Dziekuje ze Jestescie ze Mna. :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zrob sobie ciepla kompiel na mnie to zawsze dziala i odprezenie:-)
hehe a ja w sumie bralam i tak maly sie urodzil w terminie a znow ktos tu pisal ze lepiej sie nie pluskac

ale musi mnie npawde ktos zezloscic bo duzo rzeczy czasem wole przemilczec
:-)
...od poloznej a potem pewnie wywolanie
...ale bede miec tego czarnucha
malego wkoncu przy sobie.

a co mnie ich problemy obchodza i co ona sugeruje
ja nic nie zrobilam, z mezem mamy prawo jazdy od 18 roku zycia i zadnego wypadku, a ona tylko ze Polacy pija i sie rozbijaja samochodami, chcialam ja opieprzyc z gor i z boku, ale sie spieszylam po Krysie i chcialam jak najszybciejk zalatwic i wyjsc, naprawde nie cierpie uprzedzen, kazdy jest odrebnym i trzeba sie z kadym oddzielnie rozliczac, a obok laska co siedziala to sie smiala pod nosem bo ja nie znalam ich nazw ubezpieczen, przeciez w kazdym kraju jest inaczej, wyszlam na glupka z kraju pijakow, a tak najbardziej bylo mi przykro :-(

ale tak sie chyba nie da 

to dobre
teraz moze byc tylko lepiej ja ciagle czekam na szpital
, ale coz moge zrobic probowalam przyspieszyc ale sie nie da musze odczekac na swoja kolejke:-(, a poki co sami z nia cwiczymy

,