• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
BUZIACZKU
trzymaj się kochana,a to dupki:wściekła/y: naslij na ich domy myszy,hihihi nie bedą więcej zadzierać z ciężarówkami:-D

MAXIN
ja byłam na takim zabiegu w lutym,zabieg trwał z 15 minut a potem pojechałam do domku,miałam tylko znieczulenie miejscowe,potem zas 6 tyg postu:dry:nie wiem jak to tu bedzie wygladalo

Maja to super ze wrezscie sie zainteresowali. Moze sie troche przestraszyli ze to wszystko z ich winy. Moim zdaniem Maxin ma racje.Powinnas sie tym zajac.Mam nawet namiary na firme ktora na zasadzie' No win no fee' zajmuje sie odszkodowaniami z tytulu bledow lekarskich.
A w Anglii jestesmy ponad 4 lata. W Londynie bedzie 3.
Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do Uk.

Dziewczyny czy kpowalyscie tu soczki dla maluszkow. Chodzi mi o sama marchewke. Gdzie moge szukac . Bo w Tesco maja tylko Heinz-a.
I jeszcze przeciery jablkowe i machewkowe.
Plisssssssss pomozcie bo chyba bede tarla w domu jak nie znajde.

hejka :)
powiedzcie mi dziewczyny czy w ambasadzie przy zalatwianiu paszportu dla dziecka obydwoje rodzicow musi miec paszport czy jedna osoba jak bedzie miala paszport a druga dowod to nic sie nie stanie?

Wiecie co,aż mi źle normalnie:-(
Rochu wczoraj miał szczepieni i w nocy miął podwyższoną temp.dostał Calpol i troche przeszło.
Wczoraj lało dziś pogoda cudo:dry:, ale my siedzimy w domku, bo znowu pojawił się stan podgorączkowy:eek::baffled: nie wiem może i warto byłoby się chodź na chwilę wyspacerowac... co sądzicie??
Jutro idziemy do lekarza zbadac zmierzyc oraz zważyc.zobaczymy.

reklama
maja1980- jak masz namiary na taka firme to super mozesz mi poslac :happy:, i tak mialam sie tym zajac juz znalazlam nr gdzie mozna skladac skargi zazalenia i takie tam tylko nie wiem czy cos bym sama wskurala a najlepsze jest to ze mam mase zdjec i filmow z mala gdzie to wszystko widac od poczatku jej ulozenie cialka i tak dalej i to ze miala podawany tlen tez jest na fortce, bo niestety w dokumentach nic nie zamiescili malo tego mala byla obwiazana pepowina i dopiero lekarz nam wyjasnil w pl jak to wyglada i zgodnie z mezem widzielismy to samo wiec swiatkow i dokumentacji pod dostatkiem i nie zamierzam darowac im tego ale zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladac w praktyce

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry