hej lasencjie,przeczytalam wszytstko jednym tchem,super wesolo sie zrobilo,myslam,ze wakcjie przyjda i forum bardzo sie uspokoi.Ja nie bede zachwalc mojej dziuni bo zawsze to robie i potem jest na odwrot.Tylko powiem tyle,ze to juz druga cal przespana noc w tym tygodniu,bardzo sie ciesze.Rano wstalam i pierwsze pytanie do meza,"czy ona zyje"
dzis ostatni dzien do pracy i wolne do poniedzialku,wekedn zapowiada sie fajnie,przyjezdza rodzinka,bede u moje mamy,jutro mamy sie spotkac w centrum,w sobote wieczorkiem idziemy do pabu,a maz zostaje z Natalcia w domu

super

moze w koncu zaczne robic album osiagniec N.mam na razie tylko pierwsza strone okladki...
Teeger mam isc dosc duzo wiec jak jestes chetna to jasne

Faktycznie lepiej miec wiecej niz mniej,szczegolnie jak zaczynaja jesc obiadki.Napisze do ciebie na priv to sie jakos dogadamy;-)
Mam nadzieje,ze lakatacja pozostanie,ja tez chcialm karmic mala dluzej,ale 3 miechy i melko sie skonczylo,no coz nie rozpaczalam az tak bardzo z tego powodu...OLIWCI Z OKAZJI SKONCZENIA 3 MIESIACY ZYCZYMY TEGO CO NAJ,DUZO BUZKA DLA NIEJ
Kasiullka czyli jednka bedzie musial miec operacjie,mimo wszytsko moze jedz do pl i zobacz co nasi powiedza.Najwazniejsze,ze go nie boli.Buzka dla roszka,JAK WOGOLE SIE CHOWA???Dobrze,ze TAK GRZECZNIE SIE ZACHOWAL.:-)
Justyna tez szperalam po innych forach i wydaly mi sie takie sztuczne,tutaj jest swietnie i lasencjie sa super pomocne i przemile rowne babki.Ciesze sie,mimo,ze sie nie znamy osobiscie wiez miedzy nami jest.Brzusio mialas pyci i slicznie wygladals w cazy,a synus och wzdychac tak cudowny z niego szkrabek,przystojniak bedzie jak czas.;-)
kama fajny ten lezaczke,z mojego doswiadczenia wiem,ze na dlugo wam nie wystarczy,kiedy juz zacznie siadac polecam siedzonko do wanny w argos mozna znalesc
Buy Bath Ring. at Argos.co.uk - Your Online Shop for Other baby care accessories.
a twoj smykusi jest sliczny,super bobo.Na pewno rodzinka za nim teskni.
Gosiaczek zamilklas,zagalda do nas i pisz jak samopoczucie,jak brzuszke rosnie???
laski chyba juz wszytskjo wyminily co trzeba zabrac,ja mialam jeszcze kanapki dla meza,jakies przekaski dla siebie,kase,drobne,

:-)
Maggusia tak to jest z laskami,tez nie ufam wszystkim i chciala bym miec tutaj taka psiapsulke z prawdziwego zdarzenia,ale ciezko o dobra znajoma,ciesze sie ze mam was,mimo,ze wirtualne kumpele,ale prawdziwe i mile.Mam nadzieje,ze uda nam sie po tylu latach klikania w koncu poznac;-)Super,ze Brianek juz lepiej i nocka przespana,parwda ze od razu czlowiek czuje sie jak nowo narodzony:-)A co skarbie z twoimi rozstepami,kiedy planujesz zabieg???
uff ale sie rozpisalam
mykam,moze poniej zagladne
milusnego dnia zycze
piszecie ze u was slonecznie,u mnie szaro wietrznie.......GDZIE TO LATO
IZUSIA PRZESLIJ NAM Z POLSZY TROCHE SLONECZKA PLEASE