Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

?? MI ciezko jak kazdy od niedawna ...masakara strasznie ciezko Mi sie poruszac podnosic, lezec i wogule ciezko Mi znalesc sobie miejsce nie wspomne o spaniuu!! Mala strasznie sie rozpycha tworzac goryy i doliny a mnie to strasznie boliiii
:-
nie wspomne o swoich biednych zebrach z prawej strony i o skorze ktora ledwo sie trzyma !! ahhh jestem lekko poddenerwowana ze wzgledu ze Mi tak zle i trudno i nie wysypiam sie !! chcialabym strasznie juz urodzic a tu od jutra jeszcze miesic ostatni!! szooookkk
ale najwazniejsz ze juz to ostatni miesiac !!

NO COZ NA NOC SOATALA LEK I ZOBACZYMY JAK BEDZIE SPALA.
,jestem zmeczona,niewiem czy to po tabletakch,czy wiem,ze nie moge nic z mezem robic jeszcze 4 tyg,ale spakadla mi ochota,nic mi sie niechce,do parcy chodze ale jakos tak inaczej jest,niewiem sam co jest ze mna

fajnie ciesze sie z toba

laski moze nie maja pomyslu jak to robic,a jest sposob i moze byc wesolo,fajna muza tellkie cwiczenia itp.......
a co czasmi mozna nie.W dopiero bedzie pozno ufff malo sie widzimy:-(
;-)buziaczki dobranoc ja tez zaraz zmykam sie kapac
ale dopiero za 6 lat !! hehe

:-( bo inaczej nie wiem co zrobie 

;-) maxin@o2.pl