Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

niewiem czemu,zawsze dobrze umialam sie zorganizowac po przyjezdzie,a tym razem nie
.Chyba dlatego,bo duzo zmian nas czeka.W sumie to juz sie zmienilo,w pracy jestem dwa i pol dnia,George do przedszkola ma ciezko sie przyzwyczaic ,to jego 3tyg.a i tak placze i nie udziela sie,az dziwne bo on raczej towarzyski jest,a teraz taki placze sie z niego zrobil,jak nigdy,przychodzac dzis do pracy,plakala na nasz widok,choc wczora super sie bawilismy,taty niechiala opuscic na minute.Szkoda mi go,bo widze smutek w jego oczach,wydaje mi sie,ze zle zrobii oddajac go do przedszkola,za wczesnie,przeciez ja jestem i przy nas czule sie dobrze,noc coz moze sie przyzwyczai.W tym sameym czesie rozpoczol przedszkole i ja wyjechlam,taty nie widzial dwa tyg,wiec duzo sie zebralo i chopczyk nie moze sobie z tym poradzic,zmiany dla dziecka nie sa dobre.
mysle ,ze to sie zmieni i z czasem kazdej bede mogla odpisac,bo na razie czytajac pare postow juz ma metlik.
;-):-)
:-)
Wiec do wloch nie dotarlismyz wielu powodow,ale nie bede was zanudzac.Troche czasu spedzilismy z rodzinka,ktora nas rozpieszczala na maxa,a szczegolnie Natalke,od rana do wieczora biegala na dworze,bawila sie z kuzynostwem,psem,radochy miala co nie miara.Potem zostawilimsy ja u tesciow,a my wybralismy sie do Krakowa z mezulkiem,oczywiscie na wariata,myslac,ze niue bedzie problemu z hotelem,a tu zjechalismu 6 i nigdzie wolnego miejsca,tak w wekedny jest,na szczescien udalo sie ,kolesc zrezygnowal z nocki wiec moglimsy wskoczyc na jego miejsce.Dobra kolacja,tance wieczor we dwoje tego bylo nam trzeba,spacer po rynku,bylo wspaniale.Wrociclismy i odwiedzilismy domek letniskowy meza rodzicow nad jeziorem,tak grill,spacery,Natalka widziala piekne muchomory,pierwszy raz gonisko w ktore wpatrywala sie z dziwieniem.Codziennie chodzila pozno spac,a co wakacjie w koncu nie:-)Potem zebralismy sie w gory do Zakopanego,a tam gorskie spacery,pyszne jedzenie,zabawy przy goralskiej muzyce,ktore dla Natlki byly cudnym wydarzeniem,bawila sie przy tej muzyce na calego,a my z nia
Odwiedzilsmy tamtejszy park wodny,szalesntwa na slizgawkach,Natka z tata mial wile zabawy najelpiej spodobal jej sie rwacy potok,tatko uczyl ja plywac,a ona z dumna minka udawala ze plywa,o mnie zapomniala widac bylo,przy nim czuja sie na basenie bezpieczniej.I tak minely nam dni,najbardziej sie ciesze,ze bylismy razem,takie chwile sa najwsanialejsze,mozna sie soba nacieszyc
;-)och oby czesciej;-)............

, mam nadzieje ze spacerek tradycyjnie zaliczymy, zeby tylko nie padalo caly czas, moja myszka teraz spi, oczywiscie bylo marudzenia co nie miara przed spaniem i wkoncu usnela na cycku a ja ja podstepem wlozylam do lozeczka
i jak Nika tylko chwile ma kiedys tam okazje pobyc z jakims brzdacem to cieszy sie jak nie wiem co
;-)
;-)zycze udalengo spacru,w londku pada wiec zostaje nam klub.JK TWOJA RYBKA SIE CHOWA???fOTKI UROCZE,JEST CUDOWNA I TAKA SLICZNA
A NWY KOBIETKI MACIE JUZ NOWE DOWODY??