Magussia- Trzymaj sie i odpoczywaj ...czekamy na Twoj powrot Buziaczki;-)paaa
dobranoc...

dobranoc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
i wtedy też spróbuje znaleźc nianię.

a w toalecie znowu traciłam przytomność,nie wiem co jest grane 
, ale co tam, wszyscy mi mowia abym teraz wyspala sie na zapas, bo juz niedlugo moge na to nie miec czasu, a ja juz nie moge sie doczekac
. Wczoraj bylismy w szpitalu na wizycie, powidziano nam ze wszystko dobrze, a dzidzia dzielnie glowkowo ustawiona.
. 
. Mam nadzieje ze to przejdzie, bo chcialabym byc w dobrej kondycji na czas porodu.

DOSTALAM TRZY Z PROSZKAMI PLYNAMI DO PRANIA PIELUSZKAMI SZAMPONAMI OLIWKAMI NO PO PROSTU CALA WYPRAWKA DLA DZIDZI
JAK TO SMIEJE SIE MOJA SIOSTRA DOPIERO SIE ZACZNIE PO NARODZINACH MALENSTWA:-), A NA SALI PORODOWEJ MOZE AKURAT BYL POROD DLATEGO WAS NIE WPUSCILI ROZNIE BYWA MOZE AKURAT KTOS KRZYCZAL I NIE CHCIELI WAS PRZESTRASZYC
, JA BYLAM PRZED PORODEM ALE POWIEM SZCZERZE ZE ZA WIELE MI TO NIE DALO JAK JUZ SAMA RODZILAM
WSZYSTKO BYLO MI JEDNO GDZIE ABY JUZ MINELO
,