maxin78
MAJOWA MAMA 06`
nafnia najwazniejsze ze masz cisze i spokuj,szkoly rocdzenia w sumie sa dobre dla facetow,bo wiekszosc kobiet czyta i cos tam wie,ja bylam na jednym spotkaniu i w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam;-)
Maggusia uff to musial byc bol,wspolczuje,oby szybko sie zagoil,a kiedy lecicie do mamy?
Anetka wspolczuje Pattiemu,tyle zeboli na raz.A ty widze wiciaz piszerz a nadal masz praktyki???Kiedy koniec szkoly,na basenm w koncu musimy sie wybrac
;-)
wogole to boli mnie znowu jajnik
na zabiek 22 troche sie boje:-(
ide cos zjesc
Maggusia uff to musial byc bol,wspolczuje,oby szybko sie zagoil,a kiedy lecicie do mamy?
Anetka wspolczuje Pattiemu,tyle zeboli na raz.A ty widze wiciaz piszerz a nadal masz praktyki???Kiedy koniec szkoly,na basenm w koncu musimy sie wybrac
;-) wogole to boli mnie znowu jajnik
na zabiek 22 troche sie boje:-( ide cos zjesc
jak to przy pakowaniu i takie tam, ale juz ok, bo poszedl spac;-) .

;-) Witam dziewczyny
strasznie sie ciesze bo bardzo dlugo sie nie widzialysmy :-( ale nadrobimy :-)
ale to przez pogode i lekkie zmeczenie...Malutka?! lezy juz glowka w kanale rodnym do dolu
Super poprostu juz nie bede miala zadnego usg ani zadnej wizyty w szpitalu chyba, ze moja midwife stwierdzi taka potrzebe !!
i tak sie ciesze....a 15 wizyta u midwife;-) i co dwa tygodnie pozniej! ojoj ale ja to wszystko dziwnie napisalam heh przepraszam ale jestem troche zmeczona i nie wyspana i ta pogoda :sick:
ehhh....!!
Buziaki dla was :-)