Witam Mamusie!
Dzis juz mam nastroj lepszy lecz pogoda za oknem prawie ta sama
ciagle pada wczoraj na chwile wyszlo slonce cieszylam sie jak dziecko z zabawki 
Marzy mi sie siedzeni w ogrodku z Briankiem ja popijam kawe a on sie bawi w piaskownicy :-) ahhhhhh
Ostatnio maly polubial serek zolty poprostu zajada sie nim a ja zawsze obserwuje jak go to cieszy ciekawi zastanawia slodziak potrafi nawet Mamusie nakarmic ze swojego talerza

Agnes2606 dziekuje ci bardzo za wyjasnienie mi troszke na temat tego dofinansowania tylko nie wiem czy nalezy mi sie calosc
Ja juz bym chciala isc do pracy ale tutaj moj facet ciagle mi powtarza ze Brian jest za maly zeby z kims zostac.Prawda jest taka ze synek nikogo nie widzi po za mna
jak bawi sie z dziecmi obserwuje czy ja jestem w poblizu jak mnie nie ma jest ogromny placz
wogole to chyba jak mialabym go zostawic z kims bardzo bym przezywala chco wiem ze kiedys nadejdzie taki moment - przedszkole;-)
Kama83 sliczota ten wasz synus i jak zawziecie gryzie gryzaczka hehe:-) widze ze postepy w spaniu sa swietne!nie ma to jak wyspana mama
Ostatnio Brianek mi tez sie budzil pewnie przez te zeby
dzis po 1:00 w nocy domagal sie mleka wiec mu dalam i przed 9:00 rano wstal:-)
Justyna170979 nie martw sie jeszcze spotkasz sie z dziewzynami;-)czasem wlasnie w tej Angli tak jest ze zostajesz z drobniaczkami bo trzeba na to na tamto nieraz mialam tak:-)
a gdzie inne forumowiczki sie podzialy?
Izusia co u ciebie slychac?jak domek remonciki i synek?;-)
Maxinko jak tam coreczka?
ty pewnie w pracy dzis od rana.
Anya jak tam Josh zdrowy juz?i co z praca?
Asia26 co u ciebie ?dawno cie tu nie bylo
jak Mikolaj sie chowa?;-)
Aniabania znow sie chowasz....?
;-)
Tamarunia kobitko odezwij sie czekamy na ciebie i opowiastki!
jak Hafsunia?:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski?
Dzis juz mam nastroj lepszy lecz pogoda za oknem prawie ta sama
ciagle pada wczoraj na chwile wyszlo slonce cieszylam sie jak dziecko z zabawki 
Marzy mi sie siedzeni w ogrodku z Briankiem ja popijam kawe a on sie bawi w piaskownicy :-) ahhhhhh
Ostatnio maly polubial serek zolty poprostu zajada sie nim a ja zawsze obserwuje jak go to cieszy ciekawi zastanawia slodziak potrafi nawet Mamusie nakarmic ze swojego talerza

Agnes2606 dziekuje ci bardzo za wyjasnienie mi troszke na temat tego dofinansowania tylko nie wiem czy nalezy mi sie calosc

Ja juz bym chciala isc do pracy ale tutaj moj facet ciagle mi powtarza ze Brian jest za maly zeby z kims zostac.Prawda jest taka ze synek nikogo nie widzi po za mna
jak bawi sie z dziecmi obserwuje czy ja jestem w poblizu jak mnie nie ma jest ogromny placz
wogole to chyba jak mialabym go zostawic z kims bardzo bym przezywala chco wiem ze kiedys nadejdzie taki moment - przedszkole;-)Kama83 sliczota ten wasz synus i jak zawziecie gryzie gryzaczka hehe:-) widze ze postepy w spaniu sa swietne!nie ma to jak wyspana mama
Ostatnio Brianek mi tez sie budzil pewnie przez te zeby
dzis po 1:00 w nocy domagal sie mleka wiec mu dalam i przed 9:00 rano wstal:-)Justyna170979 nie martw sie jeszcze spotkasz sie z dziewzynami;-)czasem wlasnie w tej Angli tak jest ze zostajesz z drobniaczkami bo trzeba na to na tamto nieraz mialam tak:-)
a gdzie inne forumowiczki sie podzialy?
Izusia co u ciebie slychac?jak domek remonciki i synek?;-)
Maxinko jak tam coreczka?
ty pewnie w pracy dzis od rana.Anya jak tam Josh zdrowy juz?i co z praca?

Asia26 co u ciebie ?dawno cie tu nie bylo
jak Mikolaj sie chowa?;-)Aniabania znow sie chowasz....?
;-)Tamarunia kobitko odezwij sie czekamy na ciebie i opowiastki!
jak Hafsunia?:-)Pozdrawiam i sle ciumaski?

Nocki nawet nie sa zle,dzis przespala cala,budzilam sie pare razy,ale sam zasnela.Widac,ze dziaselka ja bola,caly czas sie trzyma za buzinke i od czasu do czasu poplakuje.Do tego ma biegunke,sorki za opis,ale dziwny ma kolory,przewaznie szary,ciemno zielonkawy,smierdzuchy starszne,,,,,,,Maggusia twoje nocki tez ciezki byly...
:dull: