niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
hej hej
kurczaki ciagle nie mam czasu na nic, nie wiem co bedzie jak maz od wtorku pojdzie do pracy. :-(
No ale musze sie pochawlic synek przespal cala noc , obudzil sie tylko bo mial mokro i byl godny i zaraz zasnol spowrotem , a my w szoku
, no i dalej spi . My z mezem wkoncu wyspani , odrazu lepiej:-)
Pinka bidulko ciezko pewnie ci kobitko, jeszcze troszkie , zobaczysz ze warto bylo czekac;-):-)
fotki prosze bardzo.
dziewczyny mam ochote na napoje gazowane , jak nie pilam cala ciaze tak teraz wypilabym cale morze. Chyba nie moge bo maly bedzie mial kolki co???????????????
kurczaki ciagle nie mam czasu na nic, nie wiem co bedzie jak maz od wtorku pojdzie do pracy. :-(
No ale musze sie pochawlic synek przespal cala noc , obudzil sie tylko bo mial mokro i byl godny i zaraz zasnol spowrotem , a my w szoku
, no i dalej spi . My z mezem wkoncu wyspani , odrazu lepiej:-)Pinka bidulko ciezko pewnie ci kobitko, jeszcze troszkie , zobaczysz ze warto bylo czekac;-):-)
fotki prosze bardzo.
dziewczyny mam ochote na napoje gazowane , jak nie pilam cala ciaze tak teraz wypilabym cale morze. Chyba nie moge bo maly bedzie mial kolki co???????????????
oczywiscie kiedy wkraczają do grupy anglojęzycznej a wczesniej się z angielskim raczej nie spotykały to może to powodować mały stres, zdziwienie ( np. dlaczego dzieci z playgroup nie mówia po polsku). Z drugiej jednak strony trzeb apamiętać,ze jest to też bardzo indywidualna sprawa, bo każde dziecko jest inne.

na tym to polega ale potem czlowiek sobie nie wyobraza ze zyl kidys bez tego,i tak macie farta moj synek pierwsza nac przespal jak mial 1,6 roku!:sick:
, co za palant z niego, nienawidzę jak ktoś się znęca nad zwierzakami
, może jednak pownniście zawiadomić policję, szkoda pieska:-(