Hej kobietki!
Ale ciemno za oknem, za chwilke pedzie lalo, znowu

My od wczoraj mega pakowanie i jak zwykle dylemat, jak ja sie mam zmiescic z malym w 15kg? a do tego jeszcze pare drobiazgow dla rodzinki

Mam nadzieje, ze pogoda dopisze nam w Pl, bo 15 jedziemy na tydzien do Zakopca i chcialabym polazic po dolinkach :-)
Olis pewnie, ze jedz, odpoczywaj, w koncu nalezy nam sie

ja tez musze sprawdzic bilety na swieta, ale tym razem lecimy do tesciowej ;-)Hehe no to niezly podrywacz z Oliego
maxin koniecznie musze zakupic te cuda do robienia scrapek

no te nozyczki sa metalowe, wyprobowalam sa ok, ale nie wiem jak dlugo beda sluzyc, nie wiem moze te z argos lepsze??? Stokrotce pewnie wychodza zabki stad te pobudki, buziaki dla niej od Patiego :-)
toola no ja tez jestem niezle zdziwiona, pare lat temu bylam w Holandi, ale nie spotkalam sie z takim podejsciem, moze teraz sie to zmienilo

echhh szkoda gadac, tylko przykro ze sa tacy ludzie, co wszystkich wrzucaja do jednego worka
maju33 dziekujemy za komplemenciki, Martusia tez rosnie na sliczna dziewczynke i jak ladnie juz siedzi

super, ze robi postepy i sie rozwija. A ja pewnie, ze pisze sie na wspolna imprezke, na rolkach, czy tez w butach lub bez ;-)
kasiulka0901 powodzonka przy szukaniu pracy, nie powinnas pewnie miec problemu, bo tu z tego co widac na codzien duzo "trudnej" mlodziezy ;-)
malo-gorzatko cudny ten hafcik, wooow ale zdolna jestes

bedzie swietna pamiatka
maggusiu nie przejmuj sie innymi, tak juz jest, ze czasem ludzie mowia cos bez zastanowienia. grunt, ze masz wspaniala rodzinke i sie kochacie

a swiat tak wyglada, ze ludzie sie pojawiaja i znikaja, ale ci prawdziwi przyjaciele, nigdy nas nie opuszcza

duza buzka dla was