Witam Mamusie!;-);-)
Dzis mam troszke wiecej juz czasu.
..wiec postanowilam posiedziec na BB:-)oczywiscie z Blaneczka na kolanach - nie pozwala Mi sie ruszac bez Siebie gdzie kolwiek
taka spryciara sie zrobila ze nie wiem...rano jak wstanie to jest taka kochana, zywa, energiczna, aktywna, otwiera szeroko swoje oczeta i patrzy na Mnie i piszczy, gaworzy,krzyczy...a jak jej odpowiem to sie usmiecha szeroko swoim usmiechem bezzebnym ktory powala Mnie na nogi
doslownie jest taka malinka do schrupania ze nie wiem

...wkleje dzis zdjecia na nasza stronke jak porobie z jej usmiechem od ucha do ucha

:-)
Ja u Tesciow juz drugi dzien
, na szczescie maja internet (tamto to byla tylko chwilowa przerwa)
bo nie mialabym co robic
Moj w pracy juz 7 dni bez przewy,wogule sie nie widzimy prawie... na dodatek cos zaczyna MI chyba chorowac..wieczorem mial goraczke a dzis rano wygladal nie za dobrze:-
sick::-(na szczescie jutro bank holiday moze troszke odpocznie,a moze wyruszymy do Milton nad jeziorko jak bedzie sie dobrze czul na piknik, bo ja juz nie moge wysiedziec w tym domu z psami ktore ciagle szczekaja jak uslysza kogos przechodzacego kolo drzwi - wyczekuja Tesciow:sick:
nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle czasu, ledwo sie wyrabiam na zakretach
...z psami rano,po poludniu i wieczorem szybko poki Blania spi nakarmic i dac leki ohh,a wyobrazacie sobie jak ja musze wygladac z dwoma psami na smyczy i z wozkiem

ludzie to sie tak na Mnie patrza 

nie wspomne u kroliku naszym ktory siedzi na 2 pietrze ,psy na dole,a Ja z Blania na 1 
ciekawie mam co ?
:sick: Ok zmykam Was poczytac...i wkoncu cos poodpisuje bo strasznie zaniedbalam Was Mamuski:-(Wybaczcie
Dzis mam troszke wiecej juz czasu.

..wiec postanowilam posiedziec na BB:-)oczywiscie z Blaneczka na kolanach - nie pozwala Mi sie ruszac bez Siebie gdzie kolwiek
taka spryciara sie zrobila ze nie wiem...rano jak wstanie to jest taka kochana, zywa, energiczna, aktywna, otwiera szeroko swoje oczeta i patrzy na Mnie i piszczy, gaworzy,krzyczy...a jak jej odpowiem to sie usmiecha szeroko swoim usmiechem bezzebnym ktory powala Mnie na nogi
doslownie jest taka malinka do schrupania ze nie wiem

...wkleje dzis zdjecia na nasza stronke jak porobie z jej usmiechem od ucha do ucha

:-)
Ja u Tesciow juz drugi dzien
, na szczescie maja internet (tamto to byla tylko chwilowa przerwa)
bo nie mialabym co robic
Moj w pracy juz 7 dni bez przewy,wogule sie nie widzimy prawie... na dodatek cos zaczyna MI chyba chorowac..wieczorem mial goraczke a dzis rano wygladal nie za dobrze:-
nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle czasu, ledwo sie wyrabiam na zakretach
...z psami rano,po poludniu i wieczorem szybko poki Blania spi nakarmic i dac leki ohh,a wyobrazacie sobie jak ja musze wygladac z dwoma psami na smyczy i z wozkiem

ludzie to sie tak na Mnie patrza 

nie wspomne u kroliku naszym ktory siedzi na 2 pietrze ,psy na dole,a Ja z Blania na 1 
ciekawie mam co ?
:sick: Ok zmykam Was poczytac...i wkoncu cos poodpisuje bo strasznie zaniedbalam Was Mamuski:-(Wybaczcie
to jest karane w anglii znecanie sie nad zwierzetami:-(a slyszalas zeby go bil jeszcze od tamtego czasu?albo widzialas tego pieska?beidactwo ja to nie moge 

trzeba sie zalogowac na tentej stronie zeby sie pokazal nick - bylo sie podpisac na koncu posta;-)
uwazaj na Siebie