Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W każdym razie mieliśmy fajny dzień, a ja sobie poszarżowalam po autostradzie 140;-), a jak M. nie patrzyl to i więcej
ale ciii.

, zresztą ja a zawsze lubiałam ćwiczyć, jeszcze jak do szkoły się chodziło, zresztą ćwiczenia to mój zawód, bo jestem fizjoterapeutką ( niestety nie pracuję zawodowo:-()
, widzę, że Ty to juz za te ćwiczenia to się ostro wzięłaś, tak trzymać
A co do nocniczka, to też mi się wydaje, że 18 miesięcy to odpowiedni czas by zacząć, my narazie oswajamy małą z nocniczkiem
, sprawa z autem narazie stoi w miejscu, na policji kazali czekać, bo oni to muszą załatwić sami, więc narazie czekamy i staram się tym nie zamartwiać, co będzie to będzie, ale mam nadzieje, że będzie dobrze

no ale staram się jak mogę

:-) no i dobrze słoneczka nigdy nie za mało
:-)
i ze smaczkiem wypije:-)
co prawda jak bym sie dorwala to bym cała butelke wypiła ale cóz za bardzo pilnują
ale juz pod koniec ciazy zawuazyłam ze własnie mam takie ciagoty do piwa gdzie normalnie go nie lubiłam
ewentualnie czasami wypiłam ze sokiem ale to zadko a teraz jak alkocholik hi hi:-)

tzn przerażajace było to ze tak biedulko z tego bólu się zwijałas
juz sie boje swojego czy dam rade bo ty długo bez znieczulenia wytrzymałas:-)

utrzec go na tartce no no....................f
ajnie ze spedzacie czas z męzusiem oby wiecej takich chwil....................
ja to nie pamietam jak to jest na dyskotece tyle czasu nie byłam i pewnie jeszcze długo nie pójde 
no chyba ze z dzidzia hi hi

:-) lubie szybka jazde ha ha
i lubie do dzis!
Jutro do parcy i dobrze,czas szybciej zleci i do wakacji coraz blizej;-)Widze ze kazda super wykorzytala pogode i dlugi wekend:-)
Gratuluje i naj naj dla Krystianka z okazji 3m-cy:-)pewnie moze powoli zageszczaj mu melczko to moze przespi wiekszosc nocy,tez mialm na pocztaku z tym problem,ale przyzwyczajenie robi sowoje;-)