Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Niestety nie ma tu ptysi- tylko one poprawiały mi humorek w polsce :-(.
, dajesz rade mimo że córunia rozbrykana
.]
.U Ciebie ząbkowanie powoli dobiega końca , ale Ci zazdroszcze
. Gratuluje- malutki zasnął w swoim łużeczku :-)
,
jest strasznie nerwowa i niespokojna boi sie kazdego dotyku w okolicy buźki a noska to już wogóle nie da dotknąc
tule ją bardzo mocno ale czasami nie pomaga
długo cos i sie wydaje bedzie dochodziła do siebie:-(ahhhhhhh..........juz nie mam siły
czyli 18kg w dół
dodam ze jak zaszłam w ciaze to ważyłam 48kg
no dobra dosc wadze:-):-)

wynikowo jeszcze nie ma
ja w sumie lepiej sie czuje,ale i tak nie daje mi to spokoju
kurcze duzo duzo schudlas uwazaj ty na siebie
, na szczęscie macie to już za sobą, najważniejsze, że malutka jest zdrowa

szkoda słow
a on do mnie ze pojde z tym do pediatry :-) poprostu mnie zatrakalo bo sie nasluchalam ze trzeba sie dobrze wyklucic by tu dostac skierowanie do pediatry albo byc powaznie chorym..a tu... polozne mi mowily ze te biale baboki to normalka, ze to pozostalosci z ulanego mleka...a on do mnie ze z tym musze isc do pediatry.
lece bo mala kwili coraz glosniej za butla :-)
a on do mnie ze pojde z tym do pediatry :-) poprostu mnie zatrakalo bo sie nasluchalam ze trzeba sie dobrze wyklucic by tu dostac skierowanie do pediatry albo byc powaznie chorym..a tu... polozne mi mowily ze te biale baboki to normalka, ze to pozostalosci z ulanego mleka...a on do mnie ze z tym musze isc do pediatry.
lece bo mala kwili coraz glosniej za butla :-)

Dla córeczki ślę buziaczki i życze szybkiego poprotu do zdrówka, oby szybko była znów szczęśliwym i zadowolonym bobaskiem!!!

:-) bede wieczorkiem bo Blanka to maly tajfun od paru dni, i musze byc przy niej sekunda w sekunde bo inaczej placz