Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-).

;-), na domiar zlego w tym samym czasie ta wspaniala pani z biura zapomniala przelac pieniedzy na konto mojego Mariusza, zostal mu wyplacony sam bonus - cale 40, pieniazki mialy byz wyplacone w ten czwartek razem z nastepna wyplata ale znowu cos im sie w tym biurze porabalo i beda wyplacone, moze, w poniedzialek, a w ten czwartek placimy czynsz wiec leb mi peka z myslenia jak to zrobic zeby na wszystko starczylo. Jeszcze pogoda dobija, no ale lubie powtarzac sobie moje ulubione powiedzonko, (to z gory) bo ono mimo tych zlosliwosci losu napawa mnie optymizmem, przeciez mam takiego wspanialego syna i prawie meza, to moje najwieksze skarby.
.Specjalnie jezdzilam do pracy o co chodzi,a oni stwierdzili ze glowne bioro nie wyslalo mi pieniedzy bo zmienilam nazwisko w pracy i oni tej osoby nie znali.Strasznie sie wkurzylam bo moj menadzer kazal mi zmienic nazwisko,a pozniej mialam tylko problemy.Najgorsze bylo to ze moi rodzice tu byli i swieta nadchodzily.Mialam w tym dobra sytucje ze maz mial wyplate,inaczej niewiem co bysmy zrobili
.
- pranie Mi nie moze wyschnac...
:-(
ale pogoda jest kiepska..
:-
noi nici z wyjscia. Siedzimy w domciu.
.
.Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie powtorka.

.Lekarz nic nie stwierdzil a goraczke mial przez 3 dni
.

Probowalas ten Nurofen naprawde mu pomorze!