• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hejka!!:-)
Witam wszystkie Kobietki, jak sie macie?:-p
Dzis juz nie ma takiej slonecznej pogody i jest chlodniej, ale raczki i nozki mam spuchiete ..a nie powinnam miec przecierz:sick:dziwne:crazy:
U Mnie nic nowego sie nie zmienilo dalej cierpliwie czekamy na Blanie:elvis: az ten maly czarnuch wyskoczy-zostalo jej 10 dni(2tyg po terminie, ale powiedzieli ze beda Mnie trzymac najdluzej do 12 dni po terminie)-ostatnich:happy2:Wieczorkiem polozylam sie spac z bolem kregoslupa i podbrzusza-cieszylam sie strasznie ze moze sie cos zacznie..dziwne :shocked2::eek: ale jak zwykle ustapilo do rana :no::-(:baffled:Ciagle brzuch twardy jak skala.:szok:Moze naprawde urodzi sie w piatek 13 jak Ja. Ha ha :-D:-DAle by bylo smiesznie..:tak::-D:-D
Moj powiedzial ze w czwartek Mnie omija wielkimi krokami i kupi Mi platki puchu na piatek zebym sie tylko nie ruszala i zeby Mala sie nie urodzila 13 he he:-D
Moj Kotek bierze Sobie urlopik od poniedzialku w piatek idzie ostatni dzien :-Ddo pracki(w sobote planujemy sprzatanac razem sypialnie i przygotowac jescze raz wszystko na przyjscie Blani), chyba ze Midwife wyznaczy termin wywolania na piatek nastepny to przelozy sobie...bo po co maja Mu leciec dni jak :elvis::no:bedzie.
Maxin78 - Kochana jak tam sprawa z zamknietym watkiem??:rofl2:
Justyna - Czekamy cierpliwie..:tak:
Toola - Masz racje Kobiety w ciazy i po cioazy do roku maja opieke dentystyczna za darmo ja bede z Niej korzystac jak sie Dzidzia urodzi. Mam pytanie jak poszlas do dentysty to do 1 lepszej klinki czy jak ? i co powiedzialas? jakis dokument przedstawilas? czy jak ??:sorry2:
Mala-gorzatka - Ja tez nie moge uwierzyc ze mam w brzuniu dzidzie i to taka duza i gotowa do zycia na Swiecie.:happy2:
Jejku jak pomysle to mam ochote Ja wycalowac wysciskac i zatulic ...Ja mam takie ogromne pragnienie zeby Ja wkoncu normalnie dotknac ze to cos jest strasznie silnego takie uczucie - nie moge tego nawet opisac.

Zmykam na inne wateczki...:-)
pozdrawiam busiaczki sle ...;-)

reklama
Buziaczek pisalam do admin,ale nic nie odpisuje,juz dwa rayz wyslalam widomosc.Zobaczcie moze macie juz dostep
album rodzinny
mamy z uk

moze ona jeste na wakacjach,jak dzis nic nie odpisze to zapytam innego moderatora

justyna fajna zabawa scrpki,najgorzej z wygospodarowaniem czasu na to hobby

maxin-widzialam te rzeczy w papierniczym :tak:

ja kozystam z opieki dentystycznej i jestem zadowolona juz 4razy bylam sami mi wysylaja zawiadomienie kiedy jest termin kontrolny:tak:, nic sie nie placi tylko wypelnia sie formularz z danymi i zaznacza sie odpowiednio ze albo jest sie w ciazy albo dzidzia jest ponizej rok i tyle:-)

pozdrawiam

Witam:tak::-)
Ale sie rozpisalyscie,nigdy za wami nie nadazam.To wszystko przez ta prace,a wieczorem wiadomo z synkiem trzeba posiedziec:tak:.Co wy robicie ze zawsze macie czas na BB:confused:.U nas ostatnio sie dzialo,Dominik ostatnie dni dawal porzadnie w kosc i wyjasnilo sie trzemu:-).Wczoraj wieczorem zauwazylam ze przebil mu sie zabek:-D,a dzisiaj kolejna jedyneczka.Wiec za jakis czas bedzie pieknie widac zabki.Strasznie mi go zal tak biedaczek sie meczy.Zel mu pomaga tylko na chwilke i musze mu dawac dodatkowo nurofen:-(.Pozatym co do wakacji to juz jestesmy zdecydowani jechac w sierpniu ma 3 tygodnie:-D.Zastanawiam sie tylko nad wyborem podrozy,bo maz chce jechac autem,a ja raczej niewiem jak Dominik wytrzyma tyle godzin w podrozy,wiec mysle za i przeciw.

Maxim78-pracuje teraz w Southwark Cathedral w restauracji na
London Bridge,to jest ta sama kompania,przenioslam sie tylko bo blizej domku.
Pinka-Ja czapeczki Dominikowi nie zakladalam wogole w domu,nawet po kapieli.Zakladam mu tylko na dwor,ale jak tylko moge to mu ja zdejmuje,ale ostatnio zalapal jak sobie zdjac i wsadzic do buzi.
Anetka-Gratuluje postepow nocnikowych,nie szkodzi ze nie zdazyl,wazne ze jakos zareagowal i dal ci znac.Malymi kroczkami nauczy sie szybciutko:tak:.
Justyna170979-Odwiedzilam twojego blogaska,jest super.

Witam Mamusie!

Wczoraj caly dzien zalatwialismy sprawy a pozniej chwilka w miescie na zakupach:-)
Wracajac z zakupow zrzedly nam miny otoz dostalismy na parkingku mandat:szok:wyobrazacie sobie ze na parkingu mozna dostac mandacik?:-(no szok!tak tak mozna.
Wykupilismy na godzine parking lecz ze wszedzie pelno ludzi kolejki itd spoznilismy sie 30min i chcielismy doplacic i za to ze spoznilismy sie 70f mandatu!:wściekła/y::szok:
Wkurzeni zadzwonilismy tam ale kazali nam dzwonic rano:dull:
i oczywiscie jadac do domu niezdrowa atmosfera w domu klotnie zwalanie kto na kogo i nawet zakupy juz nie cieszyly:confused2:
Wiec dzis rano zadzwonilismy tam i dopiero nasz list rozpatrza:eek:
My zawsze mamy jakies przeboje no cholera!:realmad:
Bylismy tez w szpitalu zdjeli mojem u szyne i ma teraz gips:oo:

Po za tym znow murzyn robil akcje w nocy ze swoja dziewczyna i karetka gliny itd stukanie do naszych drzwi co kilka godzin szok:szok:
a dzis z rana juz zerwani na rowne nogi bo gliniarze wpadli do nas spisac raport:huh:
ajaj podobno maja tu juz nie mieszkac ci ludzi oby!:tak:bo wtedy bardzo bym sie cieszyla gdyby jakas na dole rodzina zamieszkala z dzieckiem:blink:

No dobrze teraz koncze ten liscik pozniej odpisze kazdej z osobna bo juz mi tu stoji maly wiercipieta i ciagnie za koszule zeby isc sie z nim bawic:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry