• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej dziewczyny...

ja mam pytanie - czy jest tu jakas mama z Oxfordu???
Szukam noclegow na 2 tygodnie dla mojej mamy i starszej córeczki...
w sierpniu :)
i potrzebuje jakies namiary - gdzie? niedrogo? itp... odezwijcie się, prosze:)))
Dzieki...

reklama
Witam Mamusie!

U nas pogoda dzisiaj lepsza padalo ale pozniej sloneczko wyszlo i cieplutko jest:-)podobno od jutra juz nie ma byc ulew ale fajnie!:happy:

Nafnia OGROMNE GRATULACJE!dla ciebie i meza niech wam coreczka zdrowo rosnie:tak:czekamy na foteczki i opowiesci z porodu:-)

Czarnula akurat ja dostalam podpaski w szpitalu bo zapomnialam do torby wlozyc hehe swoich z tego wszytskiego:-pale powiem ci ze ja nie radzilabym ze skrzydelkami!
Tak samo bez skrzydelek mialam w szpitalu poniewaz jak masz przylepione skrzydelka na majtakch to ta krew moze najsc na skrzydelka i wtedy jestes przemoczona:tak:

Maxin swietnie ze mala zdrowieje ze juz z dnia na dzien jest coraz lepiej.To musi byc slodkie jak tak pokazuje ze ma kupke lub siku:happy2:
Brianek jak ma kupke to zazwyczaj przychodzi do mnie na raczki hehe:laugh2:a jak nie poczuje to placze.
Zycze udanego wieczorku.

Maja1980 no widzisz czyli kazda mui ubiegac sie o badania:szok:bo inaczej to oleja to.

Buziaczek dobrze ciebie rozumie tez mi sie za tym tesknilo a teraz mi sie teskni za dawna waga hehe:laugh2:choc tylko 4 kg mam do zrzucenia.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Nafnia WIELKIE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN CÓRECZKI:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
DUUUUŻO ZDRÓWKA DLA MALUTKIEJ KRUSZYNKI I OCZYWIŚCIE DLA CIEBIE
Moja córcia tez urodziła się 8 czerwca tak jak Twoja, tylko rok wcześniej:happy:

Dziewczyny Witajcie!Wiecie co jakis czas temu chcialam sie wkrecic na forum ale ze jestem nowa to dopiero teraz sie zjawiam (kurcze ale ciezko wszedzie wszyscy sie znaja):-(A ja NOWA !I dopiero dzis znalazlam milutkie przywitanko od :maxim78,maji33i izusi!Dziewczyny serdecznie dziekuje i witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A jutro napisze cos od siebie padam z nog Buziaczki:sick:

Dzewczyny ja rodzilam w Polsce ale porod to porod i na pewno kupcie sobie nie wkladki ale duuuze podpaski,i wkladki do biustonosza a jesli chodzi o krocze to najlepsze jest bardzo czeste mycie i ewentualnie nasiadowki ,nie ma sie co martwic szybko sie goi ale jestesmy stwozone co?Buziaczki

NIezle chociaz ja nie uzywalam. Doszlam do wniosku ze moge zuzuc wszystkie ciazowe bo i tak nie bede miec tak duzego tylka.:-):-):-) Wiec traktowalam je jak jednorazowki. Na szczescie sie nie pomylilam:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry