I
izusia
Gość
Malvinka-pewnie Mjaeczka juz duza w koncu niedlugo konczy roczek!
Maggusia-gratuluje zabeczka Briankowi, wracaj do nas szybko!
Kochane ciezarowki-jesli chodzi o proszki to szukajcie takich na ktorych pisze non bio, zawsze tez przy tym napisie sa rysunki dzieci i takie wlasnie proszki przeznaczone sa dla dzieciaczkow.Ja na poczatku kupilam fairy non bio a teraz uzywam persil non bio i na szczescie oba pasuja Oskarciowi, odpukac:-)
Powodzonka!
A materac to niestety nie poradze nic bo ja tez mialam od razu z lozeczkiem ale on raczej nie jest kukurydziany.
Maggusia-gratuluje zabeczka Briankowi, wracaj do nas szybko!
Kochane ciezarowki-jesli chodzi o proszki to szukajcie takich na ktorych pisze non bio, zawsze tez przy tym napisie sa rysunki dzieci i takie wlasnie proszki przeznaczone sa dla dzieciaczkow.Ja na poczatku kupilam fairy non bio a teraz uzywam persil non bio i na szczescie oba pasuja Oskarciowi, odpukac:-)
Powodzonka!
A materac to niestety nie poradze nic bo ja tez mialam od razu z lozeczkiem ale on raczej nie jest kukurydziany.
, mała zasnęła i mam troszkę czasu, chociaż powiem Wam, że ciężko ostatnio u niej ze spaniem nocnym, już 6 noc nie spała, budzi się około godziny 12-2 i płacze i dopiero koło 4-5 zasypia ale bardzo niespokojnie spi, nie wiem co to może być, ząbków nie widać
bo wyprasowalam niunce tylko te rzecz na sam poczatek (kurde ja nienawidze prasowac
)nawet pieluch tetrowych nie prasuje bo sa tylko do podkladania pod buzinke,ale je piore na 95st.
Jutro lece do GP po ten Daktarin
i wtedy bede zalatwiac, ale podobno automatycznie przy skladaniu o benefity uruchamiaja procedure zwiazana z NIN, jesli sie nie ma. zobaczymy jak jest w praktyce.