• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam!!!
pogoda cudna az...szkoda wegetowac w domciu...u nas i duzo i nic!!!Oli zmiana totalna po skonczeniu roczku moze to jakis okres przejsciowy po to dopiero tydzien po???? ale jakis taki bardziej spokojny sie zrobil i slucha mnie,i tyle rozumie,jak poprosze aby sciagnal czapeczke z glowy to zrobi to a jak poprosze aby ja nalozyl to naklada,poza tym jak zapytam aby pokazl swoje brudne raczki to wyciaga dlonie w moja strone...kurcze az mi ciezko uwierzyc ze tak szybko wszystko lapie...
ja weekend spedzam sama piotrek w piatek byl poza ladkiem zalatwiac jakies tam sprawy,a dzis ta jego pilka !!!ktorej nie trawie ale i tak bylo milo przyszla siostra i brat posiedzielismy w parku,a jutro ja mam off a oli ma speedzic caly dzien z tata,ciekawe jak dlugo posiedze sama znajac mnie to za godzine zadzwonie i zapytam gdzie sa????Poza tym prosze o trzymanie kciukow moj mezulek idzie na rozmowe o prace we wtorek,na ktorej bardzo mu zalezy,tam gdzie jest obecnie ma dobrze ale on chce sie wspinac i chce czegos wiecej sdzkoda tylko ze ja taka ambitna nie jestem!!!no coz zobaczymy!!!ale ja tez bardzo bym chciala aby mu sie udalo:)))

maxin-no no twoja cora to trenuje to wieczorne siedzenie,chyba po kims to odziedizczyla:))-mama taka imprezowiczka!!!fajnie ze grill sie udal,a my tez mamy wizyte z olim u dentysty i tez ciekawi jestesmy jak to bedzie:))ja wogole trzy dni przed skonczeniem roczku wybralam sie na kontrole i tam mi wlasnie zaproponowali zapisanie oliego!!!fajnie bylo was spotkac w O2...milusny dzien spedzilismy,a co do bb to ja kochana jestem za ziggi albo brianem??? a ty

olcia-kurcze ucieczka od szarej rzeczywistosci inne takie party wygladals bosko,fajnie bylo cie poznac mila z ciebie kobitka;))mysle ze do nastepnego wkrotce spotkanka!!!

evoska-no no ty kobitko to mnie zakakakujesz jaka ty sumienna jetes i na bb codziennie-milo bardzo milo cie czytac oby to trwalo jak najdluzej cmokasy dla tego rzesistego synka:))cudne ma oczeta!!!! i cmok dla cory w brzuszku:)))

marusia-tyle sie o tobie mowi i pisze a nigdy nie mozna cie na zywca zobaczyc:))przyjdz na spotkanko!!!

buziaczek-he he fajnie musisz miec w domu z tyloma zwierzatkami:)))fajnie ze cora dobrze sie rozwija a ty doszlas do siebie po porodzie widac ze humorek dopisuje a to najwazniejsze,a kiedy drugie:))

maja-a wy kiedy zostajecie sami ,kiedy M wyjezdza??? jak martunia teraz tylko czekac jak zacznie sie podnosic:)

izusia-ja tez chce do pracy ale im blizej a planowalam od nowego roku cos na pol etetu to bardziej sie boje o oliego jak dam rade ale potrzebuje troszke odetchnac a Oli uwielbia dzieci

maggusia-kurcze wam to sie naprawde nie moze nic przydarzyc:))kurcze dajcie jakos rade z tym sasiadem

oki mykam bo jeszcze gotowanie dla oliego mnie czeka a zejdzie pewnie do 12... ale jutro spie na maxa paleczke zabiera mezulek a ja leniu****e!!!
no i od jutra zaczynam podawac oliemu normalne niebieskie mleko:))oby reakcja byla ok
dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
joanna z-minelysmy sie postami na poczatek
OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!​
dla calej waszej trojeczki z okazji podwojnej wam szczescia zyciu milosic i zrozumienia,a corci betroskiego dziecinstwa!!!!najlepszego!!!,widac ze milusno spedziliscie cie czas izawsze tak inaczej wyjsc do ludzi,poczytala co piszesz do mai i zagadzam sie z toba w calosci ja tez chce ruszyc do pracy powinnysmy w tym naszym matkowaniu pamiteac tez o sobie:))i dobrze robisz kochana ja tez chce do pracy choc nie powiem troszke sie boje, i dzieki ze pamietasz o mnie bardzo mi milo...pozdrawiam a jak cora widzicie postepy jak nie ma telewizora i komputera przestala ruszac glowka???

Olis dziekujemy bardzo za zyczenia. Co do tej pracy to faktycznie musimy myslec o sobie no bo inaczej zostaniemy na lodzie;-) a trzeba sie rozwijac bo inaczej czlowiek sie troche jednak cofa i mozg sie starzeje szybciej:rofl2:;-). A Maya faktycznie glowka juz prawie w ogole nie rusza. Teraz to tylko mowi nie i kiwa glowka w obie strony a to juz zdrowy objaw. Pozdrawiam Twoja rodzinke i Twojego szkraba cudny jest

ojejku
jestem przerazona czy ja ponownie dojde do wprawy z czytaniem i odpisywaniem :no: jest tu o wiele wiecej mam niz bylo przedtem he he he samo czytanie zabiera troche a potem pisz kobieto pisz ...... wiec dzis strajk nie odpisze kazdej z osbna bo mnie polnoc zasatnie i prosze sie tu nie obrazac ale co poniektorzy to tu pisza 2 razy na dzien a to nie regulaminowo;-) hmmmm

milo Was sie czyta i przeczytalam wszystko do ostatniego posta dziekuje Olis za podtrzymanie na duchu nie chcialabym Cie zawiezc z ta moja obowiazkowoscia bo ja juz wymiekam :-D

wstyd sie przyznac ale dzis spedzilismy caly caly caly dzien w domu Rocco i ja wstalismy o 6:30 (Rocco mnie wyrwal z cudownego snu :-() jak tata wstal o 9 to Rocco i ja poszlismy do wyra wstalismy o 11 i potem znow do wyra o 1:30 wtalismy o 15:30 tzn ja sie obudzilam a moje slonce wstac nie chcialo wiec go mleczkiem zwabilam no i mlody spi od 7 a ja mruze oczy na nowo :-)

wczoraj za to caly dzien po parkach i sklepach na przemian sie bujalismy, ale dzis czuje sie cudnie zrelaksowana hmmmmmm

pozdrawiam Was wszystkie kochane kobity WSZYSTKIE!!!!!! i zycze Wam milego nowego tygodnia:)

dobrej nocy;)

Hej!!!

I ja spedzilam dzis cudny dzien Marta tak szalala na basenie ze napila sie pare razy wody:-D bo nie moglismy jej utrzymac tak szalala i do innych maluchow sie rwala i piszczala :-), zaczepiala rowno dzieciaki:tak: pozniej plywala na swoim kole a my relaksowalismy sie bylo super oczywiscie bylo nam malo i jeszcze do hyde parku zawedrowalismy i tylko trawka i slonce az chce sie zyc!!!!:-D

Buziaczek-ale masz niezle z tymi psiakami szok:rofl2:
Martusia-koniecznie na nastepne spotkanie sie wybieraj kobieto bo nie widzialysmy sie bardzo dlugo no i powodzenia w szukaniu pracy:tak:
Olis- jak siedzialas sama a P na pilce to trzebabylo dzwonic my bylismy w parku pawie caly dzien, a M leci w piatek wiec bede samotna caly weekend:zawstydzona/y: tzymam ogromne kciuki za WTOREK oby rozmowa poszla swietnie (napewno tak bedzie)
Evoska- i dobrze odpoczywajcie sobie kochane i Rocco nalezy wam sie:tak:, caluski dla Was
Isunia-sedecznie witam na forum:-)
Joanno- i ja zycze wszystkiego co najlepsze w Wasza rocznice i dla Mayeczki duzo zdrowecka:-)
Pinka-moze dzis w nocy?????
Maxin- no to pieknie zaszalala Natalka na grillu:-D, i dobrze

przepraszam dziewczyny ze nie odpisze wszystkim ale czytam na aty i mi troche ucieklo mysli w kazdym razie milutkiej nocy zycze

Czesc Dziewczyny :-) ale wy piszecie ;) no szans nie ma zeby nadazyc z czytaniem a gdzie tam dopisac :-D
Maxim super ze grilek sie udal :-Dmmm tez bym sie wybrala i wpakowala w brzusia taka pysznnaaa kielllbbaachhheeee mmmmmmmmmmm:cool2:hehe a con do Natalki to trzymam z Olis :-)jaka mama taka cora haha:laugh2:mala imprezowiczka:laugh2:
Olis obowiazkowo trzymamy kciuki za mezusia :laugh2: napewno sie mu uda :laugh2:hmmmm a co do ambitnosci to u mnie tak samo :sorry:az glupio przyznac :confused2:ja juz nie moge sie doczekac jak nasza Julka bedzie tyle kumac ;) ja jej idz przebierz pampersiora a ona pojdzie :-Dhehe hmmm chyba przesadzilam :-D
Joanna-Z Ty babo masz racje :tak:ja tez planuje dac malado jakiegos przeczkola ale jeszcze nie teraz, moze jak bedzie miala 1,5 ale zobaczymy :dull:najlepsze bo mowilam to tu jednej znajomej, a on do nnie czy juz Jule zapisalam bo do dobrego przedszkola to z rok wczesniej trzeba zapisac :szok:szok
Majus super ze Maji sie na baseniku podobalo ;) my chodzimy w niedzielki i mamy godzine wycieta :-)Julka to na drugie powinna miec Delfina albo Otylka:tak:tak szaleje ze jak by mogla to by uszami ruszala :tak:o kolku mozemy zapomniec bo biedula strasznie rozpacza ze sie cala chlapac nie moze :-Dchcielismy nakrecic filmik ale niestety u nas nie mozna:no:(ochrona przed pedofilstwem fujjjj)w kazdym badz razie u nas Jula daje czadu godzine a potem wymieka i spi 2h.:cool2:
Evoska NO NO AZ DUZYMI LITERAMI NAPISZE ZE WROCILAS NAM BABULO ;)PISZ PISZ I NIE ZASYPIAJ A JAK COS TO BUDZIK NASTAWIAJ :-D:-D
Maggusia wy to macie przeboje :no:kochana no musicie przyjechac do Londynu i juz :cool2:tu jak ci sadiad zrobi impreze to w drugi dzien dajesz znak dziewczyna i od 6rano koles ma bande kobitek z dzieciakami pod drzwiami :tak:hmmm i to tez z wyjacymi :tak:hehe:cool2:
Martusia cudnie ze do nas wrocilas ;)mysle ze na nastepnym spotkanku znowu sie zobaczymy ;)

No to teraz o nas ;) Hmmm kochane w zwiazku z super atmosferka na spotkanku zmieniam godzinki pracy zeby sie z wami czesciej spotykac no i wypic jakias lampeczunie :laugh2:
AAA co do mojej najukochanszej corki to jak wiekszosc z was wie zjada poprostu wszystko przez kamienie po konika polnego wlacznie i jest nie do upilnowania :-)hmmm w sobotke natomiast przy porannym przewijaniu grubszej spraw:confused2: patrze a tam nasz skarb zrobil kupke z metka "made in england ":szok::laugh2::laugh2: poprostu szok :tak::-Dtaki cieniuski papierek z tym wlasnie napisem :-Dubaw mielismy po pachy :-Dchcialam zrobic zdjecie ale M powiedzial ze to obrzydliwe:confused2:
A tak pozatym to bylismy wczoraj nad morzem i bylo superasnie :-)julka lazila w te i we wte,zagladala do kazdego wozka(chyba rodzenstwa szuka:-p)a my pobyczylismy sie w wolnych 45min snu maszego dziecka:confused2:jednym slowem cudnie ze mamy slonko i ja chce wiecej :laugh2::tak:
A tak po zatym to moze ktores mamuski mialy by ochote sie wybrac nad morze??? moze Brighton??? sluchajcie jest teraz oferta na pociagi ze jak jedzie nas wiec to mniej placimy;) z tego co pamietam to jesli jada 4 osoby to za dwie sie placi :tak:wiec superek ;)do brighton jest jakas 1h drogi miasto slicznusie wiec czemu nie ;) oczywiscie waruniem jest pogoda :confused2:mo ale badzmy dobrej mysli :confused2:jesli chodzi o mnie to moge nawet w tygodzniu :-)
Kochane lece sniadanko szykowa i fruuuu na pacerek ;)
Buziki w pyszczyki ;-)

reklama
oj ja po pysznej kawce he he he szykujemy sie na wyjscie
pieknie dzis Rocco bedzie pewnie szalal nie w jednej piaskownicy;)))))

pozdrowka i milego dzionka

Olis 3mam oba kciuki mocno!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry