Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(pobieranie krwi + zastrzyk z przeciwcialkami)!!
Niunia juz lezy gloweczka do dolu mimo ze to dopiero 29 tydzien,a prawie juz 30 tydzien(poniedzialek)
mierzyla nam brzuszek Midwife i ma 28 cm
od gory do dolu
powiedziala tez ze Moj brzuszek nie bedzie nalezal do duzych tylko do tych mniejszych, bo Niunka nalezy do Kruszynek (nie jest za mala i za duza,jest drobna) ;-) nie bedzie duzia
ale zawsze sie to moze zmienic,bo do porodu duzo jeszcze czasu ...raczej juz nie bede miala usg (bo wszystko jest jak najbardziej Ok) - wylacznie jesli tylko wystapia jakies komplikacje przed prodem,przekrecenie sie Niuski itd.(34-40tygodnia)ale mam nadzieje ze nie bedzie zadnych problemow,bo bardzo bym chciala urodzic Niunie w Wodzie
na 5 Maja mamy wizyte w szpiatlu z Moim Kotkiem zebysmy mogli obejrzeli sale porodowa i jak to wszystko bedzie mniej wiecej przebiegac
:-) strasznie sie nie moge doczekac ...taka jestem ciekawa jak to wyglada!!Porod w wodzie jest chyba za darmo -nasza Midwife nie mowila nic na temat zadnych oplat!!
nie to co w Polsce
!! Pytalam takze kiedy Mi opadnie moj brzunio powiedziala, ze raczej dopiero przed samym porodem kilka dni przed...!!Niunka jest bardzo zwawa i ruchliwa ...kopala dzis nie przestajac chyba urzdzala jogging w Moim Brzuszku
:-) !! a nawet dala Mi dotknac swojej nozki przytrzymala dluzej w jednym miejscu, a potem sie zesliznela
:-)
tak smiesznie...ah mowie Wam Dziewczyny jak ja sie nie moge doczekac mojego Malenstwaa tak wszyscy na Nia...
ale teraz powinno szybko minac juz bo 5 Maja mamy ogladanie Sali a 9 w Szpitalu, 15 znow Midwife i pozniej juz co 2 tygodnie do porodu ;-) !!
:-)
!!

, bardzo na to licze i siedze jak na szpilkach czekajac na kolejnego mejla. pogoda dopisuje, we wtorek idziemy na pierwsze w holandii szczepienie i badanie, zobaczymy jak to bedzie. aha jest tez info HOLANDIA OTWORZYLA RYNEK PRACY DLA POLSKI!!! takze luzik, moze zleci tu wiecej Polakow i bedzie weselej, rusza te budowy ktore sie wleka okropnie itp