Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-(Wekednm spedzilam u mamy,bylysmy na zakupach swiatecznych,ale sie zmeczylam........Dzis rano musilam biegnac do lekarza bo Natalka zarazila sie od G.Bacterial conjunctivitis(zapalenie spojowki)bidula nie chce dac sobie zakropic oczka,szkoda mi jej tak meczy,zadne triki nie pomagaja i wszytsko zbieglo sie na raz
)
Ale juz sie nauczylam,ze dziecko musi chorobska przejsc zeby bylo silniejsze

Zycze tylko zebys na ajkiegos normalnego lekarza trafila,ale ja ostsatnio tylko z takimi mam do czynienia wiec wierze ze bedzie spoko!ZDROWECZKA DLA KRUSZYNECZKI ZYCZE!!!!
;-)Biedulka Twoja slicznotka,kurcze wszystko na raz!sie malenstwo wycierpi:-
Raz na wazeniu kobitka(muzulmanka,nie wiem dokladnie z jakiego kraju
)przyszla z 4 dzieci i jakas kolezanka(tez ze swoja gromadka)i jak kobieta od wazenia spytala o date urodzenia malenstwa,ktore przyszla zwazyc bo cos tam miala zle wpisane to ta chyba z 3minuty sie zastanawiala i sie glupio smiala tylko.Az w koncu wspolnie z ta kumpela doszly w koncu do daty!!!!!!!

To nawet smieszne nie bylo,pomijajac fakt ze resza dzieciaczkow z ktorymi byly zrobily totalny balagan w tym czasie na calej sali

Kiedyś pracowałam kilka miesięcy zagranicą i nawet nieźle sobie radziłam, ale jak znalazłam się pierwszy raz w GB to załamałam się,
normalnie ledwo łapałam o co chodzi . Ten brytyjski akcent na żywo jest po prostu zabójczy...
,ale wybor nalezy do ciebie .Pozdrawiam cie pa.:-)
,