• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej Mamusie jak tam u Was dzis mija dzien??:confused:
U Mnie dobrze nawet, oprocz tego ze bardzo brzydka pogoda jest i nie moge wyjsc na spacerek i sie dotlenic !!:-p

maja33 - a w Jakim szpitalu dostalas taka wyprawke??? w Anglii? takie sie dostaje,a co w NIch dostalas??ja nic nie slyszlam na temat takich wyprawek :confused:a kiedy je dostalas w jakim tygodniu czy juz po porodzie?? dziekuje, ze tak myslisz o moich postach :-p!! hehe

Fittney- ja tez sie bardzo ciesze ze Moja Fasolka dobrze sie rozwija i ze lezy glowka do dolu!! a co to znaczy @ ????????

Nafnia - ile masz do porodu ????

reklama
Witam serdecznie:)
Może nie jestem nowa na forum jednak na tym watku dopiero zaczynam. Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do swego grona. W Anglii jestesmy juz kawałek czasu M pracuje a ja siedze w domku i już opiekuje sie moim małym synkiem Williamkiem szkoda że jeszcze nie narodzonym:-D Ale już tylko 3 miesiące zostały:) Pozdrawiam i mam nadzieję że poznam Was choć malutkim stopniu. W końcu jedziemy na tym samym wozku- Angliia:-D:-D:-D

Madeline witamy.

Dziewczyny jatez nie dostalam zadnej wyprawki co prawda dostalam jakis kupon zeby cos odebrac w Boots-ie ale nigdzie nie poszlam. Nie wiedzialam ze cos takiego daja w szpitalu.

nafnia
dziękuję ale właśnie to mnie męczy że tu nie mogę iść do lekarza,bo nic dobrego na razie nie słyszałam o słuzbie zdrowia w UK:baffled:

maja33
no własnie i ja tak planuję zrobić,ale do PL to najwcześniej we wrześniu trafię bo mamy weselicho znajomego :cool2:

buziaczek1626
ja dopiero za 3 podejściem wyszłam z domu bo ciągle kropiło,oczywiście Adi koło sklepu zaczął się wydzierać że chce buby:laugh2:a że jest alergikiem niewiele ze słodyczy może jeść,bo w większości jest kwas cytrynowy,po którym ma kolki i furczenia w oskrzelach:-( a @ to okres tzw;-)

Madeline
witaj i pochwal się gdzie mieszkasz ,a może i jakieś zdjątka zobaczymy?;-)

czesc dziewczyny
ja dzisiaj mialam wizyte z polozna, ale mojej poloznej niestety nie bylo, wiec spotkanie bylo z lekarzem. Powiedzialam mu ze nawet dobrze sie sklada, bo okropnie boli mnie gardlo i zeby mnie zbadal. Powiedzial, ze to jakis wirus i zgadnijcie co kazal mi zazywac -PARACETAMOL oczywiscie, oni to maja na wszystko :wściekła/y:

Madeline witaj, a w jakim miescie mieszkasz?:confused:

Buziaczek ja mam termin na 14 lipca czyli jeszcze 29 dni :tak::szok:

Maja33 teraz bedziesz w Polsce z Martusia przez cztery miesiace? najwazniejsze ze teraz juz bedzie coraz lepiej, trzymajcie sie i zdawaj nam relacje z postepow Niuni.

Nafnia to cos nie tak z twoim terminem ja mam na wczesniej od Ciebie na 7 Lipca i mam jeszcze 54 dni o ile sie nie myle to ty nie mozesz miec wczesniej ode Mnie skoro masz jeszcze tydzien pozniej termin niz ja??? :confused::confused::confused:

Buziaczek ojejku straszna gapa ze mnie , ja mam termin na 14 czerwca, nie wiem dlaczego napisalam lipca:-p. Ostatnio wogole jestem zakrecona, ciagle o czyms zapominam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry