WIT5AJCIE MOJE DROGIE

Nie bylo mnie troche,dzieki
ARA i BETA za troske,jestescie kochane ;DMialas racje Ara nie mam dopstepu do netu i bardzo,bardzo mnie to drazni,niewiem co sie dzieje,nie moge odbierac meili,ani z wami porozmawiac,przeczytalm wszystkie ostatnie watki,tyle do nadrobienia........a tu jeszcze tydzien czekania na nowa linie,czasmi mam nerwy na ta Angliie,na wszystko maja czas :

Przeprowadzka poszla dosc szybko i w koncu z mezusiem mieszkamy soebie sami,uzadzilam nasza chatke i wyglada miluchno w koncu moglam rozlozyc prezety slubne,urzadzic kuchnie po swojemu,jest baba ;Dza tydzien robimy parapetowe z mimi urodzinkami ;D ;D ;Dciekawa czy we wtorek mezus bedzie pamietal o moim dniu,zawsze myli daty,po tylu latach,hi,hi,hi,ale biedaczek ma problemy z zapamietywaniem roznych okazji wiec mu wybaczam,moze w tym roku mnie zaslkoczy

Ja czuje sie powiem wam wysmienicie ostatnio,energia powrocila,bole w sumie w lewym boku nadal sa ale lekkie,dzis co prawda boli mnie glowa,ale to chyba dlatego bo sie przespala

6 grudnia ide po wyniki badan krwi zobaczymy co tam i odebrac zolta ksiazke,he,he,he
Dziewczyny co do poloznych ja w sumie mialam jedno dopiero spotkanie,ale bylam rozczarowana,odnioslam takie samo uczucie,olewak z jej strony i wizyta w moich oczach wygladala,tak aby zbyc,na kazde zadane przez zemnie pytanie byla dziwna odpowiedz,oj nie podoba mi sie to,zobaczymy jak to bedzie pozniej.....hmmmmmmmm
Witam na forum
Izzabelkas wierze,ze masz ciezki dylemat ze wzdledu na coreczke,na pewno nie jest latwo pojac taka decyzje,cizko w karaju zyc,dlatego ja zdecywoalam sie na wyjazd,poczatki byly ciezkie,ale z czasem wszystko sie pouklado zajelo na to ok roku.Dobry pomysl aby maz przyjechal najpierw a potem wy dolaczycie to bardzo rozsadne,wierze,ze poradzicie sobie i decyja ta bedzie wrta ryzyka,powodzenia.Ja bedze juz na stale na forum napisze wiecej aby ci pomoc wywiedziec sie jak najwiecej,moze pomoze wam to w podejmowaniu decyzji

Wiecie laski ja tak ostatnio sie zastanwailam: w tym roku u moich znajomych i gdzie ucha nie przylozylam rodzily sie dziewczynki,bardzo malo chlopcow,wiec czu7je ze przyszly rok bedzie po znakiem CHLOPCA juz ARA i ANYA ja dowodem,ja tez czuje ze bedzie chlopak,zobaczymy na badaniu USG w kraju tak nie moge sie oczekac aby sie odwiedziec co bedzie,dla mnie nie ma znaczenia,ale chce poprostu byc przygotowana i zwracac sie,mowic do brzuszka po imieniu ;D
Lwica milych zakupow,dobrze sie czujesz????
Anya to juz bizko do narodzin,na pewno nie mozesz sie doczekac aby zobaczyc kruszynke,miluchno,mam nadziej,ze bole przejda
Maggusia nie przejmuj sie tymi badaniami,moze cos im zaginelo,to sie czesto zdarza,a moze chca byc pewni wynikow za nim co stwierdza,bedzie dobrze moja droga
Ara mam nadziej,ze samochod juz jest sprawny,nie boisz sie w tym stanie prowadzic???
Beta milo patrzyc jak Tomcio sie rozwija i rosnie,buziaki dla malego,przeslij jakies aktualne fotki

Ok moje kochane uciekam bo czas sie konczy,nie ma jak net w domu bez ograniczenia jeszcze tydzien,uffffff wytrzyma,.............ciezko bedzie
ZNIECIERPLIOWOSCIA NIE MOGE SIE DOCZEKAC SPOTKANIA 3 GRUDNIA PAMIETACIE KOBIETKI
SCISKAM WAS WSZYSTKIE MOCNO I ZYCZE MILEJ NIEDZIELI,TRZYMAJCIE SIE ZDROWO ;D
do nastepnego klikania juz za tydzie,od wtorku 6 grudnia bede na stale,hi,hi,hi
papatki