Maja 33 - Mam taki sam wozeczek dla Blanki jak Twoja Martunia
Tylko szaro-zielony. I jak sie spisuje? Jak Martunia i zdroweczko?
Maxin78 - Dziekuje za zoorganizowanie dostepu Mi do watku zamknietego.;-)
Ogolnie bardzo lubie spacerowac ale, po calym dniu siedzenia w domciu..to szczegolnie.
Fajnie po oddychac siwerzym powietrzem. Jeszcze dzielnica na jakiej mieszkamy jest bardzo ladna spokojna i zielona..
Podoba MI sie bardzo, a co do Tesciow
, to Oni tu byli pierwsi(sa juz 5 lat) potem sciagneli Mojego(3 lata) a potem Ja(09.2006) dojechalam tutaj do Nich mieszkaja jakas mile od Nas - kupili Sobie dom.
Wpadaja Mnie odwiedzac czasem jak ma Tesc wolne
bo Sama siedze popoludniami Moj jest w pracy.(13 -22,14-24zalezy od tygodnia)
Tylko weekendy czasem ma wolne.:-(Chociarz tez dorabia..w soboty.Niedziele razem spedzamy. Na szczescie jutro ostatni dzien idzie do pracy i ma urlopik prawie miesiac.:-)Chyba ze polozna powie ze mam termin wywolania na nastepny piatek, i ja nie urodze wczesniej to przelozy Sobie.
Jak tam Natalinka? Wklej zdjecie z Nowa grzyweczka. czekam
Justyna - Mi sie juz znudzilo to sprzatanie
, czasami mam juz cholreni dosc a wszczegolnosci jak posprzatam rano a wieczorem znow mam to samo
co rano i tak wkolko
-praca syzyfowa, pewnie jak sie Mala urodzi to nie bede patrzec na balagan
. bo nie bede miala czasu
, a Moj sie wezmie za codzienne sprzatanie, bo jak narazie to sprzata ale tylko czasem jak mu sie zechce,a jak juz zaczyna sprzatac to od gory do dolu caly dom 
Smieszny jest.
Olcia 23 - Jak Benus sie ma ? Co u Was nowego ??
Maggusia -Jak Synus sie ma ??Wspolczuje Kochana ale macie ciezki czas, jakis pech nad Wami wisi ..sio sio oby szybko sie zakonczyl ten okropny czas.
Nie martw sie u Nas tez sa spiecia - dzis bylo okropne M rozwalil telefon ze zlosci na Mnie..:-
-(, ale sa spowodowane atmosfera jaka panuje i wytwarza sie przez porod - stres, zniecierpliwienie, cisza ktora dobija, kazdy mysli ze juz urodzilam , pisza i dzwonia by sie dowiedziec co tam a tu ciagle nic
:-
sorry:.
Martwimy sie dlaczego nic sie nie dzieje..po terminie to zawsze jest juz inaczej niz przed terminem.
Kama83 - Gratuluje ZABECZKA!! Jak tam w pracy ?? Jak Synek reaguje na to ze nie ma cie w domu? Ja tez jade do POlski za rok samochodem i juz dzis sie zastanawiam jak Mala to przezyje?
Mala-gorzatka - Kochana jak tam brzunio?Jak samopoczucie juz niedlugo bedziesz mialas maluszka obok Siebie..teraz to juz szybko minie do 37 tygodnia. Mialas juz to badanie? Na ta bakterie? I jak tam ??
Nafnia- Jak tam minal pierwszy miesiac Coreczce?Grzeczna?Zdrowa?
Gratuluje miesiaczka,;-)
sorki ze tak pozno pisze ale chyba nie zauwazylam przez to ze sama oczekuje swojej NIunki. Ja tez juz zapisalam sobie wizyte na grudzien w sprawie paszportu. ale nie bukowalam nigdzie czy tymczasowy czy 5 letni?
a trzeba to jakos specjalnie bukowac na jaki paszport??:dull:
Toola - Jak tam u Was? Jak sie ma coreczka? i jak postepy w nauce czytania??Ja tez skorzystam z nauki jak juz Mala bedzie - wieksza

*Anetka* -Udanych wakacji zycze. My tez jak jedziemy do Polski to chcemy odwiedzic Zakopane kochamy z M to miejsce pieknie tam jest i odrazu jedziemy na Slowacje..Oh juz sie nie moge doczekac nastepnego roku-lata.
Olis- Jak tam u Was? Fajnie ze jedziecie na swieta do Polski ja chyba kolejny rok bede z Tesciami i z Mama - bo jest w Angli chyba ze pojedzie do Pl.
Pozdrawiam ..jesli ''kogos'' pominelam to przepraszam. Busiaczki dla Mamus i Dzieciaczkow narodzonych i nie narodzonych...
Tylko szaro-zielony. I jak sie spisuje? Jak Martunia i zdroweczko?Maxin78 - Dziekuje za zoorganizowanie dostepu Mi do watku zamknietego.;-)
Ogolnie bardzo lubie spacerowac ale, po calym dniu siedzenia w domciu..to szczegolnie.
Fajnie po oddychac siwerzym powietrzem. Jeszcze dzielnica na jakiej mieszkamy jest bardzo ladna spokojna i zielona..

Podoba MI sie bardzo, a co do Tesciow
, to Oni tu byli pierwsi(sa juz 5 lat) potem sciagneli Mojego(3 lata) a potem Ja(09.2006) dojechalam tutaj do Nich mieszkaja jakas mile od Nas - kupili Sobie dom. Wpadaja Mnie odwiedzac czasem jak ma Tesc wolne
bo Sama siedze popoludniami Moj jest w pracy.(13 -22,14-24zalezy od tygodnia)
Tylko weekendy czasem ma wolne.:-(Chociarz tez dorabia..w soboty.Niedziele razem spedzamy. Na szczescie jutro ostatni dzien idzie do pracy i ma urlopik prawie miesiac.:-)Chyba ze polozna powie ze mam termin wywolania na nastepny piatek, i ja nie urodze wczesniej to przelozy Sobie.

Jak tam Natalinka? Wklej zdjecie z Nowa grzyweczka. czekam

Justyna - Mi sie juz znudzilo to sprzatanie

, czasami mam juz cholreni dosc a wszczegolnosci jak posprzatam rano a wieczorem znow mam to samo
co rano i tak wkolko
-praca syzyfowa, pewnie jak sie Mala urodzi to nie bede patrzec na balagan
. bo nie bede miala czasu
, a Moj sie wezmie za codzienne sprzatanie, bo jak narazie to sprzata ale tylko czasem jak mu sie zechce,a jak juz zaczyna sprzatac to od gory do dolu caly dom 
Smieszny jest.Olcia 23 - Jak Benus sie ma ? Co u Was nowego ??
Maggusia -Jak Synus sie ma ??Wspolczuje Kochana ale macie ciezki czas, jakis pech nad Wami wisi ..sio sio oby szybko sie zakonczyl ten okropny czas.
Nie martw sie u Nas tez sa spiecia - dzis bylo okropne M rozwalil telefon ze zlosci na Mnie..:-
:-Martwimy sie dlaczego nic sie nie dzieje..po terminie to zawsze jest juz inaczej niz przed terminem.
Kama83 - Gratuluje ZABECZKA!! Jak tam w pracy ?? Jak Synek reaguje na to ze nie ma cie w domu? Ja tez jade do POlski za rok samochodem i juz dzis sie zastanawiam jak Mala to przezyje?
Mala-gorzatka - Kochana jak tam brzunio?Jak samopoczucie juz niedlugo bedziesz mialas maluszka obok Siebie..teraz to juz szybko minie do 37 tygodnia. Mialas juz to badanie? Na ta bakterie? I jak tam ??
Nafnia- Jak tam minal pierwszy miesiac Coreczce?Grzeczna?Zdrowa?
Gratuluje miesiaczka,;-)
sorki ze tak pozno pisze ale chyba nie zauwazylam przez to ze sama oczekuje swojej NIunki. Ja tez juz zapisalam sobie wizyte na grudzien w sprawie paszportu. ale nie bukowalam nigdzie czy tymczasowy czy 5 letni?
a trzeba to jakos specjalnie bukowac na jaki paszport??:dull: Toola - Jak tam u Was? Jak sie ma coreczka? i jak postepy w nauce czytania??Ja tez skorzystam z nauki jak juz Mala bedzie - wieksza

*Anetka* -Udanych wakacji zycze. My tez jak jedziemy do Polski to chcemy odwiedzic Zakopane kochamy z M to miejsce pieknie tam jest i odrazu jedziemy na Slowacje..Oh juz sie nie moge doczekac nastepnego roku-lata.
Olis- Jak tam u Was? Fajnie ze jedziecie na swieta do Polski ja chyba kolejny rok bede z Tesciami i z Mama - bo jest w Angli chyba ze pojedzie do Pl.
Pozdrawiam ..jesli ''kogos'' pominelam to przepraszam. Busiaczki dla Mamus i Dzieciaczkow narodzonych i nie narodzonych...
) i ma sie dobrze do dzis
, ze jest na dobrej drodze do sukcesu.
i zla ze musze pracowac.
kiedy przyjedzie:-(no i oczywiscie nauczylabym sie od niej nastepnej metody