Olis foteczka rewelacyjna tez od razu oko mi polecialo na ta zgrabna pupe.No i w sobote bede grzeczna obiecuje bo rolki mi tez w glowie,nie moge sie doczekac,poszalejemy rowno

Jutro imprezka wiec bawcie sie dobrze.Jak Oli ???Kazdego dnia pewnie probuje chodzic,jak juz zalapie to bedzie niezla jazda
Justyna.w,szczerze wspolczuje nieprzespanych nocek,ja tu narzekam,ze mala sie budzi raz dwa,a u ciebie widze ze tak cala noc potrafi,oby wszytsko sie zmienilo ii mamsia w koncu sie wyspala,a tat nie chodzil do parcy zly i zmeczony.A czy on tak poprostu sie budzi,czy czasmi mu cos dolega???I czy on sam zasypia czy go lulasz???
a co do polaczkow.......Wiesz ludzie sa starszni,historie sie powtarzaja,u nas bylo identycznie pomoglimsy nawet juz niepamietam ilu osoba ,oczywiscie nikt nie rzada nic w zamian,przyjamnie my nie,ale glupie slowo dzieki,przydalo by sie.A ludzie sobie mysla,ze chyba powinnismy im pomoc "BO SIE ZNAMY".Ja tu przyjechalam nie znalam nikogo z meze ,do wszystkiego sami dochodzilismy,a blad sie popelnia bo od poczatku jak komus pomagasz ,zalatwiasz wszytsko to potem sie to tak ciagnie

i na koniec dnia wychodzimy na tym najgorzej,no coz na szczecie ja w takiego potfora sie nie zamienilam i AZ tak bardzo londyn mnie nie zmienil,oczywiscie troche tak,spojrzalam na pewne rzeczy zuspelnie inaczej.
Maggusia to nie bylo tak zle bylo w nocy.Czekam na nowinke kiedy przyjezdzacie do londka,na bank wtedy zorganizujemy spotkanko,nie moge sie doczekac

maggusia to zyce aby na swieta mezulke sprawil ci prezencik i dal kaske na zabieg
Maja milo,ze jest,jak u was sprawy wygladaja???M uzywamy bongela zel,dziunia go lubi i pomaga,ale jest dobry tez puder,niepamietam nazy Olis go uzywa to cie powie.Buzka dla Martusi,pierwsze zabki w natarciu.....
aniabania kobieto gdzie ty sie podziewalas,kurcze wiekI cie nie bylo,swietnie,ze napisalas,wiesz czasami wspominamy stare foorumowiczki,jak dziewczynki???ale mnie zaskoczylas nio......MYSLALAM,ZE JUZ NIE NAPISZERZ
a dziewczynki przecudne,wysokie zgrabne lasencjie jak mamusia,super,TERAZ JUZ NAM NIE UCIEKAJA,PISZ CO U WAS,mieszkacie nadal w londynie???Utrzymujecie kontakt z ekipa Adasia od niezgudki???