Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-);-).

Jasne ze my w tych czterch scianach dziczejemy!Uff!Mowisz ze Alexowi zabki ida szybciutko!Moj maly zaczol zabkowac jak mial 9mies ale on to znowu w druga strone przegiol pozno troszke i jak sie syply to zawsze po dwaNie tylko Benusiowi by sie spacerek przydal ale Tobie pewnie tez (wiem z wlasnego doswiadczenia) od tego siedzenia w domu dziczeje, tyle dobrze ze teraz moge pare zdan z wami wymienic bo takto wywiezli by mnie juz dawno (oczywiscie w kaftanie):-);-).
No ale dzisiaj za duzo nie napisze bo Alexowi niedawno zaczely zeby isc, dzisiaj kolejna faza, nie moge go niczym uspokoic, mam masc bonjela, ale dziala tylko przez chwile, nawet noszenie go po calym domu nie pomaga, chyba ubiore sie i wyjde chociaz na chwile mimo tego paskudnego deszczu.
POZDRAWIAMY!!!!!!!!!!!!!!
!A probowalas NUROFEN dla dzieci od 3ego mies w syropie ,mozesz kupic saszetki albo calo buteleczke z bardzo wygodnym dozownikiem dla nas to zbawiciel haha sproboj!Pozdrowionka

.
.
!!~!!!
.
.
) i szybciutko spac, bo padam z nog.
;-)pozdrwiam, wszystkie. buska
uroczy jest.Dobrze cie rozumie mnie juz tez ta pogoda dobija:dull:

i to nie calosc oplacaja tylko na pol z matka
chyba....ze moze sa jakies nowe przepisy