• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Madeline_GB HHMM..............to to was troche zalawili znajomi,kurcze powinni sie trzymac umowy,jezeli wogole taka mieliscie,ze jak juz wynajmuszecie razem to conajmniej na tyle czy tyle.........ludzie czasmi niemysla o innych,egoisci:wściekła/y:
wam rowniez zycze abyscie znalezli mile lokum;-)

reklama
wieczorynka oczywiscie ze mozesz brac leki, ale raczej zapakuj to do bagazu glownego , nie do podrecznego, szczegolnie plyny. Do podrecznego mozesz zabrac plyn lub krem do 50 ml, lub lek ktory musisz miec przy sobie np jak ktos ma astme. Apteczke jak najbardziej mozesz zabrac, ja tez zawsze przywoze zapasy polskich lekow;-).
Dzieki za odpo jejku jestescie wszystkie kochane.

maxin78 oczywiscie ze była umowa w koncu tylko dlatego z M znalezlismy tak wielka chate bo nam taka nie potrzebna. Z dnia na dzien dowiedzielismy sie o przeprowadzce naszych wspolokatorow. W końcu to dorosli ludzie on miał tu naprawde swietna prace. Ale cóż z językiem mieli kiepsko wiec sie przestarszyli i uciekli do kumpli do Irlandii dlugo tam nie byli ale coż ich wybór...

LUDZIE SA DZIWNI,mysla,ze w Irlandi z jezykie bedzie im latwiej,znajomi za nich nie bede mowic:no:

szkoda,ze tak wyszlo
teraz zamieszkacie sami bez klopotow,zmartwien o innych lokatorow ja po 6 latach mieszkania z kims mialam dosc,potrzebowalam prywatnosci,wiesz takiej najzwyklejszej np>idac do lazienki zawsze trzeba bylo ubierac szlafrojk w domu smigam nago:-D

wieczorynka nie ma sprawy. A w jakim miescie wy bedziecie mieszkac?, o ile dobrze pamietam to w Gloucester, tak? to wsumie nie jest az tak daleko od Nottingham:-):-):-)

Dam znac jak juz bede cos wiedziec...Dzieki Dziewczyny!! :-( Ze Mnie wspieracie !!
Ide sie polozyc bo bardzo zle sie czuje,i mam podly humor dzis!! + (bola Mnie zebra z prawej strony?czy to moze byc od ulozenia Dzidzi:confused:) ??
Pozdrawiam :sick::baffled::no:

Maxin swięta prawda teraz nikt nam w niczym nie przszkadza tylko boli mni to że zostalismy tu w najgorszym momencie ja w ciąży bez pracy a tu trzeba wszystkie rachunki poplacic a trudno jest jak tylko M pracuje z takim drogim mieszkaniem:errr::sad::sad: . Ale zaniedlugo mój tata z Niemiec zjezdza i z Jackiem otwiraja firme nareszcie wszystko się odwróci bo naprawde złe czasy dla nas przyszły. Badzmys dobrej mysli. I mam nadzieje ż uda nam sie mieszkanie zmienić do końca czerwca :) Oki dziewczynki trzeba się w końcu położyc spac buziaki dla Was i dzieciaczków tych w brzuszkach i na swiecie:-D:-D:-D

Wiecie co dziewczynki aż mi się lżej na sercu zrobiło jak to z siebie wydusiłam... Dobrze Was mieć.
A tak w ogóle to dzień dobry jak samopoczucia bo u mnie wstrętnie dzis chyba cały dzionek w łóżku spędze. Pozdrawiam do później:-D

Heja pieknie swieci sloneczko,az sie zyc chce.Ja dzis troche slabo sie czuje,jakos mi nie dobrze po tym zabigu,ale spodziealm sie ze bede sie gorzej czula.Opiekujemy sie dzis u nas Georgem,och juz widze ciezki dzien bedzie,mala nie chce spac :no: a od piatej juz szaleje,zmeczona jak niewiem,ale wcale sie nie dziwie ze nie moze na sofie zasnac,bo G.spi u maje w lozeczku wiec rutyna zburzona i mala niewie co sie dzieje:no:bede musial ja polozyc jak G.wstanie.......

Madeline_GB dla poprawy humoru powinnas obejrzec dobry film,dobra komedie,polecam Date Movie,:tak:

buziaczek1626 calkiem mozliwe,moze bobas naciska gdzies na nerwy,albo kopie ci po zebrach:tak: och te ciazowe bole.....

mykam do mojej gwiazdy

reklama
hehe tak ten film był niezły:-D:-D:-D My z M to co dzień sciągamy jakies filmy a wieczorkiem kino do późnych godzin :-D Nie wiem może pójdę na jakies małe zakupy ehhh sama nie wiem narazie piję herbatkę i staram się nie isć już spać. Ale łóżko ciąąąągnie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry