Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niunia to tak mocno kopie w tym brzuszku ze ostatnio to codziennie czuje jak mi pietke wystawia z boku hi hi ale to smieszne jest ja ją wtedy masuje to ona ja chowa a jak przestane to znów wyjmuje czasami az zaboli :-):-):-)
tak samo robila...identycznie jak napisalas:-)he he nie przejmuj sie Maju , ja mam tak samo, zwracam uwage na wszystko,bardzo jestem spsotrzegawcza i dokladna , a masz tak czasem ze jak sama czegos nie zrobisz to masz wrazenie ze nie jest zrobione . bo ja mam ... i czasem mam tego dosc he hehej!!!
Buziaczku- ja tez uwielbiam jak moja mala jest ladnie ubrana i mam lekka schize na tym punkcie, wiec jak chociaz troske sie ubrudzi zaraz ja przebiera ale wlasciwie nie dochodzi do tego bo zawsze ja opatule sliiakami jak je
, Boze ja chyba jestem pedantka
, uwielbiam wszystko poukladane w kosteczke
szok moj maz to czasem sie smieje ze mnie jak na wszystko zwracam uwage chocby na kwiatki na poscieli zemusza byc w odpowiednia strone, ok juz nic nie pisze bo pomyslicie ze jakas walnienta jestem
![]()

ah to BB

a tak sie rozpisalam ....
:-(

straszna jestem 

nowego z Blania
przesiedzialysmy caly dzien w domciu

smieszne dzwieki wydobywala z Siebie taki glosik ma cudny
,pozniej wymasowalam Blanie
zawsze po masazyku lepiej jej sie spi;-),noi kapiel nas nie ominela
...ale oczywiscie z placzem
bo nie nakarmilam jej przed bo by Mi ulala
, zreszta dzis juz to zrobila przez tesciowa ...ale zwymiotowala wszystko co zjadla, 

bo ta przyjechala wraz z siostra M dac jej-Blani sukieneczke rozowa z next - bardzo ladna na polarku z body i rajstopkami
wszytko by bylo ok gdby nie chciala jej odrazu przymierzac ...a Blania byla ledwo ostawiona od cyska mowilam jej o tym ale ta nie
slucha nigdy tylko..jak najszybciej by przymierzyc i zobaczyc jak wyglada w tym ...przymierzala ..przykladala za chwile patrze a Blania
juz w to ubrana
i za chwilke ''chlust'' buzia i noskiem a ja sie zapienilam
noi sie patrze ...a Ona nie nie nic sie nie stalo ...ku***rde jak sie nic nie stalo dziecko ulalo- zwrocila cae mleko co zjadla
tylko sie spojrzalam...
ale jeszcze raz jak sie cos takiego zdazy to juz nie bede trzymac jezyka za zebami...i sie poklucimy
:unibrow:
Buziaczku- tak dokladnie najpierw nazekam mezowi ze mi nie pomaga a jak cos zobi to zaraz mowie ze och nie takstraszna jestem

Jestesmy takie same ..tez narzekam a jak cos zrobi to musze poprawic, ale jestem zadowolona ze to zrobil ...przynajmniej sie staral