienie noworoczne!! Bedziemy szlifowac jezyk polski Grahama- rozszerzymy jego znajomosc jezyka do wiecej niz trzech slow po polsku :-) No i zaczne gotowac- tak tak. I w przyszlym roku bedziemy miec Wigilie i otwierac przenty 24.12 a nie jak dotychczas w Xmas Day! I kazdy kto przyjdzie do mnie do domu bedzie zdejmowac buty! :-) Wrzuce jeszcze kilka zdjec na watku zamknietym i ide dalej jesc. Swiateczne caluski dla wszystkich mamus i ich pociech xxxx