K
kasiula matula
Gość
dziewczynki DOBREGO NOWEGO 2007 ROKU W UK zycze

nie mam czasu tu zagladac bo chwilowo pracuje ale nadrobie;-)

nie mam czasu tu zagladac bo chwilowo pracuje ale nadrobie;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, chyba jej służyło górskie powietrze albo może była tak zmęczona tymi zabawami, że musiała odsypiać
:-)
ale mic sie niemartw sie jeszcze sie zobaczymy a wy jak bedziecie w londku to dajcie sygnal to sie jakos zgadamy
znaczy Wigilia spokojna, a okres miedzy swietami, odwiedzalismy i bylismy odwiedzani przez znajomych :-) SUPER BYLO!!!Niunka nam rosnie wdluz i wszerz
ciagle sie chichra i usmiecha tymi swoimi dziaselkiami do kazdego
1.01 pojechalismy w gory i wiecie co spadl snieg wiec niunka zaliczyla spacer na mrozie no i snieg na nosku
wieczorkiem wrocilismy do domciu.Mala jak zobaczyla swoje lozeczko i zabawki to tak sie cieszyla,smiala normalnie korby dostala.dopiero po 30min ja wyciaglismy z lozeczka na kapanie bo taka byla szczesliwa
potem zasnela i przespala cala nocke
obudzila sie dopiero o 6.30 rano
ja w nocy wstalam bo cyce nigdy nie spia tylko produkuja
a tu niunia spi,no to nawet jej nie budzilam tylko myk do wyrka
rano powodz byla ale co tam
Kleopatra tez sie w mleku kapala
.Uciekam bo zbieramy sie do lekarza na szczepienie :sick:
nie wyglada to jak korzuszek mleczka ale jak dojrzaly bialy pryszcz
w polsce jest Aftin a tu ?? moze wiecie co z tym zrobic??zapytam dzis lekarza ale znajac zycie to powie zeby sie nie martwic i ze to zniknie samo
ale zobaczymy

jak dojdzie, to sie dowiem:-)
:-) a towja slicznotka to taka smieszna kuleczka
bo czasami sa takie dni ze tylko jadlby mleko i musze go az zmuszac do papek itp
HURA :-) to pewnie dlatego takie kupki byly no i ida nam nastepne zebiska
hehe jak tu tyle pysznosci
bylo a Brianek obudzil sie akurat na skladanie zyczen