Hej Mamusie jak tam u Was dzis mija dzien??
U Mnie dobrze nawet, oprocz tego ze bardzo brzydka pogoda jest i nie moge wyjsc na spacerek i sie dotlenic !!
maja33 - a w Jakim szpitalu dostalas taka wyprawke??? w Anglii? takie sie dostaje,a co w NIch dostalas??ja nic nie slyszlam na temat takich wyprawek
a kiedy je dostalas w jakim tygodniu czy juz po porodzie?? dziekuje, ze tak myslisz o moich postach
!! hehe
Fittney- ja tez sie bardzo ciesze ze Moja Fasolka dobrze sie rozwija i ze lezy glowka do dolu!! a co to znaczy @ ????????
Nafnia - ile masz do porodu ????

U Mnie dobrze nawet, oprocz tego ze bardzo brzydka pogoda jest i nie moge wyjsc na spacerek i sie dotlenic !!

maja33 - a w Jakim szpitalu dostalas taka wyprawke??? w Anglii? takie sie dostaje,a co w NIch dostalas??ja nic nie slyszlam na temat takich wyprawek
a kiedy je dostalas w jakim tygodniu czy juz po porodzie?? dziekuje, ze tak myslisz o moich postach
!! hehe Fittney- ja tez sie bardzo ciesze ze Moja Fasolka dobrze sie rozwija i ze lezy glowka do dolu!! a co to znaczy @ ????????
Nafnia - ile masz do porodu ????
Ale już tylko 3 miesiące zostały
;-) paa

a że jest alergikiem niewiele ze słodyczy może jeść,bo w większości jest kwas cytrynowy,po którym ma kolki i furczenia w oskrzelach:-( a @ to okres tzw;-)